Sjekk om en e-postadresse finnes og er gyldig

Index
  1. 1) Telnet på Windows
  2. 2) MIO-IP.it
  3. 3) toolset.it
  4. 4) Bekreft e-post
  5. 5) EmailListVerify
  6. 6) CaptainVerify.com
  7. 7) VerifyEmailAddress.org
  8. E-postvalidering.io">8) >E-postvalidering.io
    1. Konklusjoner

Sjekk gyldigheten til en eller en liste over e-postadresser for å finne ut om de eksisterer og er gyldige

Hvis vi mottar en feilmelding når vi prøver å sende en e-post, må vi sjekke om e-postadressen som brukes, eksisterer og er gyldig. Før du sender en e-postmelding, er det alltid tilrådelig å sjekke at e-posten er gyldig og nøyaktig, enda mer hvis vi må sende en melding til flere forskjellige e-poster.

I denne guiden vil vi derfor vise deg alle teknikkene for sjekk om en e-postadresse finnes og er gyldig starter fra en enkel e-postadresse, ved å bruke både verktøyene integrert i Windows og en av de mange nettsidene som, alltid med respekt for personvernet, lar deg vite på forhånd om e-posten er gyldig eller om vi ser på en falsk e-post.

LES OGSÅ: Hvem sin e-postadresse er det?

1) Telnet på Windows

Den første metoden vi kan bruke for å sjekke om en e-post eksisterer, krever ikke noe eksternt nettsted eller program: vi vil bruke det til verifisering Telnetet gammelt Windows-verktøy som er i stand til å utføre ulike avanserte operasjoner med nettverk og eksterne tilkoblinger.

Dessverre er ikke Telnet lenger installert som standard på Windows 11 og Windows 10, men vi kan alltid installere det manuelt ved å søke Telnet-klient på skjermen ekstra Windows-funksjoner og legge til alle pakkene som er nødvendige for driften.

Etter å ha lagt til Telnet til PC-en åpner vi Start-menyen, skriv cmd på tastaturet og åpne Ledeteksten; i vinduet som åpnes skriver vi umiddelbart følgende kommando:

nslookup -q=mx "nome-dominio"

Denne kommandoen må følges av domene hvor e-postadressen vi bekrefter er tilstede; for å fortsette, kopierer vi domenenavnet umiddelbart etter @-symbolet (for eksempel gmail.com, outlook.com og lignende) og endre kommandoen (nedenfor er et eksempel på en test med en Gmail-postboks):

nslookup -q=mx gmail.com

Etter å ha kjørt denne kommandoen får vi en liste over MX-servere (E-postutveksler) for domenet vi brukte i kommandoen; nå er det bare å velge den foretrukne serveren (vi trenger bare å velge delen etter e-postutveksling, ved å bruke Enter-knappen for å bekrefte valget).

Med serveren valgt skriver vi inn følgende kommando:

telnet "server MX scelto" 25

Et godt eksempel på en MX-kommando for Gmail-adresser er følgende:

telnet gmail-smtp-in.l.google.com 25

Etter å ha koblet til serveren starter vi umiddelbart en velkomstkommando:

helo hi

Etterfulgt av e-postbekreftelseskommandoer, som skal startes én om gangen:

mail from: "indirizzo email da verificare"
rcpt from: "indirizzo email da verificare"

Hvis e-postadressen eksisterer og er gyldig, vil MX-serveren svare oss send ok Og beholder ok, et tegn på at e-posten du skrev inn faktisk eksisterer; Men hvis det vises feilmeldinger, er det høyst sannsynlig at e-posten er falsk, har blitt deaktivert eller er ugyldig (vi har gjort noen skrivefeil).

Dessverre er det ikke alle leverandører som lar deg bruke Telnet for verifisering av e-postadresser: gitt denne metodens sårbarhet, gir færre og færre leverandører denne enkle og raske sjekken. Selv Jeg får en feil ved tilkobling til verten og MX-serveren vi må bruke en av tjenestene i de følgende kapitlene.

2) MIO-IP.it

Det første nettstedet vi anbefaler at du bruker er Mio-IP.itet nettsted kjent for å sjekke IP-adressen til tilkoblingen, men som også tilbyr andre Internett-relaterte tjenester.

Å bruke denne siden er egentlig veldig enkel: vi skriver inn e-postadressen i feltet E-post for å sjekketrykker vi på knappen Bekrefte og la oss sjekke hvilken informasjon du kan gjenopprette om det. Hvis e-posten finnes, vises teksten E-posten eksisterer og fungererellers vil vi se skriften vises E-posten finnes ikke.

3) toolset.it

En annen lignende tjeneste som vi kan bruke tilbys av toolset.itblant de beste i kategorien.

Også i dette tilfellet kan vi sjekke om e-posten virkelig eksisterer ved å skrive inn adressen i feltet Skriv e-postadresse for å bekrefteklikke på CAPTCHA-kontrollen nederst, passere eventuelle sekundære kontroller og til slutt trykke videre verifiser e-post. Etter å ha trykket på knappen vil vi umiddelbart motta et tydelig svar som: E-postadressen finnes! og ved å bla gjennom siden vil vi også få svaret fra e-postserveren som ble brukt til testen, for å være sikker på at e-posten virkelig eksisterer og blir brukt.

4) Bekreft e-post

Hvis vi ofte bruker mange ukjente e-poster, kan vi stole på tjenesten som tilbys av nettstedet verifyemail.com.

Som allerede sett for de tidligere nettstedene, er alt vi trenger å gjøre å skrive inn adressen i det aktuelle feltet og vente på resultatene av den (veldig nøyaktige) sjekken, komplett med informasjon om svarene som er hentet fra serveren, type autentisering og protokollen som brukes til å utveksle e-post.

5) EmailListVerify

Hvis vi har mange e-poster å sjekke, kan vi la tjenesten hjelpe oss EmailListBekreftvirkelig en verdifull alliert for reklameselskaper eller for de som administrerer et nyhetsbrev eller en e-postliste.

Etter å ha opprettet en gratis konto, vil den tillate deg å laste opp e-postlisten i forskjellige formater (CSV, XLS, TXT), slik at du umiddelbart kan sjekke en stor mengde e-poster og finne ut hvilke som er aktive og fungerer og hvilke som ikke er det. Gratisversjonen tilbyr opptil 100 e-postsjekker; hvis vi har større lister må vi abonnere på et av de foreslåtte abonnementene.

6) CaptainVerify.com

En annen god side for å sjekke gyldige og eksisterende e-postadresser er CaptainVerify.com.

Vi kjenner prosedyren veldig godt nå: vi skriver inn e-postadressen for å sjekke i feltet Skriv inn en e-post for å bekreftetrykker vi på knappen Å godkjenne å umiddelbart motta resultatet av kontrollen. Denne tjenesten gir også muligheten til å sjekke maksimalt antall e-poster (per nyhetsbrev), ved å betale for en sum basert på antall e-poster som skal sjekkes (det starter fra €7 per tusen e-poster, men bare plasser markøren på prissiden for å få prislisten).

7) VerifyEmailAddress.org

Hvis vi har mange e-poster fra brukere fra utlandet, kan det være lurt å bruke en utenlandstjeneste som VerifyEmailAddress.org.

Som allerede sett på andre lignende nettsteder, vil vi kunne sjekke e-post ved å skrive inn adressen i det aktuelle tekstfeltet, bestå CAPTCHA-testen og til slutt trykke på knappen Bekreft e-post nå, slik at du raskt kan finne ut om e-posten virkelig er aktiv og nylig har blitt brukt. Selv om siden er på engelsk er den veldig enkel å bruke, det skal ikke være noen spesielle problemer.

8) >E-postvalidering.io

Et profesjonelt nettsted for å finne ut om det finnes en liste over e-postadresser Emailvalidation.iogratis for å bekrefte opptil 100 adresser.

Denne tjenesten ble opprettet for å sjekke e-postlister og lar deg umiddelbart vite om e-postlisten er god (med gyldige og tilgjengelige adresser) eller om den har noen ikke-eksisterende eller ikke lenger aktive adresser.

Konklusjoner

Uansett hvilken metode vi velger, kan vi nå lage en Rask sjekk på én enkelt e-postadresse eller dra nytte av tjenestene som lar deg sjekk e-postlister, veldig nyttig hvis vi administrerer markedsføringen av et selskap eller gir et nyhetsbrev til nettstedet eller bloggen vår; faktisk vil vi umiddelbart kunne fjerne falske e-poster, dupliserte e-poster, ikke-eksisterende e-poster eller de som har blitt deaktivert på grunn av manglende bruk.

Hvis vi ønsker å finne ut hvem en e-postadresse tilhører eller om e-posten som sendes faktisk blir lest av mottakeren, kan vi fortsette å lese artiklene våre om hvordan du finner det Hvem sin e-postadresse er det? og hvordan vite om en e-post er lest.

Hvis vi derimot ser etter et dataprogram som er egnet for e-postverifisering (pluss andre nettverksfunksjoner), anbefaler vi at du leser artikkelen vår Nettverkskontroll og verifisering av IP-adresser og e-poster med eToolz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up