Hvordan ha ubegrenset Internett på mobiltelefonen

Kan du surfe på internett og laste ned ved hjelp av en mobiltilkobling med fast pris? Hvordan få ubegrenset internett fra mobiltelefonen?

De som reiser mye eller tilbringer mye tid hjemmefra kan vurdere en et ubegrenset Internett-abonnementsurfer fra smarttelefonen din uten å tenke på datatrafikken som forbrukes.

Hvis det var umulig inntil for noen år siden, nå kan vi det få Internett uten trafikkbegrensninger på telefonenog dra nytte av noen nye tilbud dedikert til de som ønsker Flatt mobilt Internett eller ved å dra nytte av en av teknologiene nevnt nedenfor for å kunne virkelig surfe uten grensersom effektivt reduserer trafikkforbruket til vårt datatilbud til null.

I denne guiden vil vi vise deg hvordan få ubegrenset Internett på smarttelefonen din, dra nytte av noen triks og noen tilbud designet for dette formålet. Noen av de foreslåtte metodene inkluderer en ekstra kostnad, andre krever abonnement på en ny tariffplan, men for de som vil spare for enhver pris, finnes det også helt gratis metoder for å kunne surf uten trafikkbegrensninger fra smarttelefonen takket være gratis Wi-Fi-nettverk.

LES OGSÅ -> 4G/LTE dekningskart for mobiltelefoner og internett

1) Abonnement med uendelige gigabyte

Alle de viktigste italienske telefonoperatørene tilbyr abonnement med ubegrenset gigabyte: prisene er høye, men vi vil kunne surfe uten frykt for å gå tom for gigabyte, gitt at det virkelig er mulig å surfe uten tids- og databegrensninger.

Nedenfor har vi samlet de beste tilbudene med ubegrenset GB, som illustrerer både prisen og de andre fordelene som er inkludert i abonnementet:

  • Vodafone Infinite: med Vodafone kan vi få ubegrenset GB på 5G-nettverket (med hastighet begrenset til 10 Mbps), ubegrenset SMS, ubegrensede minutter mot EU, 1000 minutter utenfor EU, 1 GB roaming utenfor EU på bekostning av €24,99 per måned;
  • TIM 5G Power Ubegrenset: med TIM kan vi ha ubegrenset GB på 5G-nettet (maksimal hastighet), ubegrenset SMS og minutter, generert trafikk og SMS i roaming i EU-landene inkludert og prioritert tilgang til 5G-nettet og telefonassistanse til prisen av € 39,99 per måned;
  • WindTre More Unlimited 5G: med WindTre kan vi få ubegrensede gigabyte på 5G-nettet (maksimal hastighet), ubegrensede minutter, 200 SMS, 200 minutter i utlandet, kundesenter uten venting og sperring av tilleggstjenester på bekostning av €29,99 per måned.

Det billigste tilbudet er fra Vodafone, som til €24,99 per måned lar deg ha ubegrenset Internett på telefonen samtidig som du drar nytte av 5G-dekning, selv om den er begrenset til maksimalhastigheten på 10 Mbps; hvis vi vil ha maksimal nedlastingshastighet på smarttelefonen vår, må vi fokusere på tilbudene fra TIM og WindTre, tilgjengelig til en høyere pris.

For å lære mer kan vi lese vår guide til beste priser for Internett på mobiltelefoner (Tim, WindTre, Vodafone, etc.).

2) Gratis Wi-Fi utenfor hjemmet

Hvis vi har et fastnett Internett-abonnement med Fastweb eller med Vodafone Og Tiscali vi kan dra nytte av gratis Wi-Fi-nettverk som tilbys av disse operatørene for å surfe gratis uten grenser.

Hotspots er tilgjengelig i hele Italia kun for kunder til de to operatørene og lar deg spare datatrafikk på mobiltilbudet. For tilgang bare bruk et SIM-kort fra den valgte operatøren eller bruk tilgangsinformasjonen til det reserverte området. Dekningen av disse Wi-Fi-nettverkene er svært omfattende og stadig økende, til det punktet at man faktisk kan surfe på Internett uten trafikkbegrensninger i mange store byer.

For mer informasjon anbefaler vi å lese vår guide på WOW FI Fastweb, Vodafone Wifi og Tiscali-nettverk.

3) Offentlige Wi-Fi-hotspots

Når vi går rundt i store byer, i en offentlig park, på en restaurant eller på flyplassen kan vi surfe gratis på internett ved å koble til offentlige Wi-Fi-hotspots.

Det meste av tiden vil det være nødvendig å registrere en konto via telefonnummer og bekreftelses-SMS eller navigere ved å spørre nettverkssjefen om tilgangspassordet (til en kelner for eksempel). I noen tilfeller, når det gjelder offentlige nettverk administrert av provinsen eller kommunen, gir internettforbindelsen nesten helt sikkert begrensninger for tilgjengelig trafikk: vi må være fornøyd med hastigheten som tilbys (ofte lavere enn 10 Mbps).

For å gjøre det enklere for oss å finne nye hotspots, inviterer vi deg til å lese vår guide til App for å finne gratis Wifi og gratis trådløse nettverk på kartet.

4) Reise Wi-Fi-ruter

Hvis på et hotell finner vi en Ethernet-kontakt vi kan lage et beskyttet personlig Wi-Fi-nettverk og surf uten begrensninger på mobiltelefonen din ved å bruke en reiseruter som GL.iNet GL-SFT1200.

Ved å koble denne ruteren til Ethernet-porten vil det bli opprettet et Wi-Fi-nettverk som vi kan koble til våre telefoner, men også bærbare datamaskiner og nettbrett, og dra nytte av hotellets kablede nettverk for å oppnå maksimal hastighet.

På bærbare rutere kan vi også aktivere en VPN-tilkobling, for å forhindre at noen avskjærer datatrafikken vår via det kablede nettverket. For å lære mer kan vi lese vår guide om hvordan konfigurere VPN på ruteren.

Konklusjoner

De har også tatt tak i Italia helt flatt mobilt Internett-tilbud, slik at vi kan koble til uten å være redd for å plutselig gå tom for tilgjengelig GB. Hvis vi ikke ønsker å dra nytte av tilbudene med ubegrenset Gigabyte, kan vi alltid bruke de offentlige Wi-Fi-nettverkene til Vodafone, Fastweb og Tiscali, de offentlige Wi-Fi-hotspotene og, for de som reiser ofte, koble til en reise Wi-Fi-ruter for å transformere en Ethernet-dør i ett tilgangspunkt for hver type enhet.

For å lære mer om emnet, anbefaler vi at du fortsetter å lese artikkelen vår om hvordan surfe gratis på Internett i Italia og rundt om i verden.

Hvis vi ønsker å surfe på Internett med en datapinne eller bærbart modem, er det bare å lese guiden vår beste Internett-tilbud for Internett-pinnerslik at du kan navigere uten fasttelefon.

Index
  1. 1) Abonnement med uendelige gigabyte
  2. 2) Gratis Wi-Fi utenfor hjemmet
  3. 3) Offentlige Wi-Fi-hotspots
  4. 4) Reise Wi-Fi-ruter
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up