Hva forårsaker DPC Watchdog-brudd Windows 11?

Index
  1. 1. Programvarekonflikter
  2. 2. Ødelagte trådløse adaptere
  3. 3. Ødelagte oppdateringer
  4. 4. Løse diskkabler

DPC-vakthund-bruddsfeil er en av de hyppigst forekommende blue screen of death-feilene på Windows, som ofte oppstår når en applikasjon eller tjeneste ikke får svar fra feilkontrollen innen 100 mikrosekunder. Det fører vanligvis til at systemet krasjer med en blåskjermmelding når denne situasjonen oppstår.

Feil 515 skyldes vanligvis utdatert maskinvare som ikke samsvarer med operativsystemet ditt, selv om andre faktorer også kan forårsake denne feilen.

1. Programvarekonflikter

Hvis du opplever DPC Watchdog Violation Windows 11 når du kjører Windows, kan dette være en indikasjon på en programvarekonflikt som påvirker nesten alle aspekter av driften.

Programvarekonflikter oppstår når to programmer eller prosesser på datamaskinen din konkurrerer om å motta tjenester fra hverandre og kan føre til at en applikasjon eller prosess blir tregere eller ubrukelig.

Det finnes ulike metoder tilgjengelig for deg for å hjelpe deg med å identifisere og løse programvarekonflikter på datamaskinen.

For det første kan bruk av Windows 8 og 9s Event Viewer bidra til å raskt spore eventuelle oppdagede konflikter som oppstår, noe som gir en mulighet til å isolere kilden.

2. Ødelagte trådløse adaptere

En adapters fastvare kan bli ødelagt av ulike årsaker; disse kan variere fra maskinvarefeil til driverinkompatibiliteter eller feilaktige Windows-installasjoner.

Så snart den trådløse adapteren vises i Enhetsbehandling, kan du prøve å oppdatere driverne for å se om det hjelper.

Et av de hyppigst opplevde trådløse driverproblemene på en Windows 10-datamaskin mangler eller er ødelagte drivere. Det er et gratis verktøy kalt OSToto Driver Talent som raskt kan oppdage trådløse drivere som må fikses, og gir "Reparer" eller "Oppdater" løsninger så raskt som mulig.

Bruk SFC (System File Checker) for å reparere eventuelle korrupte systemfiler som kan utløse DPC Watchdog-bruddfeil. For dette må en administrativt kontrollert ledetekst åpnes først.

3. Ødelagte oppdateringer

The Blue Screen of Death, ofte kjent som BSOD, er en av de mest frustrerende feilene som oppstår med Windows, ofte vanskelig å løse og i stand til å redusere PC-ytelsen betydelig.

Noen ganger kan det være forårsaket av en utdatert oppdatering; Microsoft er imidlertid raskt ute med å tilby løsninger for de fleste problemer.

Defekte lagringsdrivere kan også bidra til DPC-vakthund-bruddfeil; en måte å fikse dette på er å kjøre Windows Chkdsk-skanning på alle SSD-stasjoner som forårsaker denne feilmeldingen.

Denne prosessen vil kjøre en disksjekk som kan ta litt tid (muligens til og med opptil 24 timer for noen brukere). Hvis dette mislykkes, prøv å installere Windows 11 på nytt (vær oppmerksom på at dette kan slette alle filene dine før du fortsetter med dette trinnet).

4. Løse diskkabler

Løse diskkabler kan forårsake DPC Watchdog-brudd på Windows 11 siden datamaskiner ikke kan gjenkjenne eller oppdage stasjonen.

Første trinn for å løse en feilmelding er å sørge for at alle strøm- og datakabler er sikkert koblet til – en enkel oppgave som til og med nybegynnere kan klare selv.

En måte å unngå dette problemet på er å holde maskinvaren i toppform, med regelmessige rengjøringsøkter og holde alle drivere og oppdateringer oppdatert.

Siden utdaterte eller ødelagte enhetsdrivere og inkompatibel maskinvare også kan utløse DPC-vakthund-brudd, er det avgjørende at de oppdateres. Dette kan oppnås automatisk ved hjelp av tredjepartsprogramvare eller manuelt gjennom driverinstallasjonsprosesser.

Innleggsvisninger: 55

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up