Hvordan fikse driververifikatoren oppdaget brudd på BSOD-feil

Hvis du står overfor en BSOD-feil påvist brudd på sjåførbekreftelse, er det flere løsninger du kan prøve. Dette vanlige problemet kan føre til at PC-en fryser under oppstart.

En av de mest effektive løsningene er å oppgradere operativsystemet. Windows Update vil holde operativsystemet ditt oppdatert med alle de nyeste sikkerhetsoppdateringene og feilrettingene.

Avinstallerer den defekte driveren

Hvis du får sjåførverifikatoren oppdaget bruddfeil, kan det skyldes feilkonfigurering av driveren. I slike tilfeller bør avinstallering av feil driver og prøve på nytt løse problemet.

For å avinstallere en driver som er defekt, åpne Enhetsbehandling på din Windows-PC og du vil kunne se alle tilkoblede enheter.

Se etter enheter med et gult utropstegn over dem i listen. Dette indikerer at driverne deres kan være utdaterte eller ikke riktig installert.

Som Windows-bruker er det viktig å regelmessig oppdatere driverne dine. Drivere gir kontroll over maskinvaren og lar operativsystemet kommunisere med den.

Tilbakestilling av driververifiseringsinnstillingene

Driver Verifier oppdaget brudd feil kan oppstå hvis systemmaskinvaredriverne er inkompatible med Windows 10. For å løse dette problemet, avinstaller all programvare som kan være årsaken.

Hvis problemet vedvarer, prøv å tilbakestille innstillingene for driververifikatoren ved å bruke enten ledeteksten eller Driver Verifier Manager. Dette er en enkel prosess som kan fullføres med en av disse metodene:

For å tilbakestille driververifiseringsverktøyet, åpne en ledetekst med administratorrettigheter og skriv verifier /reset. Dette vil få verktøyet til å kjøre igjen automatisk.

Alternativt kan du bruke kommandoene /volatile og /flags sammen for å endre noen driververifiseringsinnstillinger uten å starte datamaskinen på nytt.

Nederst til venstre i dialogboksen vises en liste over drivere og deres bekreftelsesstatus. Hvis du ikke bytter til manuell oppdateringsmodus, oppdateres disse statusene automatisk etter hver omstart.

Tilbakestille Windows OS

Tilbakestilling av Windows OS er en ideell måte å løse eventuelle feil og problemer du kan oppleve. Det vil slette alle programmer og filer som ikke er nødvendig lenger, frigjøre plass på harddisken og gjenopprette Windows tilbake til fabrikkinnstillingene.

Mange brukere vil finne dette veldig fordelaktig, spesielt hvis enheten deres trenger oppgradering og de ønsker å unngå utilsiktet installasjon av skadelig programvare eller spionprogrammer som kan skape kaos på PC-en deres.

For å tilbakestille Windows OS, åpne kommandoprompt med administratorrettigheter og skriv verifier i terminalvinduet før du trykker på Enter.

Når det er gjort, skal Driver Verifier Manager vises og tillate deg å deaktivere den ved å velge Slett eksisterende innstillinger. Start datamaskinen på nytt for å se om det løser BSOD-feilen. Hvis ikke, prøv en annen metode som å installere drivere på nytt – men husk at dette bare vil gi en midlertidig løsning til datamaskinens drivere er oppdatert.

Installerer den defekte driveren på nytt

Hvis PC-en din opplever en feil med driververifikatoren oppdaget brudd, kan det være på tide å installere den defekte driveren på nytt. Å gjøre det kan bidra til å løse problemet permanent og permanent.

Drivere er avgjørende for at Windows skal fungere problemfritt, men kan forårsake mange problemer på datamaskinen din hvis de blir utdaterte eller ikke fungerer. I noen tilfeller kan utdaterte drivere til og med resultere i en Blue Screen of Death (BSOD)-melding.

Enhetsbehandling, vanligvis funnet i enten Start-menyens søkelinje eller Innstillinger-appen, kan brukes til å slette defekte drivere. Hvis den ikke er der, kan det å kjøre en systemfilkontroll bidra til å finne ut hvilke drivere som forårsaker problemene.

En annen metode for å fikse driverproblemet er å bruke et registerredigeringsprogram. Vær imidlertid forsiktig når du gjør endringer, da dette inneholder mange personlige innstillinger og data.

Visninger av innlegg: 40

Index
  1. Avinstallerer den defekte driveren
  2. Tilbakestilling av driververifiseringsinnstillingene
  3. Tilbakestille Windows OS
  4. Installerer den defekte driveren på nytt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up