Hvordan betale med NFC smartklokke

Vil vi betale i butikker uten lommebok og uten å ta frem telefonen? La oss se hvordan du bruker smartklokker med NFC for kontaktløse betalinger

Smartklokker brukes til å overvåke sportsaktivitet, for å få tilgang til noen av appene og funksjonene til telefonen din (uten å ta den ut av lommen eller vesken) og lar deg også overvåke søvn, metning og hjertefrekvens.

Blant de mest innovative funksjonene som finnes på smartklokker finner vi NFC kontaktløs betaling, virkelig flott for å betale uten å måtte bruke telefonen. NFC-sensoren er privilegiet til bare noen få utvalgte (ofte svært dyre) enheter.

Hvis vi ser etter denne spesifikke funksjonen i denne veiledningen vil vi vise deg hvordan betale med smartklokker utstyrt med en NFC-sensor; for veiledningen har vi bare fremhevet modellene som er kompatible med POS og italienske kreditt-/debetkort, slik at vi raskt kan legge til kortet vårt og betale ved ganske enkelt å bevege håndleddet mot POS.

1) Hvordan betaling med klokke fungerer

Betaling via smartklokke krever bruk av NFC-teknologiintegrert på alle Apple Watches og på noen smartklokker fra andre produsenter (de som støtter WearOS fra Googlemen også noen proprietære systemer).

Hvis vår smartklokke Støtter avtalefri betaling kan kombineres med kredittkortet eller forhåndsbetalt kort lagt til Apple Pay Og Google Wallet (Google Pay)slik at du kan betale i butikker som er aktivert for kontaktløs betaling (de må ha en POS med kontaktløs leser) uten engang å måtte ta ut telefonen.

Før du fortsetter anbefaler vi at du Sjekk med banken som utstedte kredittkortet, forhåndsbetalte kortet eller debetkortet ditt: i tillegg til å måtte støtte Google Wallet og Apple Pay, kan det være nødvendig å bruke et MasterCard kreditt-/debetkort eller bruke et kort tilknyttet en bestemt betalingskrets (Nexi) for å kunne foreta betalingen med klokken.

2) Xiaomi Smart Band 6 NFC

Selv om vi finner den på markedet Mi Band 7 en forbedret modell av det forrige smartbandet er tilgjengelig Xiaomi Smart Band 6 NFC.

I tillegg til de typiske egenskapene til dette smartbåndet (lett vekt, godt synlig OLED-skjerm, varsler, anrop, meldinger, vekkerklokke, søvnovervåking, metningsovervåking, pulsmåler og fysisk aktivitetsovervåking) finner vi Innebygd NFC-funksjonsom lar deg bruke wearable til betalinger på en enkel og sikker måte.

I skrivende stund er det mulig å aktivere tjenesten kun på kreditt-, debet- og forhåndsbetalte kort MasterCard-krets utstedt av Nexi og plassert av en av partnerbankene; listen over støttede banker finnes i informasjonen på Amazon-siden.

3) Xiaomi Watch S1 Active

Hvis vi derimot ønsket å fokusere på en kraftig smartklokke med en gang, foreslår vi at du tar en titt på Xiaomi Se S1 Activesom har en 1,43-tommers AMOLED HD-skjerm, 60 Hz oppdateringsfrekvens, 117 treningsmoduser, dual-band GPS-teknologi, pulsmåling hele dagen, metningsovervåking, søvnovervåking, innebygd mikrofon og høyttaler, Bluetooth-telefonsamtaler og NFC-system for MasterCard kontaktløs betaling.

Akkurat som for Xiaomi Smart Band NFC-betaling støttes kun på kreditt-, debet- og forhåndsbetalte kort i MasterCard-kretsenutstedt av Nexi og plassert av en av partnerbankene.

4) Fossil Smartwatch Gen 6

Smartklokken som er nærmest en ekte klokke er definitivt den Fossil Smartwatch Gen 6utstyrt med en rustfri stålkasse, Qualcomm Snapdragon Wear 4100+-prosessor, Googles Wear OS-operativsystem, støtte for Android-apper, måling av sportsaktivitet, oksymeter, pulsmåling og støtte for NFC-betalinger via Google Wallet.

Sammenlignet med modellene sett så langt kan vi legge til alle kredittkort med støtte for Google Wallet (eller Google Pay).; hvis vi klarer å legge kortet til telefonen vår vil vi umiddelbart finne det på denne smartklokken.

5) Ticwatch Smartwatch Pro 3 LTE

Hvis vi ser etter en smartklokke med dedikert LTE-tilkobling og elektroniske betalinger uten telefon, er den beste modellen Ticwatch Smartwatch Pro 3 LTEutstyrt med en tolags 2.0-skjerm, Googles Wear OS-operativsystem, Qualcomm Snapdragon Wear 4100-plattform, søvnovervåking, pulsovervåking, sportsaktivitetskontroll, LTE-modul og NFC-sensor.

NFC-modul støtter alle kort som er kompatible med Google Walletmens for å kunne betale og bruke smartklokken uten telefon, må vi nødvendigvis bruke et abonnement Vodafone OneNumber.

5) Apple Watch SE

Den beste smartklokken for kontaktløs betaling i hver butikk erApple Watch SE. Denne toppen av serien inkluderer aluminiumskoffert, avanserte sikkerhetsfunksjoner (falldeteksjon, nød-SOS og ulykkesdeteksjon), dedikert treningsapp, varsler ved problemer med for høy eller for lav frekvens, Bluetooth-tilkobling og GPS-sporingssystem for å overvåke utendørsaktivitet.

Alle Apple Watches lar deg betale kontaktløst etter å ha lagt til kredittkortet i Apple Pay-appen på vår iPhone; etter å ha lagt til, kan vi betale komfortabelt ved å dobbelttrykke på sideknappen for å se standardkortet (vi kan også rulle, hvis vi har flere kort), bringe Apple Watch nærmere butikkens POS-leser og slippe bare når vi hører en liten haptisk tilbakemelding og et akustisk signal..

Konklusjoner

Hvis kontaktløs betaling med smarttelefonen allerede virker futuristisk for oss, la oss prøve å forestille oss hvor futuristisk det er å betale med et smartbånd eller en smartklokke! Disse enhetene er svært trygge å bruke i ethvert scenario, siden vi aldri kan betale ved en feiltakelse og ingen kan betale for oss i fravær av telefonen; for modeller som støtter LTE, må en opplåsingskode settes inn hvis den fjernes fra håndleddet, for å gjøre enhver form for tyveri ubrukelig.

For å finne ut mer om smartklokker kan vi lese guidene våre til beste og unike funksjonene til Apple Watch og på beste Smartwatch-modeller å kjøpe.

Index
  1. 1) Hvordan betaling med klokke fungerer
  2. 2) Xiaomi Smart Band 6 NFC
  3. 3) Xiaomi Watch S1 Active
  4. 4) Fossil Smartwatch Gen 6
  5. 5) Ticwatch Smartwatch Pro 3 LTE
  6. 5) Apple Watch SE
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up