Hvordan bruke Midjourney, AI-generator av kunst og bilder fra tekst

La oss se sammen hvordan du prøver å bruke Midjourney-appen på Discord, den beste AI-bildegeneratoren med utgangspunkt i en enkel tekst.

AI kunstgeneratorer er nå et stadig mer populært verktøy for lage nye bilder for å dele på sosiale medier, inkludere i artikler eller bruke for å slippe fantasien løsutnytter all kraften til moderne kunstig intelligens til å tegne det vi tenker og skriver i form av tekst.

Et veldig kraftig nytt verktøy for å generere kunst fra tekst er Midjourneyen spesiell Discord-robot som kan lage fotorealistiske bilder fra hvilken som helst tekstinndata, med resultater som noen ganger er så spektakulære at det er vanskelig å tro at de ble laget av en AI.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan bruke Midjourney til å generere kunst fra tekst med AIsom viser deg hvordan du laster ned Discord, hvordan du legger til boten og hvordan du starter forespørslene dine til boten, ved å velge de nødvendige innstillingene for å få et veldig vakkert og realistisk bilde.

1) Installer Discord og Midjourney

For å bruke Midjourney må du først laste den ned Uenighetdet berømte programmet for å kommunisere med venner, også utstyrt med roboter som kan integreres som servere i offentlige eller private chatter.

Å installere det er veldig enkelt: etter å ha fullført nedlastingen av installasjonsprogrammet, dobbeltklikker vi på det, bekrefter om nødvendig, og ved første start oppretter vi umiddelbart en Discord-konto for å bruke alle funksjonene (vi kan bruke enten en e-post adressen er et telefonnummer).

Nå som vi har tilgang til Discord-hjemmeskjermen, trykker vi på knappen på venstre side Utforsk offentlige serverela oss se Midjourney i søkefeltet klikker du på Midjourney-serveren og trykker på øverst Bli med på Midjourney for å få tilgang til alle kanaler på serveren.

Midjourney-serveren vises i venstre sidefelt, klar til å brukes til å lage bilder og tekstkunst.

Etter å ha lagt Midjourney til vår Discord-server vi kan også bruke den fra mobilved å laste ned Discord-appen for Android og for iPhone/iPadfor å kunne generere AI-bilder fra tekst selv på farten.

2) Hvordan generere bilde eller kunst fra tekst

Når vi har tilgang til Midjourney-serveren, kan vi umiddelbart prøve å generere et gratis bilde ved å åpne en av kanalene nybegynnere tilstede på serveren, hvorfra du kan begynne å skrive teksten til det du ønsker skal konverteres fra tekst til bilde.

For å generere et testbilde skriver vi /bilde i tekstfeltet for å starte AI bildegenerator og vi skriver (på engelsk) teksten som vi ønsker skal konverteres til et generert bilde, og prøver å sette inn så mange detaljer som mulig i bildet.

Om noen sekunder vi vil få 4 bilder basert på forespørselen du gjordealle med veldig realistiske detaljer (selv om mye avhenger av hvor presise vi er i kommandoen vi gir til kanalen).

3) Legg til Midjourney som en Discord-serverbot

For å legge til Midjourney-boten til vår private server er alt vi trenger å gjøre å lage vår egen private server (ved å trykke på +-knappen på siden av Discord-appen), velge typen server som skal opprettes og navnet den skal brukes med. vises.

Etter å ha startet vår personlige Discord-server, la oss gå tilbake til Midjourney-serveren, trykk på øverst Vis medlemslisteklikker vi på Midjourney Bottrykker vi på knappen Legg til servervelg den personlige serveren vi nettopp opprettet, klikk på Autorisere i tillatelsesskjermen og legg den til.

Med denne endringen kan vi unngå å bruke Midjourneys offentlige kanaler, siden AI-bildegeneratoren vil også svare på vår private server ved å bruke kommandoen /bilde sett tidligere.

4) Midjourney grafikkinnstillinger

Skrive kommandoen /innstillinger vi kan få tilgang til Midjourney-innstillingerslik at du kan velge hvilken grafikkmotor du vil bruke for å generere bildene (for øyeblikket er den beste MJ versjon 5), velg den endelige bildekvaliteten, juster bildestilen og velg hvilken modus du vil starte den i.

Grunninnstillingene er allerede veldig gode, men hvis vi ser etter virkelig fotorealistiske bilder, må vi bruke en veldig presis kommando og innstilling MJ versjon 5 Og Høy kvalitet.

5) Midjourney grenser og kostnader

Midjourney gir 25 gratis bilder å generere så snart vi legger til serveren; gitt den store suksessen til denne generatoren I det siste tilbys ingen gratis prøveversjon lenger og du må umiddelbart betale et årlig eller månedlig abonnement for å kunne generere de beste AI-bildene på nettet.

For å fortsette kan vi også registrere et månedlig abonnement ved å åpne hvilken som helst nettleser på PC-en (Chrome er greit, men vi kan også bruke Edge), ta oss til nettstedet Midjourney-kontotrykke på Logg inntilknytt Discord-kontoen for rask tilgang, og en gang i Midjourney-kontoadministrasjonsvinduet, la oss gå til menyen Administrer Sub og vi velger det beste abonnementet for våre behov.

Systemet støtter kredittkort som betalingsmåte (det er ingen PayPal); hvis vi er i tvil kan vi alltid bruke et forhåndsbetalt kort eller et virtuelt kort for kjøpet, som vist i vår guide til beste forhåndsbetalte kort å kjøpe online uten risiko.

Konklusjoner

Midjourney er den beste bilde- og tekstgeneratoren som er tilgjengelig for øyeblikketogså takket være teknologien bak prosjektet: de bruker forskjellige GPUer parallelt for å lage veldig vakre, realistiske og klare til bruk bilder, med minimale tegn som kan tilskrives arbeidet til en AI (faktisk ser de ut som ekte bilder eller ekte bilder tegninger laget for hånd).

Hvis vi ønsker å prøve andre gratis kunstige intelligenser kan vi lese guidene våre på hvordan aktivere og bruke Bing Chat og kl beste alternativene til ChatGPT som fungerer på italiensk.

Index
  1. 1) Installer Discord og Midjourney
  2. 2) Hvordan generere bilde eller kunst fra tekst
  3. 3) Legg til Midjourney som en Discord-serverbot
  4. 4) Midjourney grafikkinnstillinger
  5. 5) Midjourney grenser og kostnader
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up