Hvordan endre standardapper på Xiaomi (nettleser inkludert)

Kan vi ikke endre standard Xiaomi-appene? La oss se hvordan du bruker bare appene vi liker, inkludert favorittnettleseren din

Alle Xiaomi-telefoner har et sett med standardapper som kan kjøre telefonen din uten å installere noe fra butikken. Vi vil dermed alltid ha et sett med apper å starte med: en nettleser, en kameraapp, en galleriapp, multimediaspillerappen, SMS-appen og systemstarteren. Disse appene er gode, men er ofte ikke på nivå med de mest kjente appene, noe som setter dem i vanskeligheter nybegynnere som de ønsker bruke appene de elsker.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan endre standardapper på Xiaomihvordan sette opp en ny nettleser for nettsurfing og hvilke apper du skal bruke for å erstatte standardappene på telefonen dinved å velge direkte fra listen vi har utarbeidet for dette formålet.

1) Endre standard Xiaomi-apper

MIUI-operativsystemet (tilstede på alle Xiaomi, men også på telefoner fra POCO-linjen) gir en meny dedikert til å endre standardappene, slik at du kan handle raskt uten å måtte navigere gjennom for mange menyer og uten å måtte åpne en lenke eller tilknyttet fil til appen.

For å fortsette med å endre standardappene, åpne appen Innstillingeråpne menyen Appadministrasjontrykk på de tre prikkene øverst til høyre og ta oss til slutt til menyen Standardapplikasjoner.

På skjermen som åpnes vil alle kategoriene av standardapper som administreres av systemet vises, spesielt: Launcher, Skriv, Meldinger, Nettleser, Kamera, Galleri, Musikk, E-post, Spill av video, Forteller, Åpne lenke Og Assistanse og stemmeinndata.

For å endre standardappen trykker vi på kategorien av interesse og velger hvilken app som skal brukes til formålet, og velger blant de som er tilstede på telefonen. Selvfølgelig må favorittappen allerede være installert på systemet for å vises på denne skjermen.

For å gjenopprette Xiaomi-apper, ta oss bare langs veien Innstillinger -> Apper -> Appadministrasjontrykk på de tre prikkene øverst, trykk på Standardapplikasjoner og bruk knappen Tilbakestill til standardverdier tilstede nederst på skjermen.

2) Endre standard nettleser

Blant de ulike kategoriene til stede finner vi også Nettleseresom lar deg raskt endre standardnettleseren til Xiaomi-systemet.

For å fortsette med å endre nettleseren, la oss gå til banen Innstillinger -> Apper -> Appadministrasjontrykk på de tre prikkene øverst til høyre, trykk opp Standardapplikasjonervelger vi menyen Nettlesere og velg hvilken nettleser du vil bruke for å åpne nettlenker.

Etter å ha bekreftet valget, er alt vi trenger å gjøre å åpne en nettlenke fra en annen app for å sjekke om den valgte nettleseren åpnes. Hvis vi ønsker å gå tilbake til standardnettleseren, åpner du bare den samme banen som ble sett nå og trykker ned Tilbakestill til standardverdier.

3) Endre standardapp for spesifikke filer

På de nyeste versjonene av MIUI kan det være vanskelig å åpne noen filer og dokumenter med ønsket app (som for eksempel PDF-filer), gitt at kommandoen Annen i dialogboksen åpner ikke alltid applisten.

For å endre standardappen for spesifikke filer, er alt vi trenger å gjøre å åpne en filbehandlingsapp (som Solid Explorer), hold fingeren trykket på ønsket fil, trykk på de tre prikkene nederst til høyre, velg elementet Åpne medvelg favorittappen din fra listen som vises og trykk til slutt på Alltid for å bekrefte valget ditt.

For å endre apper, gjenta ganske enkelt trinnene ovenfor og velg en ny app fra de på telefonen din; Hvis imidlertid nettleseren fortsetter å åpne filer med feil app, er det best å først laste ned filen og deretter åpne den med ønsket app ved å gå direkte fra filbehandleren.

4) App som skal brukes til å erstatte Xiaomi-ene

Etter å ha sett hvordan du endrer standardapper på Xiaomi nedenfor, har vi samlet en liste over apper som vi kan bruke til å erstatte appene på telefonen:

Launcher, Skriv, Meldinger, Nettleser, Kamera, Galleri, Musikk, E-post, Spill av video, Forteller, Åpne lenke Og Assistanse og stemmeinndata

For hver kategori kan vi tilordne en ny standardapp, for å unngå bruk av Xiaomi-apper for alltid (som husk også kan avinstalleres, som vist i vår guide om hvordan slett Xiaomi-systemapper).

Konklusjoner

Nå som vi vet nøyaktig hvordan endre standardapper på Xiaomi vi tar telefonen vår og endrer standardappene, og velger bare de appene vi elsker mest eller som vi bruker oftest, uten at vi nødvendigvis trenger å bruke appene som Xiaomi tilbyr oss (bra, men ikke eksepsjonelt).

Med rådene i guiden har vi også vist deg hvordan endre standard nettlesersom tvinge en bestemt app til å åpne for en fil eller et dokument og hvilke apper du skal bruke for å erstatte standardappene, med en praktisk liste over apper du kan prøve umiddelbart på Xiaomi-telefonen din.

Fortsatt på temaet nyttige apper vi kan lese guidene våre til beste gratis Android-apper å laste ned for hver kategori og kl best betalte Android-apper verdt å kjøpe.

Index
  1. 1) Endre standard Xiaomi-apper
  2. 2) Endre standard nettleser
  3. 3) Endre standardapp for spesifikke filer
  4. 4) App som skal brukes til å erstatte Xiaomi-ene
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up