Slik stiller du inn TV-en og søker etter kanaler

Har du problemer med å stille inn nye kanaler på TV-en din? La oss sammen finne ut hvordan du kan stille inn TV på markedet

En TV som ikke viser favorittkanaler kan være veldig frustrerende, spesielt hvis vi ikke husker riktig rekkefølge av knapper og menyer å trykke på for å stille inn kanalene som mottas via antennen. Problemet gjelder ikke alltid sekundære kanaler: Ofte er det Rai- og Mediaset-kanalene som forsvinnerdet vil si de mest sette kanalene i Italia.

Siden det er umulig å huske prosedyrene for alle fjernsynene på markedet, kan vi lagre i våre favoritter denne komplette guiden om hvordan du kan stille inn en hvilken som helst TV for å finne de manglende kanalene, der vi har inkludert innstillingsprosedyrene for alle store TV-merkerslik at du alltid kan finne kanalene du leter etter.

1) Still inn LG TV

For å stille inn en LG TV vi trykker på den tannhjulformede knappen på fjernkontrollen, tar oss til menyen Kanalertrykker vi på menyen Stille inn og stille inn kanaler så velger vi varen Automatisk tuning.

I den nye skjermen velger vi Antenne som den opprinnelige kilden, aktiverer vi kun søk etter digitale kanaler, velger automatisk nummerering og venter på at fremdriftslinjen fylles opp til 100 % for å fullføre tillegget av de nye kanalene.

2) Still inn Samsung TV

Hvis vi ønsker å tune en Samsung TVer trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen, gå til menyen nederst på skjermen, flytt til venstre og velg menyen Innstillinger; på noen modeller er prosedyren litt annerledes, men du trenger bare å finne menyen Innstillinger å allerede fullføre halvparten av den nødvendige reisen.

For å søke etter kanaler åpner vi menyen Kanal eller Overføring så la oss velge stemmen Automatisk tuning eller Innstillinger for automatisk tuningvelger vi elementet på nytt Automatisk tuning og til slutt trykker du på knappen Start for å starte kanalsøket.

3) Still inn Philips TV

Hvis vi fokuserte på en Philips TV med et proprietært system kan vi stille inn på nye kanaler ved å trykke på knappen Innstillinger på fjernkontrollen, ta oss til menyen Alle innstillinger og deretter i menyen Kanaler.

I den nye menyen trykker vi på Antenne/kabelinstallasjon -> Kanalsøk -> Start nåtrykker vi på elementet Installer alle kanaler på nyttvelger vi landet Italiavelger vi Antenne som kilde setter vi søket kun etter digitale kanaler og trykker deretter på OK for å begynne å stille inn kanaler.

4) Still inn Hisense TV

Hvis vi har i våre hender en Hisense TV vi kan stille inn kanalene ved å trykke på knappen Meny på fjernkontrollen ved å velge elementet Innstillinger og tar oss til menyen Kanal.

Etter å ha åpnet denne menyen velger vi elementet Automatisk skanningskriv inn opplåsingskoden i feltet Skriv inn PIN (som standard skal det være 0000 eller 1111), trykk på Endre innstillingerendrer vi ett av de nåværende alternativene (innstilling Antenne Og DTVgjenta trinnene selv om de allerede er valgt), trykk på Skann igjen og til slutt bekrefter vi starten på søket ved å trykke på OK.

5) Still inn Sharp TV

For å stille inn Skarpe TV-er la oss komme inn i menyen Innstillinger på fjernsynet ved å bruke knappen Meny eller Hjem på fjernkontrollen åpner vi menyen Kanaler og la oss starte det Automatisk tuning.

På noen Sharp TV-modeller kan vi også prøve det Manuell innstilling for å starte søket etter enkeltkanalen som ikke mottar.

6) Still inn Panasonic TV

For å stille inn en Panasonic TV vi trykker på knappen MENY på fjernkontrollen, velg elementet Menyla oss gå på banen Oppsett -> Innstillingsmeny og skriv inn sikkerhets-PIN-en (om nødvendig er den som standard 0000 eller 1111.

Nå er det bare å trykke på DVB-T-innstillingsmenyvelg elementet Automatisk tuning og trykk på OK-knappen for å begynne å søke etter nye kanaler.

7) Still inn TCL TV

Kom igjen TCL TVer vi kan stille inn de manglende kanalene ved å trykke på den husformede knappen (Hjem) på fjernkontrollen, trykke på menyen Inndatavelge elementet TV og la oss til slutt komme til menyen Kanaler (det kan hende du må trykke på girknappen før du velger dette elementet).

Nå er det bare å trykke på Søk etter kanalervelg landet Italia eller Italiaskriv inn sikkerhetspassordet og trykk til slutt på Automatisk oppdatering for å starte kanalsøket.

8) Still inn Sony TV (ikke Android TV)

Hvem eier en Ikke-Android-TVer fra Sony kan stille inn nye kanaler eller manglende kanaler ved å trykke på knappen MENY eller HJEM på fjernkontrollen og tar oss langs ruten Innstillinger -> Digital oppsett -> Digital kanalsøk eller kanalsøk og starte søket.

Alternativt kan vi søke etter kanaler Innstillinger -> Systeminnstillinger eller Innstillinger -> Kanaloppsett -> Digitalt oppsett -> Digital kanalsøk.

I begge tilfeller vil vi bli spurt om vi ønsker å stille inn TV-en på nytt: vi bekrefter der det er nødvendig og velger kilden Antenneog lar ryktene stå på Bil og innstilling Rask skanning (utmerket for et raskt søk etter nye kanaler) eller på Full skanning (i tilfelle du har problemer med å finne kanaler) nær valgmenyen Skanningstype.

9) Still inn TV med Android TV eller Google TV

Alle Smart TV-er utstyrt med Android TV eller Google TV (Sony, Philips og andre) har de samme menyene for å stille inn og finne manglende kanaler.

For å fortsette er alt vi trenger å gjøre å trykke Hurtiginnstillinger på fjernkontrollen velger du menyen Innstillingerta oss med på reisen Kanal og innganger -> Kanaler -> Stille inn kanalertrykke på Kanalsøkskriv inn sikkerhets-PIN-koden (kreves bare av enkelte TV-er, standard er 0000), velg elementet Digitaltrykke på Innstillinger og klikk deretter Neste for å begynne å stille inn kanalene.

10) Hvordan stille inn kanaler uten fjernkontroll

Uten fjernkontroll kan det være svært vanskelig å stille inn TV-en, siden ikke alle universelle fjernkontroller støtter knappen Hjem eller Innstillinger (nødvendig for å få tilgang til TV-innstillingene).

I dette tilfellet anbefaler vi å kjøpe en komplett universalfjernkontroll som f.eks Meliconi Easytel TV+utstyrt med støtte for alle Smart-innstillingene på hoved-TV-ene.

Alternativt kan vi prøve å bruke telefonen som en reservefjernkontroll, som vist i guidene ovenfor hvordan styre TV med Android-smarttelefon og fjernkontrollapper og hvordan endre TV-kanal med den infrarøde sensoren på Android-telefonen din.

11) Hvordan stille inn kanaler uten antenne

Har ikke TV-en en antenne tilkoblet eller ser den ikke digitale bakkenettkanaler? I dette tilfellet er det eneste vi kan gjøre å finne en HDMI-port på baksiden og koble til en Amazons Fire TV Stick.

Med Fire TV Stick kan vi se digitale bakkenettkanaler i streaming uten antenne, ved å bruke de offisielle appene til kringkasterne. For å lære mer kan vi lese artiklene våre om hvordan gjør hvilken som helst TV til Smart TV kom igjen hva du skal gjøre hvis du ikke kan se TV-kanaler.

Konklusjoner

Som allerede nevnt i begynnelsen vi kan godt sette denne veiledningen i nettleserens bokmerker og les den hver gang vi må stille inn en TV av et kjent merke. Hvis vi har en lite kjent TV eller en av kinesisk opprinnelse, vil det være vanskelig å gjenskape trinnene ovenfor, selv om det i de fleste tilfeller er tilstrekkelig å åpne innstillingene og finne menyen Kanaler eller Antenne for å starte et kanalsøk.

Om samme emne kan vi lese våre ai-guider beste smarte dekodere for gammel TV kom igjen hvordan se på TV på PC.

Index
 1. 1) Still inn LG TV
 2. 2) Still inn Samsung TV
 3. 3) Still inn Philips TV
 4. 4) Still inn Hisense TV
 5. 5) Still inn Sharp TV
 6. 6) Still inn Panasonic TV
 7. 7) Still inn TCL TV
 8. 8) Still inn Sony TV (ikke Android TV)
 9. 9) Still inn TV med Android TV eller Google TV
 10. 10) Hvordan stille inn kanaler uten fjernkontroll
 11. 11) Hvordan stille inn kanaler uten antenne
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up