Hvordan få direkte tilgang til eller gå inn i innboksen i min Hotmail-e-post fra en annen PC

Det er en god del gratis e-posttjenesteleverandører, men Gmail, Yahoo Mail og Microsoft Outlook er alltid blant brukernes favoritter. Populariteten til disse systemene og de millioner av brukere de har over hele verden gjør at de gradvis legger til forbedringer og flere tilpasningsmuligheter. Du vet det kanskje ikke, men du kan gå direkte til innboksen i hotmail.

Den direkte rivalen til Outlook I dag er det Gmail, som regnes som den beste gratis e-posten i verden, og det er derfor den er den mest brukte globalt,

Overgangen fra Hotmail til Outlook

en stund siden Microsoft kjøpte Hotmail og siden den gang e-posttjeneste ble omdøpt microsoft-outlook. Denne endringen førte med seg et nytt, mer moderne grensesnitt.

I dag har de fleste tilpasset seg endringer, men få har bestemt seg for å endre e-postadressen sin til @outlook.com og de aller fleste brukere fortsetter å bruke @hotmail.com i e-postene sine. Dette er fordi adresseendringen ikke skjedde automatisk, men må gjøres manuelt.

Trinn for å gå direkte til innboksen i Hotmail

Som standard finner vi hver gang vi går inn i Microsofts e-posttjeneste at siden som vises er hovedsiden til Windows Live messenger. Det kan vi imidlertid konfigurere for å gå direkte til innboksen i Hotmail.

Trinnene er veldig enkle. Det første du må gjøre er logge på hotmail og når vi først er i innboksen skal vi Alternativer (den vises øverst til høyre på skjermen).

Derfra går vi til Flere valg Y Tilpass Hotmail. Her klikker vi Windows Live Home-innstillinger. Kryss av i boksen ved siden av Vis innboks når jeg logger på og vi gir til Lagre.

På denne enkle måten kan vi gjøre endringen.

Hvordan få tilgang til Hotmail fra en annen PC enkelt og raskt

Vil du vite hvordan du enkelt og raskt får tilgang til Hotmail fra en annen PC? Da må du se nedenfor, siden du finner en artikkel som er praktisk utformet for de menneskene som har behov for å få tilgang til e-postkontoen sin fra en annens datamaskin. Det vil nok ha skjedd deg ved en eller annen anledning, at du er på besøk hos en venn, og det av en eller annen grunn du må logge på Hotmail-e-postkontoen din. I slike tilfeller vil denne opplæringen være veldig nyttig for deg.

Det første du må vite i denne forbindelse er det I de følgende linjene skal vi lære deg hvordan du får tilgang til Hotmail- eller Outlook-e-posten fra en annen persons datamaskinmen på ingen måte skal vi lære deg hvordan du går inn i andres Hotmail-e-post, siden for det trengs passordet. Sannheten er at hvis du ikke har passordet til den andre personen, vil du ikke få tilgang til kontoen deres, så avvis direkte den muligheten. For resten finner du her måten å få tilgang til Hotmail fra en ny datamaskin.

Hvordan få tilgang til Hotmail fra en annen datamaskin

Vel, la oss gå med trinnene til skriv inn Hotmail fra en annen PC enkelt og raskteller, og du vil se at på bare 10 trinn vil du kunne fullføre med dette en så attraktiv opplæring. Hvis du har spørsmål, som vi alltid sier, kan du legge igjen en kommentar om det slik at vi kan gi deg en hånd i denne forbindelse:

 • Det første du må gjøre da er ta en annens smarttelefon eller datamaskinog bruk hvilken som helst av nettleserappene, men ikke Hotmail-appen som kan være installert på den andre personens telefon
 • Åpne en av de aktuelle nettleserne, for eksempel Internet Explorer, Firefox eller Chrome
 • når du åpner dengå inn på det offisielle Outlook-nettstedet, fra https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1653339107&rver=7.0.6737.0&wp=MBI_SSL&wreply=https%3a%2f%2foutlook.live.com%2fowa%2f%3fRpsCsrfState%3d84db7ca7-726f-01fb-f20f-04bc71af649a&id=292841&aadredir=1&CBCXT=out&lw=1&fl=dob%2cflname%2cwld&cobrandid=90015 og trykk Enter
 • Et nytt vindu åpnes i Hotmail, der vi må plassere e-postadressen vår, samt passordet.
 • På bare noen få sekunder vil du ha lagt inn Hotmail-kontoen din på en annens datamaskin

Som du kan se, er det et ekstremt enkelt steg for steg som vi kan utføre på bare en liten stund, og vi trenger bare noen få minimale spørsmål, for eksempel en datamaskin, en nettleser som kan være en av de vanlige, en Hotmail-e-postkonto som må være før alt det ovennevnte. Selvfølgelig, du må huske Hotmail-e-postkontoen, ellers vil det være helt umulig for deg å gå inn i denne delen av datamaskinen og kontoen din.

Hvordan få tilgang til Hotmail fra en annen datamaskin

Hotmail, nå Outlook.com, pleide å være en av de mest populære e-posttjenestene i verden. Med tiden ble Googles Gmail hovedvalget for brukere, men det er det fortsatt milliarder av brukere som fortsetter å nyte fordelene med en Hotmail-konto.

hvis du leter etter skriv inn hotmail fra en annen datamaskin er det veldig enkelt, og vi viser deg trinn for trinn hvordan du gjør det trygt og lar alt være lukket slik at ingen kommer inn på kontoen din uten ditt samtykke. Det første vi skal gjøre er å skrive inn Hotmail fra en Webnavigator på en annen datamaskin enn vår.

Hva trenger jeg for å legge inn Hotmail?

Til skriv inn og administrer e-postkontoen din i Hotmail Fra hvilken som helst datamaskin trenger vi bare en Internett-tilkobling. Når vi er koblet til nettverket, får vi tilgang til det offisielle Hotmail-nettstedet (https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1653339108&rver=7.0.6737.0&wp=MBI_SSL&wreply=https%3a%2f%2foutlook.live.com%2fowa%2f%3fRpsCsrfState%3dc23b8bc2-25fe-75d5-7e3b-619be11e9402&id=292841&aadredir=1&CBCXT=out&lw=1&fl=dob%2cflname%2cwld&cobrandid=90015 – https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1653339108&rver=7.0.6737.0&wp=MBI_SSL&wreply=https%3a%2f%2foutlook.live.com%2fowa%2f%3fRpsCsrfState%3defe82218-7d96-d6c7-8a7c-c07211f644e6&id=292841&aadredir=1&CBCXT=out&lw=1&fl=dob%2cflname%2cwld&cobrandid=90015), og når det først er der vises det første vinduet der vi må legge inn tilgangsdataene våre.

Når jeg klarer å åpne min Hotmail, er det viktig å fjerne merket for alternativet for "Logget inn". På denne måten vil kontoen bli stengt én gang fullfør aktivitetene dine og Klikk på Logg ut. Tilgang til kontoen din krever bare at du oppgir e-postkontoen din og passordet du tidligere har konfigurert.

Etter skriv inn hotmail, vi kan lese meldinger, svare, slette, administrere søppelpostkontoer og la alt være organisert i mapper i henhold til våre preferanser. Det neste trinnet, når vi er ferdige med å gjøre det vi trengte å gjøre, er å stenge kontoen. Prosedyren er veldig enkel, du må bare klikk øverst til høyre på skjermen og i rullegardinmenyen velger du alternativet Logg ut.

Kan jeg gå inn i Gmail fra en annen datamaskin?

Være det Gmail er en e-posttjeneste som ligner på Hotmail., er det ikke uvanlig at det også lar oss få tilgang til kontoen vår fra hvilken som helst datamaskin. Det er veldig enkelt å gå inn i Gmail fra en annen datamaskin, vi trenger bare en cInternett-tilkobling og en nettleser. Prosedyren er identisk med den for Hotmail, vi trenger bare å gå inn på den offisielle Gmail-siden og skrive inn kontodata og passord. Når vi har fått tilgang til kontoen vår, administrerer vi e-poster, svarer, sletter og organiserer i mapper, og nok en gang anbefaler vi å logge ut for å forhindre at andre brukere får tilgang til kontodataene våre.

Det er viktig å merke seg at e-postkontoer De kan stå åpne hvis vi ikke er forsiktige. Hovedsakelig hvis vi bruker datamaskiner på offentlige steder, hvor e-postkontoen vår ved en feil kan ses av ukjente personer.

Siden de er elektroniske e-posttjenester, kan vi få tilgang til dem fra hvilken som helst datamaskin med Internett-tilkobling. Vi kan til og med få tilgang fra nettleseren på en mobiltelefon eller nettbrett. Alt Avhenger av tilkoblede enheter som vi har for hånden og nettleseren.

Index
 1. Overgangen fra Hotmail til Outlook
 2. Trinn for å gå direkte til innboksen i Hotmail
 3. Hvordan få tilgang til Hotmail fra en annen PC enkelt og raskt
 4. Hvordan få tilgang til Hotmail fra en annen datamaskin
 5. Hvordan få tilgang til Hotmail fra en annen datamaskin
  1. Hva trenger jeg for å legge inn Hotmail?
  2. Kan jeg gå inn i Gmail fra en annen datamaskin?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up