Prosjekt til TV med Chromecast innebygd (integrert)

Index
  1. Nokia Streaming Box
  2. Xiaomi Mi TV Stick
  3. Sony BRAVIA X72K
  4. Hvordan projisere apper til Chromecast innebygd
  5. Hvordan projisere fullskjerm på Chromecast innebygd
  6. Løs problemer med Chromecast innebygd
    1. Konklusjoner

Slik caster du innhold fra telefonen eller PC-en til TV-en din hvis du har en Android TV eller Box med Chromecast integrert (innebygd)

De Chromecast innebygd (Også kjent som Chromecast innebygd) lar moderne Smart-TV-er projisere multimedieinnhold fra en Android-smarttelefon eller -nettbrett på skjermen og se innholdet i Apples multimedieapper.

Denne interessante funksjonen er ikke integrert i alle smart-TV-er, og tvinger brukere til å kjøpe

Nokia Streaming Box

Den første enheten med Chromecast integrert som vi kan bruke er Nokia Streaming Boxen siste generasjons TV-boks utstyrt med Android TV-operativsystem, støtte for over 7000 strømmeapplikasjoner, Ultra HD 4K-oppløsning, HDR10-støtte, Wi-Fi-tilkobling, Bluetooth-tilkobling, HDMI-utgang, stemmestyring via Google Assistant og integrert Chromecast .

Xiaomi Mi TV Stick

Hvis vi ikke liker ideen om å ha en TV-boks i sikte, kan vi koble den til Xiaomi Mi TV Stickfaktisk den definitive pinnen for å se på multimedieinnhold.

På denne pinnen finner vi Android TV-operativsystemet, støtte for alle de mest kjente multimedieappene direkte fra Google Play Store, Bluetooth-fjernkontroll med integrert Google Assistant, premium surroundlyd og integrert Chromecast.

Sony BRAVIA X72K

De som ønsker å erstatte TV-en med en Smart TV kan vurdere å kjøpe en Android TV som Sony BRAVIA X72Ksom til en fordelaktig pris tilbyr en 43 eller 50 tommers 4K UHD-skjerm, støtte for HDR10 og Hybrid Log-Gamma-teknologier, Bravia Engine-prosessor, støtte for multimedieapper fra Google Play Store, Google Assistant-talekommandoer og integrert Chromecast.

For mer informasjon kan vi lese vår guide til beste Android TV og Google TV å kjøpe.

Hvordan projisere apper til Chromecast innebygd

Projisering på en enhet eller TV med Chromecast integrert er alt i alt veldig enkelt, gitt at trinnene er praktisk talt de samme som vi var vant til på Chromecast. Først kobler vi TVen til hjemmemodemet: alle enheter som er koblet til den, vil se Chromecast innebygd og vil kunne overføre innholdet.

Etter å ha koblet TV-en til nettverket, er alt vi trenger å gjøre å starte ønsket multimedia-app, starte innholdet som skal overføres til TV-en, trykk på Google Cast-ikonet øverst og velg navnet på TV-en i listen som vises.

For å lære mer kan vi lese vår Chromecast-guide med 16 triks og applikasjoner for å bruke den best.

Hvordan projisere fullskjerm på Chromecast innebygd

For å projisere fullskjermen til PC-en eller smarttelefonen på den integrerte Chromecasten, må vi følge to forskjellige veier basert på enheten som brukes. På PC må vi installere Google Chromestart den, trykk på de tre prikkene øverst til høyre, klikk på Kringkaste og velg navnet på enheten med Chromecast integrert, og pass på å stille inn hele skjermen for overføring.

På Android-enheter kan vi caste hele skjermen ved å åpne appen Google Hometrykke på navnet på TV-en eller TV-boksen med Chromecast integrert og til slutt trykke på Cast skjerm.

Løs problemer med Chromecast innebygd

Hvis vi har problemer med å overføre innhold på den integrerte Chromecasten, kan vi utføre noen enkle operasjoner for å gjenopprette riktig funksjon etter å ha sjekket at enheten er riktig koblet til hjemmenettverket.

Det første trinnet innebærer å legge til den integrerte Chromecasten til Google Home-enhetene: vanligvis er denne prosedyren automatisk når vi legger til Google-kontoen til Android TV eller Android TV Box, men i tilfelle problemer kan vi alltid fortsette manuelt ved å åpne appen Google Hometrykk på +-ikonet øverst til venstre, trykk på Konfigurer enhetenved å trykke opp Ny enhet og til slutt trykke på navnet på TV-en eller enheten med Chromecast integrert (hvis den ikke er tilknyttet, vil navnet vises).

En annen metode for å løse problemer med Chromecast innebygd innebærer å oppdatere eller slette dataene tilChromecast innebygd app, dvs. systemappen som lar deg administrere funksjonaliteten på TV-er og andre enheter. For å fortsette, la oss åpne Google Play Store og søke Chromecast innebygd og sjekk om det er noen oppdateringer.

Hvis oppdateringene ikke løser problemet, åpner vi Innstillingertrykker vi på App, identifiserer vi den innebygde Chromecast-systemappen og fortsetter å tømme dataene og hurtigbufferen som alle andre apper; denne appen kan ikke avinstalleres fullstendig, men vi kan alltid avinstallere oppdateringer som et siste forsøk på å fikse problemene (dette trikset fungerer på eldre TV-er og er definitivt verdt å prøve).

For å lære mer kan vi lese guiden vår Chromecast fungerer ikke eller hakker: hvordan fikser du det.

Konklusjoner

TV-er eller TV-bokser med Chromecast integrert de er definitivt en bekvemmelighet å bruke: gitt den utbredte bruken av Google Cast-protokollen vil vi kunne raskt projisere multimedieinnholdhele PC-skjermen, innholdet på et kort eller noe annet uten å måtte aktivere speiling eller Miracast.

Om samme tema kan vi lese våre guider om hva du skal velge mellom Google Chromecast og Fire TV Stick kom igjen hvordan caster til TV fra iPhone og iPad med Chromecast.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up