Slik fikser du DPC Watchdog-bruddet Tp Link Blue Screen-feil på Windows 10

dpc watchdog-bruddet tp link blåskjerm-feilen kan være et av de mest frustrerende problemene som Windows-brukere møter. Heldigvis er det flere rettelser tilgjengelig for å prøve for å løse dette problemet og få systemet i gang jevnt igjen.

Feilen kan skyldes flere årsaker, for eksempel utdaterte drivere og inkompatibel maskinvare. Det kan også være et resultat av en feil i systemet ditt.

Index
  1. 1. Se etter driveroppdateringer
  2. 2. Se etter programvareoppdateringer
  3. 3. Se etter maskinvareoppdateringer
  4. 4. Se etter systemoppdateringer

1. Se etter driveroppdateringer

Hvis du kjører Windows 10 og kommer over en DPC Watchdog-brudd tp-kobling, er det første som bør gjøres å se etter driveroppdateringer. Det er viktig at alle enhetsdriverne dine er oppdatert, spesielt eksterne harddisker.

Det er enkelt å oppdatere driverne dine – bare åpne Enhetsbehandling (hvis tilgjengelig for din versjon av Windows) og den vil vise alle maskinvareenheter som er installert på systemet. Høyreklikk en for å få tilgang til egenskapene og velg Drivere derfra.

En annen måte å oppdatere driverne på er å bruke et drivernedlastingsverktøy. Disse programmene tillater automatisk skanning etter driveroppdateringer og deretter installere dem uten hjelp fra deg.

I likhet med alle blåskjermfeil, kan en DPC-vakthund-brudd tp-kobling være forårsaket av korrupte systemfiler. For å sjekke om systemfilene dine er i fare, åpne en ledetekst som administrator og kjør sfc /scannow.

2. Se etter programvareoppdateringer

Programvareoppdateringer er avgjørende for de fleste programmer, og hvis de er utdaterte, vil de ikke fungere som de skal. Dette gjelder programmer som Adobe Acrobat og Photoshop samt Google Chrome og andre nettlesere.

Microsoft tilbyr to metoder for å se etter oppdateringer: sjekk Microsofts nettsted for tilgjengelighet, eller last ned og installer dem manuelt. Selv om disse oppgavene kan virke enkle nok, kan de bidra til å unngå problemer som DPC-vakthund-brudd og BSOD-er (Blue Screen of Death).

Sørg i tillegg for å verifisere de nyeste versjonene av alle drivere som maskinvaren din krever. Å gjøre det vil garantere at de er kompatible med systemet ditt og vil ikke forårsake noen problemer.

DPC watchdog bruddfeil tp link kan være forårsaket av en inkompatibel maskinvareenhet eller programvareapplikasjon. For eksempel kan en ekstern harddisk eller solid state-stasjon ha skylden.

En løsning på dette problemet er å koble fra alle eksterne enheter fra datamaskinen og se om det løser problemet. Koble til hver og en om gangen til de alle fungerer normalt igjen.

3. Se etter maskinvareoppdateringer

Hvis du har dette problemet, kan det være en fordel å se etter maskinvareoppdateringer. Utdaterte drivere kan ofte føre til problemer.

En måte å utføre denne oppgaven på er gjennom Enhetsbehandling, et integrert Windows-program. Skriv "enhetsbehandling" i søkeboksen på oppgavelinjen og velg resultatet som vises.

En annen metode for å oppdatere driverne dine er å laste dem ned direkte fra produsentens nettsted. Dette garanterer at de alltid har den nyeste versjonen.

Alternativt kan du prøve å oppdatere fastvaren til SSD-en din for å løse dette problemet. Ustøttet SSD-fastvare kan forhindre at DPC Watchdog fungerer riktig og forårsake en blåskjermfeil.

4. Se etter systemoppdateringer

En av de viktigste oppgavene du kan gjøre for Mac-en din er å holde den oppdatert med all den nyeste programvaren, driverne og andre viktige elementer. Ikke bare forbedrer dette den generelle ytelsen, men det beskytter den også mot sikkerhetsrisikoer som skadelig programvare eller hackere.

For å holde deg sikker og oppdatert på Apple-enheter, konfigurer Autooppdatering i innstillingene dine. Dette vil automatisk laste ned de nyeste oppdateringene, noe som sikrer at datamaskinen din forblir sikker og optimalisert.

Autooppdatering finner du under System > Innstillinger. Her ser menyelementene ut som i ditt skrivebords OS X; skjermnavneskjemaet er imidlertid skreddersydd spesifikt for din telefonmodell og funksjoner. Øverst til høyre ser du en liten gul trekant. Ved å trykke på dette åpnes et attraktivt vindu som viser alle nylige oppdateringer – du kan velge å oppdatere ett element eller alle samtidig; Selv om prosessen kan ta litt tid, er resultatene verdt å vente på!

Visninger av innlegg: 34

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up