Slik fikser du DPC Watchdog Violation Fallout 4

Index
  1. Fører til
  2. Symptomer
  3. Løsning
  4. Konklusjon

Feilkoder knyttet til DPC Watchdog Violation i Fallout 4 kan føre til at datamaskinen fryser, da det oppstår når enhetsdrivere eller maskinvare er inkompatible med Windows OS.

Løs denne feilen ved å kjøre chkdsk-kommandoen i en forhøyet ledetekst og inspisere og reparere korrupte systemfiler. For å gjøre dette, trykk F8 når du kjører Windows Update før du velger "Chkdsk."

Fører til

Feilkode 43418 kan være et av de mest frustrerende problemene som oppleves av Windows-brukere, som ofte fører til blå skjerm og minnedump.

Feil kan oppstå av en rekke tekniske årsaker; en av de hyppigere årsakene er at enhetsdriverne har blitt utdaterte eller installert feil.

Maskinvarekonflikt kan også være skylden; for eksempel hvis du nylig har installert skrivere, skannere eller harddisker som ikke spiller bra med operativsystemet ditt.

Alternativt kan du koble fra alle enhetene og starte datamaskinen på nytt. Hvis den starter uten en feil som indikerer DPC Watchdog Violation, kobler du dem alle sammen igjen.

Feil i SSD-fastvare kan også være kilden til problemene dine; for å oppdatere, besøk produsentens nettsted for å se om de tilbyr en oppdatert versjon.

Symptomer

DPC watchdog brudd fallout 4 er en frustrerende blåskjerm-feil som kan føre til tap av data eller låse systemet i en endeløs omstartsløyfe. Heldigvis er det flere metoder du kan bruke for å løse dette problemet og få tilbake funksjonaliteten - og få datamaskinen i gang igjen!

En av hovedkildene til feilmeldinger er utdaterte eller skadede enhetsdrivere. Du kan enten oppdatere dem manuelt eller bruke tredjepartsprogramvare for å fullføre denne oppgaven automatisk.

Korrupte Windows-systemfiler kan også forårsake denne feilen; SFC kan hjelpe med å sjekke og verifisere disse systemfilene for å sikre at de ikke er feil.

Installer maskinvaren på nytt eller rengjør den grundig; begge er vanlig praksis som vil øke levetiden og redusere sjansen for blå skjermer av død i fremtiden.

En alternativ tilnærming til å løse dette problemet ville være å oppgradere fastvaren på SSD-en din, som kan lastes ned fra produsentens nettsted og installeres direkte på den.

Løsning

Står du overfor DPC Watchdog Violation Fallout 4 på Windows-PCer? Denne feilen kan være en irriterende kilde til blåskjermfeil på PC-er og bør behandles umiddelbart for å sikre at det ikke oppstår flere problemer i fremtiden.

Det oppstår problemer når DPC-prosessen (Deferred Procedure Call) ikke fullføres innen en spesifisert tid. Dette kan være forårsaket av ulike årsaker, inkludert utdaterte enhetsdrivere, ineffektive SSD-fastvareoppdateringer eller programvarekonflikter.

En vanlig løsning er å oppdatere SSD-fastvaren, som administrerer flash-lageret i solid-state-stasjonen.

Som et annet alternativ, kjør en systemfilsjekk (SFC) for å se om korrupte filer kan være kilden til feilen.

Dette problemet kan være frustrerende, men det er lett å håndtere. Bare følg disse trinnene for å gjenopprette datamaskinen.

Konklusjon

Det er ingen årsak til en blåskjerm-feilmelding, selv om ofte en utdatert eller manglende driver kan være ansvarlig. En rask systemskanning skal identifisere denne kilden. Hvis det ikke hjelper, kan omstart også hjelpe. Bruk av gjenopprettingsverktøy kan kreve ytterligere trinn hvis du kjører Windows-baserte operativsystemer.

DPC Watchdog har lenge vært gjenstand for mye diskusjon, men kan fortsatt administreres med innsats og tålmodighet. Omorganisering av dekk kan også være nødvendig; ikke få panikk i denne perioden! For mer informasjon om dette emnet, se denne nyttige veiledningen.

Visninger av innlegg: 42

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up