Kan et tastatur forårsake et DPC Watchdog-brudd?

Et tastatur er en uunnværlig periferiutstyr som lar deg skrive på datamaskinen. Men bruken er kanskje ikke alltid nødvendig; noen ganger kan skriving utføres ved hjelp av andre midler, for eksempel berøringsskjermgrensesnittet til mobile enheter.

Noen datamaskiner kan fungere uten tastatur i det hele tatt, eller er utstyrt med innebygde trådløse eller bluetooth-tastaturer; Dette er fordi et tastatur faktisk ikke utfører noen funksjonalitet for selve datamaskinen.

Tastatur

Tastatur er enheter koblet til datamaskiner via USB-kabler. Det finnes ulike former, størrelser og design av tastaturer; noen har til og med multimediefunksjoner med knapper for media, nettleser, datamaskinen min og kalkulatorfunksjoner.

Noen trådløse adaptere kobles til via Bluetooth eller RF-mottakere; eldre stiler støtter også PS/2- og serieporttilkoblinger.

Mekaniske tastaturer har fysiske knapper for hver tast og er et attraktivt valg blant profesjonelle spillere på grunn av deres overlegne resultater og enkle administrasjon.

Hvis du vil unngå å motta en DPC Watchdog Violation Error-melding, sørg for at all maskinvare er tilkoblet sikkert. Å koble fra eksterne enheter som eksterne harddisker, skannere, skrivere eller smarttelefoner kan bidra til å identifisere hvor problemet ligger.

Til slutt, utfør en fullstendig systemskanning for å slette uønskede filer som kan føre til DPC Watchdog Violation-feil i fremtiden. Å gjøre dette kan forhindre fremtidige tilfeller.

Grafikkkort

Et tastatur er en elektronisk enhet som brukes til å samhandle med datamaskiner. Brukere kan bruke bokstaver eller tall, og koble til via ledning eller trådløst (som Bluetooth).

Et utilsiktet DPC Watchdog-brudd kan være forårsaket av tastaturer med utdaterte eller defekte drivere.

Grafikkkort er en annen hyppig årsak til dpc watchdog-brudd, som kan skyldes endringer, overklokking/underklokkeinnstillinger eller driverproblemer.

Begynn med å sjekke driverne til skjermkortet ditt ved å bruke en automatisert nedlaster – dette kan spare både tid og problemer!

Harddisk

Harddisker er en integrert komponent i datamaskiner og andre elektroniske enheter, for eksempel PS4. De brukes til og med i noen videospillkonsoller som PS4.

Harddisker er sammensatt av flere disker stablet sammen som lagrer og gir tilgang til data. Hver disk inneholder flere mindre runde tallerkener belagt med magnetiske belegg for å lagre data sikkert.

Hver disk er omsluttet av en arm som inneholder flere "hoder", eller transdusere, som leser og skriver informasjon på plateoverflaten. Disse hodene kan aktiveres pneumatisk for å få tilgang til forskjellige data på platen.

Harddisker er integrerte deler av nesten alle elektroniske enheter som lagrer informasjon, fra digitale kameraer og videoopptakere til bærbare datamaskiner og mediespillere. Derfor må det tas riktig varsomhet for å vedlikeholde dem for å forhindre at feil oppstår.

Programvare

Tastatur er en av de mest brukte inndataenhetene for datamaskiner, og består av mekaniske brytere eller trykknapper kjent som taster som lar brukere skrive inn bokstaver, tall og andre symboler i et datasystem.

Noen taster på tastaturet kan også brukes til å aktivere talegjenkjenningsteknologi, som oversetter stemme til maskinlesbar tekst som deretter kan skrives. Denne teknologien har nådd en avansert tilstand og kan en dag erstatte tastaturer helt.

Det er noen få strategier tilgjengelig for deg for å forhindre at dette problemet oppstår. Sørg for at alle kabler på enheten er godt tilkoblet.

Sørg for at alle tilleggsenheter som er koblet til datamaskinen din er godt tilkoblet, spesielt USB-enheter, da de ofte kan bli uoppdaget og forårsake en DPC Watchdog Violation Error.

Hvis feilen vedvarer, bruk en ledetekst for å starte CHKDKS-verktøyet og skanne og reparere systemfiler før du starter på nytt for å se om dette har løst problemet.

Visninger av innlegg: 56

Index
  1. Tastatur
  2. Grafikkkort
  3. Harddisk
  4. Programvare

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up