Slik gjenoppretter du slettede WhatsApp-meldinger eller samtaler uten å avinstallere og sikkerhetskopiere

WhatsApp har omtrent 1 milliard unike månedlige aktive brukere over hele verden, noe som betyr at mer enn 1 av 10 personer dra nytte av denne plattformen for mange av kommunikasjonene dine. Selvfølgelig, i Spania er tallet enda mye høyere, og det er derfor hver gang vi lærer noen triks relatert til hovedbudbringeren i verden, takker de oss og spør oss om andre.

I dette tilfellet skal vi stoppe ved en som har krevd oss ​​i lang tid, trinn for trinn som lar deg gjenopprette slettede meldinger fra WhatsApp på mobilen dinpå den enkleste og raskeste måten.

En av de mest brukte applikasjonene til verdens direktemeldinger det er langt på vei WhatsApp. Nummer én applikasjon i verden for å sende og motta meldinger av alle slag er uten tvil den mest brukte, og takket være den kan vi holde kontakten ikke bare på en smidig måte, men også på en ekstremt økonomisk måte.

Men en gang i blant slette whatsapp-meldinger uten å være klar over det, eller vi sletter hele samtaler som vi senere ønsker å gjenopprette uansett årsak. Av denne grunn vil jeg i denne artikkelen vise deg hvordan du gjenoppretter WhatsApp-meldinger eller samtaler.

Gjenopprett WhatsApp-meldinger

Til gjenopprette en WhatsApp-samtale Det er nødvendig å ha en sikkerhetskopi av det, det er den eneste måten å gjenopprette en samtale som vi har slettet fra nevnte applikasjon. Ellers vil det være umulig å ha den samtalen eller chatten igjen siden den åpnes permanent slettet og det ikke er noen kopi tilgjengelig for å laste den.

Men i tilfelle du har en sikkerhetskopi du har laget før du slettet den samtalen du kan gjenopprette det sammebør du ta en god titt på hvilken dato den ble generert fra Innstillinger> Chat> Sikkerhetskopiering inne i applikasjonen.

Hvis applikasjonen tok sikkerhetskopien for noen dager siden og du nylig har slettet den chatten, betyr det at chatten du har slettet sikkert er i den sikkerhetskopien, men husk at det er viktig at backup eller backup det ville blitt gjort før du sletter den spesifikke samtalen, ellers er det ingen måte å gjenopprette den.

Til få henne tilbake du må avinstallere appen fullstendig, start mobiltelefonen på nytt og last det ned igjen fra Play Store som om det var første gang du installerer WhatsApp.

Vi fortsetter å gjenopprette slettede WhatsApp-meldinger

Vel, som forventet kan mange brukere som fra tid til annen vanligvis sletter WhatsApp-meldingene sine, være interessert i muligheten for å gjenopprette dem av forskjellige årsaker som er irrelevante. Av personvern- og sikkerhetsgrunner er det klart at tilgang til slettede meldinger på whatsapp Det er ikke veldig enkelt, men sannheten er at det ikke er så komplisert som i andre applikasjoner, blant dem kan vi nevne for eksempel Telegram, så du trenger ikke å bekymre deg.

Først av alt, for din trygghet, bør du vite det i Hva skjer vi kan gjenopprette meldinger som vi har slettet ved en feiltakelse, det er ikke et problem, selv om du trenger en datamaskin og et annet program for å gjenopprette meldingene fra internminnet.

Selv når du ikke har sikkerhetskopieringssystemet aktivert, kan du utføre dette trinn for trinn, og gå tilbake til det vi sa før, for å unngå problemer, last ned applikasjonen EN Explorer på din Androideller hvis mobilen har kommet med en filutforsker allerede installert, velkommen.

På en forankret mobil

På dette tidspunktet må du sørge for at du har den rotfestede mobilen, siden ellers er det vanskeligere å få tilgang til å gjenopprette de slettede meldingene fra WhatsApp på Android, selv om vi fortsatt vil vise deg nedenfor. At ja, det er nødvendig å vurdere samtidig at rooting er bedre å gjøres av noen ansvarlige og hvem vet, fordi ellers kan det føre til litt annen hodepine, og i tillegg anerkjenner ikke selskaper vanligvis garantien til dette utstyret.

På dette tidspunktet søker vi databasemappen i WhatsApp, siden det er her hovedelementene i applikasjonen vanligvis finnes, for eksempel filen msgstore.db, som er hvor samtalene fra samme dag lagres. Nå, hvis du virkelig ser etter eldre meldinger, må du gå til filen msgstore-yyyy…dd.db.crypt, velge datoen som tilsvarer dagen som interesserer deg.

Når du har nådd det punktet, vil neste ting være å laste ned Omni Crypt-appen fra Google Play-butikken, noe du kan gjøre enkelt og raskt gjennom den samme mobilen, og så må du klikke på alternativet "Aktiver Crypt6/7/8" for å gå senere til "Dekrypter WhatsApp-databasen". Til slutt vil vi fullføre det trinnet ved å åpne filen msgstore.db med ES Explorer, og vi deler den direkte med datamaskinen vår.

På en ikke-rootet mobil

Vel, forutsatt at du ikke er root, som vi sa, vil det å kunne gjenopprette tapte eller slettede WhatsApp-meldinger være mer komplisert, selv om vi fortsatt har sjansen til å bruke Omni Crypt uten root. Omni Crypt kan fungere uten root på smarttelefoner med versjoner av Android 4.0 eller nyere operativsystemog samtidig trenger vi en datamaskin med Windows Vista, 7, 8 eller 10, Java som vi kan installere fra lenken, ADB og enhetsdrivere, og Aktiver USB-feilsøking fra Android-innstillinger.

Når vi har fullført de foregående trinnene, har de følgende å gjøre med å laste ned filen og trekke ut innholdet i Omni-CryptNonRootFix.zip i datamaskinen. Deretter går vi til mappen som vi har pakket ut, og vi klikker på "Omni-CryptNonRootFix.bat", kobler utstyret via USB til meldingen "Full backup" vises. Vi vil ikke fylle inn passordet, og gå til "Sikkerhetskopier mine data" for å aktivere støtte for Crypt 6/7/8.

Vi går tilbake til forrige trinn, og bruker applikasjonen normalt som vi hadde gjort før, med et klikk på "Aktiver Crypt6/7/8", og klikker senere på "Dekrypter WhatsApp-database" og slutter med åpningen av filen "msgstore.db" med en filutforsker som den vi nevnte før, og så ja, da, del den direkte med datamaskinen vår.

På dette tidspunktet er det eneste som gjenstår for oss da å åpne WhatsApp-samtaler på datamaskinen, i begge tilfeller. Det kan selvfølgelig heller ikke gjøres direkte, men vi trenger et lite program som WhatsApp Viewer som vi skal installere umiddelbart. for så å begynne å visualisere ja, hver av meldingsfilene til WhatsApp vår.

har du slettet whatsapp-samtaler, den viktigste direktemeldingsapplikasjonen i verden, og nå vil du gjenopprette dem? Det er åpenbart at vi snakker om et spørsmål som et stort antall brukere har gjort oss i den senere tid, til det punktet at vi mener at dette spørsmålet må besvares så snart som mulig.

I de følgende linjene skal vi lære deg hvordan du gjenoppretter slettede chatter fraog whatsapp.

Gjenopprett tapte WhatsApp-samtaler

Det første du må huske på i disse tilfellene er at når vi installerer messenger på nytt, eller når vi gjenoppretter fra mobil fabrikk, det vi kommer til å generere er at chattene med kontaktene våre blir automatisk gjenopprettet, fordi det til og med er et spørsmål om det.

Jada, noen mennesker har det så travelt med å installere WhatsApp på nytt at når appen spør dem om de vil hente alle de tidligere chattene de hadde lagret, i stedet for å gi Ja, gir de Nei, får dem til å gå tapt.

Det som i utgangspunktet skjer i disse tilfellene er at appen går tom for lagrede samtaler, men du trenger ikke angre, for selv om du ikke ser dem på det tidspunktet, du har fortsatt tid til å gjenopprette dem.

Hvordan gjenopprette WhatsApp-meldinger uten sikkerhetskopiering

Det viktigste du må huske på er at det er grunnleggende har en microSD i det øyeblikket hvor du vil gjenopprette de aktuelle WhatsApp-meldingene.

Så etter det ovenfor, skal du først og fremst gå til filbehandleren på enheten din. I tilfelle du ikke har en, bør du bare laste ned ES Explorer-appen av filer fra denne lenken.

Nå fra den samme filbehandleren er det du skal gjøre å gå til microSD> WhatsApp > database > WhatsApp Database.

Hvis du ser nøye der finner du en fil som heter msgstore.db.crypt. Nettopp det er filen som har alle meldingene som er sendt og mottatt på dagen.

Men hvis du ser igjen kan du finne flere filer som er katalogisert på lignende måte der du kan se meldingene sendt i løpet av den siste uken.

Det eneste du trenger å gjøre for å se dem er å åpne dem med noen tekstredigerer og voila, på denne måten kan du se alle meldingene du har sendt og mottatt tidligere.

Viktigheten av en backup

Kanskje for deg er WhatsApp-meldinger ikke noe for viktig til å lage en sikkerhetskopi på WhatsApp og vite hvor lenge det varer. Det er imidlertid så enkelt å sette opp appen slik at gjør en automatisk uten at du trenger å gripe inn på en eller annen måte, noe som egentlig ikke er verdt å ikke gjøre det. Det anbefales sterkt å ha en sikkerhetskopi siden du tross alt aldri vet når du kan ende opp med å gå glipp av den.

Gjenopprett WhatsApp-samtaler

Følg nå bare trinnene for å installere appen, bekreft med telefonnummeret og koden som kommer til den enten via melding eller taleanrop og legg deretter for å gjenopprette den siste sikkerhetskopien, og det er det, alle lagrede samtaler vil bli lastet inn og der kan du ha den du spesifikt var ute etter.

Vi håper at dette var nyttig for deg, vi vet at det ikke er den mest praktiske tingen i verden, men det er den eneste måten som for tiden eksisterer i Hva skjer. På samme måte kan du gjenopprette tekstmeldinger eller chatter fra blokkerte eller rapporterte kontakter på WhatsApp og gjenopprette slettede tekstmeldinger eller SMS på min Android- eller iOS-mobil. Eventuelle spørsmål du har, som alltid, legg det igjen i kommentarene nedenfor.

Index
  1. Gjenopprett WhatsApp-meldinger
  2. Vi fortsetter å gjenopprette slettede WhatsApp-meldinger
    1. På en forankret mobil
    2. På en ikke-rootet mobil
  3. Gjenopprett tapte WhatsApp-samtaler
  4. Hvordan gjenopprette WhatsApp-meldinger uten sikkerhetskopiering
  5. Viktigheten av en backup
  6. Gjenopprett WhatsApp-samtaler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up