Slik kontrollerer du robotstovsugeren din med Google assistant

Index
 1. Konfigurere enheten din
 2. Synkronisere enheten
 3. Kontrollere støvsugeren med talekommandoer
 4. Bruk av glidebryteren
 5. Kontroller flere enheter samtidig
 6. Tidsplaner og sensorer
 7. Konklusjon

Google Assistant har blitt en integrert del av mange smarte hjem, og det kan brukes til å kontrollere en rekke enheter samtidig. En av disse enhetene er robotstøvsugeren din. Med Google Assistant kan du nå kontrollere støvsugeren din på følgende måter:

Konfigurere enheten din

For å kunne kontrollere robotstøvsugeren din med Google Assistant, må du først sørge for at enheten din er konfigurert. Dette gjøres ved å laste ned og installere den tilknyttede smartenheten appen. Når enheten er konfigurert, kan du gi talekommandoer til Google Assistant for å kontrollere støvsugeren din.

Synkronisere enheten

Når enheten din er konfigurert, kan du synkronisere den med Google Assistant. Dette gjøres ved å trykke på "Legg til enhet" -knappen i Google Home-appen og velge robotstøvsugeren din fra listen over tilknyttede enheter. Når enheten er synkronisert, vil du kunne kontrollere den med talekommandoer.

Kontrollere støvsugeren med talekommandoer

Når enheten din er konfigurert og synkronisert med Google Assistant, kan du bruke talekommandoer til å kontrollere støvsugeren din. Her er noen eksempler på hva du kan gjøre:

 • Slå støvsugeren på eller av
 • Endre støvsugerens rengjøringsplan
 • Dempe belysningen når støvsugeren er i bruk
 • Endre volumet på støvsugeren
 • Låse opp eller låse døren når støvsugeren er i bruk

Bruk av glidebryteren

I tillegg til talekommandoer, kan du også bruke glidebryteren i Google Home-appen for å kontrollere robotstøvsugeren din. Dette gjøres ved å åpne Google Home-appen, trykke på enheten og deretter dra glidebryteren til ønsket posisjon. Du kan bruke glidebryteren til å justere støvsugerens hastighet og rengjøringsplan.

Kontroller flere enheter samtidig

Hvis du har flere tilknyttede smartenheter i hjemmet ditt, kan du også synkronisere dem med Google Assistant og kontrollere dem samtidig. Dette gjøres ved å trykke på "Legg til enhet" -knappen i Google Home-appen og velge de tilknyttede enhetene du ønsker å kontrollere. Når enhetene er synkronisert, kan du bruke talekommandoer eller glidebryteren til å kontrollere dem samtidig.

Tidsplaner og sensorer

Du kan også bruke Google Assistant til å konfigurere tidsplaner for robotstøvsugeren din. Dette gjøres ved å trykke på "Tidsplaner" -knappen i Google Home-appen og velge tiden du ønsker å rengjøre. Du kan også bruke sensorer til å få støvsugeren til å starte og stoppe automatisk når du er borte eller hjemme.

Konklusjon

Med Google Assistant kan du enkelt kontrollere robotstøvsugeren din på en rekke måter. Ved å konfigurere enheten din og synkronisere den med Google Assistant, kan du bruke talekommandoer eller glidebryteren til å kontrollere støvsugeren din. Du kan også bruke tidsplaner og sensorer for å få støvsugeren til å starte og stoppe automatisk. Med Google Assistant kan du kontrollere alle tingene i hjemmet ditt fra ett sted, og gjøre livet ditt enklere og mer effektivt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up