Topp 10 programmer for å redigere PDF

Beste programmer og nettapplikasjoner for å redigere PDF, skrive, redigere og endre innholdet i PDF-dokumenter

Til redigere PDF-er tidligere var det nødvendig å kjøpe en lisens for å bruke Adobe Acrobat Reader, som er det mest brukte programmet for å endre denne typen dokumenter. Heldigvis har ting endret seg, og i dag kan vi bruke et stort utvalg programmer til å redigere PDF-filer på PC-en vår, uten å måtte betale ut en euro.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste programmer for å redigere en pdf-fil, slik at du kan fylle ut feltene i et skjema uten å måtte skrive det ut, endre noen få ord i et dokument mottatt i PDF eller til og med kopiere tekst fra en bok, gjøre de nødvendige endringene for et essay eller en skoleoppgave. Alle metodene som vi vil vise deg vil tillate deg å redigere en PDF på Windows PC, Linux og Mac på en effektiv og enkel måte.

LES OGSÅ -> Rediger tekst og bilder i PDF-filer

1) LibreOffice

LibreOffice er den gratis Office-pakken med programmeralternativ til Microsoft Office og lar deg redigere alle PDF-filer takket være dens Tegne program. For å fortsette, alt vi trenger å gjøre er å installere LibreOffice, velg applikasjonen LibreOffice Draw direkte fra Start-menyen (eller fra en hvilken som helst programvelger som er inkludert i systemet som er i bruk), trykk på ikonet øverst Du åpner og velg PDF-filen vi vil redigere.

Nå vil PDF-en kunne redigeres i hvert element, fra tekst til bilder. Selv om den originale formateringen kan gå tapt i mer komplekse dokumenter, er LibreOffice PDF-redigering kanskje det mest praktiske, mest effektive og mest hendige verktøyet der ute.

2) PDF24Creator

Hvis vi ser etter en komplett pakke for å redigere PDF-filer kan vi stole på PDF24Creator. Med denne suiten vil vi virkelig kunne gjøre hva som helst med PDF-filer, uten å måtte kjøpe noe. Ved å bruke PDF24 Creator kan vi beskjære, slå sammen, dele, fjerne sider, legge til sider, komprimere, redigere, endre størrelse, sortere sider, konvertere dokumenter til PDF (og omvendt), bruke en OCR til å transformere papirark til PDF og mye mer.

For øyeblikket er det uten tvil det beste programmet for å redigere PDFogså med tanke på den perfekte organiseringen av funksjonene som programmet tilbyr for å kunne jobbe med PDF-filer.

3) PDF Shaper

Med PDF Shaper for Windows kan du konvertere PDF-filer til redigerbare RTF-dokumenter og gir et sett med verktøy for operasjoner som sammenslåing, splitting, rotering av dokumentsider, sletting av sider og konvertering av PDF til bilde.

Vi har allerede snakket om denne typen programmer i artikkelen om hvordan administrere PDF-filer og utføre konverterings- og redigeringsoppgaver.

4) PDF-XChange Viewer

PDF-XChange Viewer det er et kommersielt program, som også kan brukes gratis og som jeg allerede har nevnt. Med den kan du skrive på en PDF og fylle ut skjemafeltene, legge til informasjon eller sette kryss, stempler, bildetekster, notater, prikker og rektangulære former og andre ting.

Dessverre må vi informere deg om det PDF-XChange Viewer er ikke lenger oppdatert siden 2018 og har blitt erstattet av et mer avansert betalt program kalt PDF-XChange Editor; Vi kan imidlertid fortsatt laste ned dette programmet og bruke det uten problemer, men det kan ha noen problemer med de nyeste PDF-filene.

5) PDF Escape

Blant de beste programmene vi kan bruke til å redigere PDF-filer gratis, skiller det seg absolutt ut PDFescapeogså tilgjengelig som webredigerer (uten installasjon).

PDF Escape er et høykvalitetsprogram som lar deg åpne PDF-filer og redigere dem i alle aspekter: vi kan bruke endringer på tekst, bilder og til og med fylle ut skjemaer, sette inn signaturer, markere tekst, legge til former og så videre. Siden tilbyr praktisk talt de samme funksjonene som programmet og er tilgjengelig direkte fra nettleseren, uten å måtte laste ned noe.

Beste webapplikasjoner for å redigere PDF

I tillegg til programmer som kan installeres på PC-er, kan vi også stole på nettapplikasjoner for å redigere PDF-er, slik at vi også kan gjøre endringer på bedriftens datamaskiner (ofte blokkert på grunn av installasjon av nye programmer) eller redigere PDF-er på Linux eller Mac uten å installere noe.

1) DocHub er et av de mest effektive gratisverktøyene for å redigere, sende og signere PDF-er, med alle endringer lagret online i din personlige Google Disk- eller Dropbox-konto.

2) Lumin PDF er en gratis nettapplikasjon som kjører på nettleseren din og som også har en app for Google Chrome. Når du laster opp en PDF-fil for redigering, kan du legge til tekst, fremheve og til og med fylle ut skjemaer eller lage egendefinerte signaturer. Filer lagres i sanntid, og du kan få dem lagret i Google Drive eller Onedrive eller Dropbox.

3) LightPDF er et veldig enkelt gratis program for å lage PDF-redigeringer. Med denne PDF-editoren er den perfekt for raskt å konvertere PDF-filer til Word, PNG, JPG, PPT og TXT, uten å gå seg vill i for mange alternativer eller konfigurasjoner. Bare last opp dokumentet og velg konverteringsformatet. LightPDF tilbyr også redigeringsalternativer, inkludert en blyant, legge til grunnleggende former, fargefiltre, et beskjæringsverktøy og en gul markering.
Du kan legge til vannmerker for å merke PDF-filene dine, du kan legge til passord for å beskytte dokumentet, du kan legge til signatur og det finnes også verktøy for å slå sammen flere PDF-filer til én eller dele en PDF i flere dokumenter.

4) iLovePDF er en av de beste sidene for å redigere PDF direkte på nettet, legge til signaturer, kommentarer, tekstfelt og mye mer. Nettstedet er et av de mest pålitelige i bransjen og lover å slette alle opplastede PDF-filer innen timer etter endt redigering.

5) liten pdf er et annet veldig pålitelig nettsted å bruke som en online PDF-editor. Etter å ha lastet opp PDF-filen kan du fortsette med å redigere hver side, legge til signaturer, skjemaer, tekstfelt og mye mer.

6) Sejida er en annen god side for å redigere PDF-filer på nettet, uten å måtte laste ned noe til PC-en. Det aktuelle nettstedet fungerer veldig bra og lar deg redigere alle aspekter av PDF-en, slik at du kan bruke de ønskede endringene på en enkel og presis måte.

Konklusjoner

Sannsynligvis på bedriftsnivå bruker mange Pro-versjonen av Adobe Acrobat Reader uten problemer og klager ikke (også fordi det som bedriftsprogram egentlig er veldig bra), men for å kunne redigere PDF-filer hjemme det er å foretrekke å bruke et av programmene eller en av nettapplikasjonene vist ovenfor, for å spare tid og penger.
Det beste installerbare programmet er utvilsomt PDF24 Creatormens den beste nettapplikasjonen er smallpdf (selv om nettprogrammer alle har lignende funksjoner, så en er like god som en annen).

For å lære mer kan vi også lese guidene våre på programmer for å konvertere PDF til redigerbare Word-filer og om hvordan redigere og fylle ut PDF-filer fra Android og iPhone.

Index
  1. 1) LibreOffice
  2. 2) PDF24Creator
  3. 3) PDF Shaper
  4. 4) PDF-XChange Viewer
  5. 5) PDF Escape
  6. Beste webapplikasjoner for å redigere PDF
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up