Beste apper og nettsteder med gratis og delt tavle

Tre typer tavler for PC: barneprogram, profesjonell app for å jobbe med andre og uendelig skrivebordsbakgrunn som tegnebrett

I dag på PC-en kan vi bruke en ekte digital tavle som vi kan skrive fritt på uten å måtte bruke kritt og en ekte tavle, og opprettholde all sjarmen til dette objektet som er tilstede på hver skole og trofast replikerbart foran dataskjermen.

I denne artikkelen vil vi vise deg beste nettsteder nettsteder og apper med gratis online whiteboardssom viser deg hvordan du bruker enkle tavler for å få barn til å tegne og hvordan du bruker profesjonelle tavlerdvs. nettbaserte tavler for samarbeid.

LES OGSÅ -> De mest brukte plattformene for samarbeidsdesign og webprosjekter

1) Maling

Maling er tegneprogrammet inkludert i alle versjoner av Windows og kan enkelt gjøres om til en ekte tavle med bare noen få enkle trinn.

For å forvandle Paint til en tavle åpner vi programmet fra Start-menyen, trykk på toppen av verktøyet Fyllevelger vi den svarte fargen og fyller hele arket, for å etterligne den svarte fargen på tavlen.

Nå som arket er helt svart, trykk på pilspissen under ikonet Børstervelger vi Naturlig blyantvelger vi slagtykkelsen i Dimensjonerla oss sørge for å velge Farge 2: Hvit øverst og vi bruker høyre museknapp for å skrive på vår virtuelle tavle, med en veldig realistisk effekt.

For å lære mer kan vi lese vår guide til beste alternativene til Microsoft Paint for tegning og fotoredigering på PC.

2) Google Dokumenter

Et utmerket verktøy for å lage en gratis og delt elektronisk tavle er google Dokumentertilgjengelig med hvilken som helst Google-konto og med hvilken som helst nettleser.

For å lage tavlen åpner vi vår personlige Google Docs-side, trykk på Tømmeklikk på øverst Filklikker vi på Sideinnstillingervelger vi Horisontal som orientering e Svart som sidefarge, så trykker vi på OK.

Nå som brettet er klart, trykk på øverst Sett inn -> Tegning -> Nyvelg pilspissen ved siden av knappen Linjevalgtrykker vi på Frihåndstegning og vi begynner å skrive meldingen som skal skrives ut på tavlen.

Etter å ha skrevet den første bokstaven, låses fargealternativene opp: velg fargen øverst Hvit og vi velger også tykkelsen på linjen, så fortsetter vi med tegningen vår og trykker på Lagre og lukk å tegne på tavlen.

Hvis vi er fornøyd med resultatet, kan vi også lagre det offline ved å trykke på øverst Fil -> Last ned -> Microsoft Word; hvis vi i stedet ønsket å dele tavlen med andre, trykker du bare på knappen øverst til høyre Dele og velg om du vil sette inn e-postene til personene som skal ha tilgang til tavlen eller om du vil opprette en offentlig lenke som er tilgjengelig for alle.

På dette emnet kan vi oppdage beste triks for å skrive med Google Docs på sitt beste.

3) Microsoft 365

En av de beste gratis og delte whiteboardtavlene vi kan bruke tilbys av Microsoft 365navnet som vi identifiserer det gamle kontoret med online.

Ved å logge på med hvilken som helst Microsoft-konto kan vi starte umiddelbart PowerPoint på nettet utmerket verktøy for å tegne med tavleeffekt.

Etter åpning av a blankt lysbilde velg og slett tekstområdene som er tilstede som standard, høyreklikk på det tomme lysbildet og gå til Bakgrunn -> Ensfarget fyllvelge den svarte fargen for å etterligne en ekte tavle.

Med brettet klar trykker vi øverst på menyen Tegningvelger vi verktøyet fjærpennbruker vi pilspissen under den for å velge hvit farge og tykkelse, så begynner vi å skrive på lysbildet som om det var en ekte tavle, og beveger musen.

Også i dette tilfellet kan vi dele tavlen med venner og kolleger ved å trykke på knappen øverst til høyre Dele og bruke Microsoft-kontoer for å tillate tilgang; alternativt kan vi opprette en offentlig lenke klar til å deles på sosiale medier eller chatter.

For mer informasjon kan vi lese artikkelen vår om hvordan skrive et delt dokument samtidig.

4) Canva

For de som ønsker å lage en gratis, komplett og delt elektronisk tavle, er det beste valget uten skygge av tvil Canva.

På denne siden kan vi lage interaktive tavler med konseptkart, forretningsplaner, idédugnad og ethvert annet samarbeidsprosjekt, ved å bruke bilderedigeringsverktøyene som er inkludert på nettstedet og avanserte delingsverktøy gitt etter å ha lagret en kopi av tavleprosjektet vårt.

For mer informasjon kan vi lese vår artikkel ai gratis alternative nettsteder til Canva for grafiske prosjekter og design.

5) Andre nettsteder og apper for å tegne på tavlen

Tavle det er et program som kan lastes ned til en veldig liten PC, bare 20 Kbyte, som fungerer på Windows og Linux på en virkelig original måte. Praktisk talt gjør skrivebordet om til en tavlebakgrunn å tegne på, med den spesielle utmerkelsen å være uendelig. Den svarte bakgrunnen dekker skrivebordsikonene, men ikke oppgavelinjen, og gjør dermed PC-en brukbar for alle funksjonene.

På bakgrunnen kan du tegne med venstre museknapp og slette med høyre museknapp.
Med den sentrale knappen kan du imidlertid rulle brettet opp, ned, til venstre og høyre for å tegne igjen på et tomt sted, uten å måtte slette det du har gjort.

Hvert tegn som er skrevet på tavlen lagres automatisk og forblir i minnet. Du kan endre fargen på spissen ved å bruke tastene fra 0 til 9, du kan endre fargen på bakgrunnen med b-tasten og hvis du vil avslutte trykker du bare på ESC-tasten.

Hvis du liker ideen om uendelig tavlemen vi vil gjerne ha noe mer faglig, også til bruk for prosjekter og samarbeidsarbeidkan du i stedet bruke nettstedets online uendelige tavle Miro.com. Dette er en nettapp utviklet for å jobbe sammen med andre mennesker og lage selv komplekse prosjekter, og notere dem ned på en gigantisk tavle som kan betraktes som etterforskere i krimfilmer.

Du kan legge til bilder, dokumenter, tabeller, ikoner, videoer, Google-søk på tavlen og deretter tegne, skrive, lage former og sette det du vil. En tavle kan deles med andre som kan jobbe sammen samtidig og se endringene andre har gjort i sanntid.

Hvis vi ønsker å bruke en program som en tavle for barn å tegne påenkelt anbefaler vi Tux malingkanskje den beste gratisappen som finnes for PC og også for Android.

Konklusjoner

Alle nettstedene og applikasjonene vi har vist deg de er gode for umiddelbart få en fin tavle på PC-en din å skrive på med virtuelt krittbruke musen til å skrive nye ideer, nye prosjekter eller rett og slett for å tegne som på en ekte tavle.

Paint og Tux Paint er flotte som tavler for barn eller til tegninger, mens Google Docs, Microsoft 365 og de andre nettstedene som vises i veiledningen er perfekte for å lage arbeidstavler.

For å lære mer kan vi lese guidene våre om hvordan Tegn på skrivebordet med musen og forstørre deler av skjermen med zoomen Og hvordan gjøre nettbrettet om til et grafikknettbrett for PC.

Index
  1. 1) Maling
  2. 2) Google Dokumenter
  3. 3) Microsoft 365
  4. 4) Canva
  5. 5) Andre nettsteder og apper for å tegne på tavlen
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up