Beste bærbare datamaskiner med uttakbart eller utskiftbart batteri

Leter vi etter en bærbar PC med avtakbart batteri? La oss finne de beste modellene som fortsatt er tilgjengelig for salg

Teknologisk utvikling har uunngåelig også involvert bærbare datamaskiner (eller bærbare datamaskiner som de ofte kalles), noe som har ført til at de har blitt stadig tynnere, stadig roligere og stadig lettere, og delvis ofret noen komponenter (som har sett seg redusert i størrelse eller bokstavelig talt har forsvunnet).

Blant komponentene til bærbare datamaskiner som har hatt minst nytte av teknologisk fremgang, skiller batteriet seg ut: det har alltid vært ansett som flyttbart, Nå er batteriene i moderne bærbare datamaskiner tynne og fysisk integrert med hovedkortetsom ikke enkelt kan erstattes av brukeren (teknisk sveisearbeid er nødvendig).

I den følgende guiden vil vi vise deg de beste triksene og tipsene for å velge bærbar PC med avtakbart batterilett å endre.

LES OGSÅ: Beste lavpris bærbare datamaskiner over minimumskravene

1) Har det uttakbare batteriet forsvunnet?

Det avtakbare batteriet er nå bortemed tanke på at nå fokuserer alle nye modeller på estetikk og slank design, og gir ikke rom for muligheten til å bytte ut batteriet personlig.

I alle fall sjekker vi alltid informasjonen som Amazon gir om batteriet, for å unngå å få en bærbar datamaskin som kanskje ikke har et uttakbart batteri, men denne detaljen kom ikke frem fra bildene; vi anbefaler at du alltid også sjekker nettstedet til produsenten av den valgte bærbare datamaskinen og sjekker på Amazon hvis erstatningsbatterier er tilgjengelige for den valgte modellenfor å få et definitivt svar og dermed kun fokusere på modeller med avtakbart batteri.

Vårt råd er å fokusere på gamle bærbare datamaskiner med uttakbare batterier eller prøve å oppdage modeller med integrert batteri men utskiftbart uten for mange problemer for brukerensom effektivt bare trenger å skru ut noen få skruer og bytte internt batteri når det er nødvendig.

2) Notebook med enkel utskiftingsprosedyre

En spesielt dyr bærbar modell som lar deg bytt batteriet selv og Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 7som ble født med et integrert batteri godt skjult under den bærbare datamaskinens kropp.

Hvis vi har problemer med batteriet til denne bærbare PC-en, er det bare å gjøre slå av Windows rask omstart, få tilgang til BIOS/UEFI på enheten, deaktiver det interne batteriet og fortsett med selve utskiftingen, skru løs skruene på bakpanelet og skru ut skruene som fester batteriet til hovedkortet, slik at du kan bytte det raskt, som vist i den dedikerte veiledningen på XDA-utviklere.

3) Bytt ut internt ikke-uttakbart batteri

Selv om moderne bærbare datamaskiner bare har ikke-uttakbare batterier, i virkeligheten kan batteriene alltid skiftes ut av de som er dyktige nok til å demontere en bærbar PCslipp de elektriske kontaktene e bytt batterihuset (som alltid er atskilt fra hovedkortet).

Hvis vi ikke er i stand til det, er det bedre å stole på en spesialisert tekniker eller assistansesenteret til produsenten av den bærbare datamaskinen vår, spesielt hvis vi bruker en Microsoft Surface eller a Apple MacBookHvor mange komponenter er sveiset; hvis vi i stedet har å gjøre med en bærbar PC, fra HP, Dell, ASUS, MSI eller Lenovo, er det mange instruktive videoer på nettet som kan hjelpe deg med å bytte laptopbatteriet selv (med noen få verktøy); en av de beste videoene er den levert av Spør en datamaskingeek.

Hvis vi føler oss dyktige nok er det tilstrekkelig å velge en skrutrekkersett egnet for operasjonen, søk på nettet etter et erstatningsbatteri som passer for den bærbare modellen i vår besittelse og fortsett med stor forsiktighet, gitt at bærbare PC-er har en tendens til å gå i stykker lett.

4) Notebook med utskiftbart batteri

Som et gyldig alternativ til alle bærbare og bærbare datamaskiner vist nedenfor, har vi samlet, i følgende liste, noen bærbare PC-er med et internt "utskiftbart" batterisom derfor også kan fjernes av brukeren uten for mange rare skritt eller ubehagelige situasjoner under demontering.

Ved siden av hver modell har vi angitt en videoguide eller en artikkel om hvordan du demonterer den angitte modellen og fjerner batteriet:

Disse bærbare datamaskinene er ikke engang så gamle og lar deg gjøre det bytte ut batteriet med stor letthet; rådet er derfor å kjøpe disse modellene og alltid ha denne veiledningen for hånden, slik at du får tilgang til ressursene for å kunne bytte ut batteriet en dag om nødvendig.

Konklusjoner

Modellene til bærbare PC-er med uttakbare batterier har virkelig forsvunnet fra markedet eller de er modeller så gamle at de ikke bør tas i betraktning i dag.

I deres sted vi anbefaler deg å fokusere på modeller med "utskiftbare" batterierdvs. et integrert batteri som enkelt kan byttes ut av brukeren (når toårsgarantien har utløpt) ved ganske enkelt å skru av bakpanelet og fjerne skruene som fester batteriet til hovedkortet, en litt mer kompleks men ikke vanskelig operasjon hvis vi vet hvordan vi skal demontere en PC.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan du monterer PC-en og demonterer delene kom igjen hvordan få den gamle bærbare datamaskinen fra noen år tilbake til å gå raskere igjen.

Hvis imidlertid notatboken er gammel og må kastes, kan vi lese artiklene våre hva du skal kaste, beholde eller resirkulere fra en ødelagt bærbar PC kom igjen hvordan gjenopprette data fra en ødelagt bærbar PC.

Index
  1. 1) Har det uttakbare batteriet forsvunnet?
  2. 2) Notebook med enkel utskiftingsprosedyre
  3. 3) Bytt ut internt ikke-uttakbart batteri
  4. 4) Notebook med utskiftbart batteri
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up