Beste ikke-pay-to-win-spill å laste ned for PC og konsoller

Lei av å alltid tape mot de som bruker mest penger? La oss se hvilke gratisspill du kan avansere og konkurrere i uten begrensninger

Mange PC- og konsollspill har rykte på seg for å være "Pay-to-Win" (også kjent som PtW), det vil si spill der jo mer du bruker (med ekte penger) jo lenger kommer du i spillet, samt får oppgraderinger og unike våpen.

Denne mekanismen beriker utviklere og forlag, men Det gjør spillet ujevnt: Bare de som har råd til å bruke hundrevis (noen ganger tusenvis) av euro i løpet av en enkelt måned vil gå videre, og ha en rimelig fordelsmargin selv i forhold til faktisk gode spillere, men uten alle oppgraderingene som forventes med kjøpet.

I den følgende guiden har vi samlet alle beste "ikke Pay-to-Win"-spillder den monetære komponenten kun kan brukes til å kjøpe estetiske forbedringer (nye skinn), uten noen reell fordel mens du spiller, og dermed skape et mye mer jevnt spill (hvor de sterke alltid går fremover, selv uten å bruke noe).

1) League of Legends

Med League of Legends vi kan spille et strategisk spill online uten å frykte at noen kan overgå oss bare fordi de har brukt mye penger. Faktisk har spillet et spillsystem som ikke gir fordeler når du betaler med ekte penger, og tilbyr kun kjøp av ulike typer estetiske skinn.

Mesterne dine kan bare oppgraderes ved å vinne mange kamper på rad, og dermed generere erfaring og gull for å oppgradere de nødvendige egenskapene; det maksimale nivået en enkelt mester kan nå er 18. Den svært strategiske mekanismen i spillet gjør at spillene kan balanseres selv når de møter spillere med forskjellige nivåer eller forskjellige typer mestere.

For å spille det på Windows kan vi laste ned programmet fra offisiell side.

2) Fortnite

Fortnite er et annet utmerket "non Pay-to-Win"-spill, siden ekte penger kun kan brukes til å låse opp nye skins eller kjøpe "eksklusive skins", kun tilgjengelig når de forskjellige arrangementene er startet. Dette betyr at, i kamper innenfor de ulike arenaene, er det kun våre ferdigheter (eller lagets) som vil utgjøre forskjellen mellom seier og tap, uten noen reell fordel for "rike" spillere.

Vi kan laste ned Fortnite for Windows, Xbox, PlayStation Og Nintendo.

3) Sea of ​​Thieves

Et annet veldig balansert og morsomt spill som vi kan prøve er Sea of ​​Thieves, et spill med unike utforskende komponenter og veldig spektakulære kamper. Med dette spillet kan vi ha det gøy i et pirat-tema med krigsskip, skatter å lete etter, sjømonstre og avsidesliggende øyer, sikker på å ikke ha noen fordel ved å bruke ekte penger (vi kan bare utjevne ved å spille mye, utforske og slåss) .

Sea of ​​​​Thieves er tilgjengelig for Windows og for Xbox.

4) Rocket League

Blant de best balanserte spillene vi kan prøve på PC og konsoll, skiller det seg absolutt ut Rocket League, det atypiske racingspillet. I spillet er det nødvendig å score i motstanderens mål ved å bruke en liten bil, og spille i lag av forskjellige størrelser. Spillet har en tendens til å være veldig jevnt fordi, selv når du velger ulike typer biler, er den eneste måten å score på å kunne bevege seg og slå ballen med miniatyrbilen, slik at kjøp med ekte penger kun er for skinn eller spesielle biler.

Vi kan laste ned Rocket League for Windows, Xbox, PlayStation Og Nintendo.

5) SMITE

Med SMITE får vi det klassiske Battle Royale-spillet med gudene i hovedrollen: vi må flytte gudene på en slagmark ved å bruke magiske krefter og mystiske krefter av alle slag. Selv i dette tilfellet gir det ikke noen reell fordel å bruke ekte penger, annet enn muligheten for å bytte skins og låse opp karakterer uten å måtte samle erfaringspoeng.

SMITE er tilgjengelig for Windows, Damp, Xbox, PlayStation Og Nintendo.

6) Eksilveien

De som brenner for spill i Diablo-stil kan vurdere Eksilens sti, et gratis kampspill med mange klasser og karakterer, med mulighet for å vokse karakteren din ved å vinne kamper, samle erfaringspoeng og utforske hvert hjørne av verden. Den betalte komponenten er kun reservert for å låse opp kister og nye karakterer.

Vi kan laste ned Path of Exile for Windows, Xbox Og PlayStation.

7) Tapt ark

I likhet med Diablo og Baldurs Gate, men gratis og full av eventyr som ikke krever noen kontantutgifter, er Lost Ark, distribuert av Amazon Games. Lost Ark er så stort med horisontalt innhold at det virkelig ikke kan betraktes som Pay To Win, gitt at progresjon krever å utføre dusinvis og dusinvis av forskjellige oppdrag som naturlig får karakteren til å vokse.

Vi kan finne ut mer om Lost Ark, et online- og flerspillerrollespill i en spesifikk artikkel om Beste gratis RPG-spill hva skjer.

Konklusjoner

Alle spillene vi har vist deg i denne guiden har spillsystemer som de gir ingen fordel for spillere som er villige til å legge mye penger i et spill: De fleste transaksjoner kan bare gjøres for kosmetiske utsmykninger, låse opp karakterer og låse opp hemmelige områder, og dermed forlate spillet alltid godt jevnt. Som du gjettet de er nesten alle gratis (kun Sea of ​​​​Thieves betales), noe som gjør det enda mer interessant å laste ned og prøve dem.

For å lære mer kan vi lese veiledningene ovenfor Hvordan laste ned spillbare demoer av PC-spill og ai beste åpen kildekode-spill på Linux PC, Mac og Windows.

Index
  1. 1) League of Legends
  2. 2) Fortnite
  3. 3) Sea of ​​Thieves
  4. 4) Rocket League
  5. 5) SMITE
  6. 6) Eksilveien
  7. 7) Tapt ark
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up