Beste nyhetssider, forsider, overskrifter og aviser

Beste siste nyhetssider, nettaviser og overskriftsaggregatorer for å få fullstendig og rask informasjon

Å få god informasjon på internett blir overraskende mindre enkelt enn det pleide å være. For å være god, bør du finne en gratis aviskiosk på nett som har samlet ulike kilder for å kunne lese siste nytt fra flere synsvinkler, uten derfor å stoppe bare ved det som skjedde som rapportert av sosiale medier (ofte fulle av bløffnyheter og oppblåste nyheter).

I denne guiden skal vi oppdage beste informasjons- og nyhetssiderfavoriserer i forsidesider eller overskrifter og nyheter samlet på én enkelt sidelett å lese og konsultere for en rask, men punktlig og fullstendig oversikt over alle nyhetene.

LES OGSÅ -> Lagre nyheter og artikler på nettet for å lese senere

1) Google Nyheter

Først og fremst er det viktigste av verdens nyhetssider Google Nyheter som har forbedret seg mye i utformingen den siste tiden. I Google News er det mulig å bla gjennom hovednyhetene fra nettaviser inndelt i ulike kategorier. Forsidene er dagens viktigste nyhet, for hver av dem er det gitt flere kilder å lese og lenker å klikke på.

Som med nesten alle Google-tjenester, har Google Nyheter også en kraftig søkemotor som lar deg søke etter nyheter om enhver person eller emne, til og med gamle, og blir et perfekt verktøy for historisk forskning (av nyere historier).

Google Nyheter er også en av de beste (men ikke den eneste) app for å lese dagens nyhetersom på Android også gir en praktisk widget for å alltid følge med på siste nyheter.

Appen Google Nyheterkan tilpasses ved å inkludere eller ekskludere en bestemt type emne, og som også lar deg oppdage spesialiserte kilder som du kan abonnere på gratis gjennom en spesiell del av Google Play Butikk.

Alternativt kan vi få de samme nyhetene ved å bruke appen Google (Til Android og for iPhone), som også vist i veiledningen ovenfor hvordan aktivere Google Discover for personlig tilpassede nyheter på Android og iPhone.

2) Microsoft Start

En utmerket app for å lese informasjon i ulike aviser, motta nyheter av alle slag og tilpasse leseopplevelsen etter våre behov er Microsoft Startkan lastes ned fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Praktisk talt alle de nasjonale avisene er til stede, slik at vi kan fjerne kilder som ikke er av interesse for oss (selv om vi anbefaler å alltid lese alt, uten å forsømme noe).

På Android kan vi også installere Microsoft Launcheren rask og praktisk oppstarter som integrerer Microsoft Start-delen som en navigerbar fane på telefonen.

3) Flippbrett

Som et gyldig alternativ til Google Nyheter kan vi prøve Flippbrett, utmerket tilpassbar nyhetsaggregator. Flipboard er gratis, men krever at du registrerer en konto for å bruke den. Når du er logget inn, kan du velge, i Utforsk-delen, hvilke emner du er interessert i, slik at du kan se de ulike nyhetene inndelt etter tema.

I Flipboard er hver nyhetssak en boks med et bilde, og du kan klikke på den for å åpne artikkelen på nettstedet som publiserer den. Du kan også følge favorittbloggene dine tett eller lage et personlig magasin med de valgte nettstedene. For eksempel har Navigaweb sin egen magasin på flipboard med listen over varer.

Flipboard har også en egen app for Android Og iPhoneslik at du kan holde orden på emner og informasjonskilder ved å lage en personlig oppslagstavle som er tilgjengelig både fra en PC og fra en telefon og nettbrett.

4) Matig

For å følge alle nyhetssider som en feed er det tilrådelig å bruke siden Nærendei stand til å gruppere alle kilder i praktiske, lettleste kategorier (hver avistittel er en klikkbar lenke, komplett med en forhåndsvisning av innholdet og forsidebildet).

I tillegg til siden kan vi også bruke den praktiske appen til Android og for iPhonesom synkroniseres med innholdet som er lagt til eller lest fra siden, og gir oss muligheten til å fortsette å lese fra telefonen etter jobb til PC-en.

5) Telegram

Til og med meldingsappen Telegram det kan bli veldig praktisk for å få nyheter, forsider, overskrifter og aviser.

Etter å ha installert appen på telefonen vår eller datamaskin la oss begynne å følge umiddelbart beste Telegram-kanaler for nyheterofte gitt som nyhetsaggregater fra pålitelige italienske og utenlandske kilder.

6) Andre nettsteder for å lese nyheter

Hvis det er siste nyheter vi ønsker å følge, er det ingenting mer oppdatert enn siden HÅNDTAK eller nettstedet ADNKronos: begge tilbyr kontinuerlige oppdateringer om nyheter fra Italia og verden, med en profesjonell avdeling som ofte kreves for å kunne rapportere nyhetene objektivt.

Hvis du vil lese overskriftene fra forsidene til papiravisene, er det noen sider som samler dem hver dag. Det beste nettstedet å holde blant favorittene dine for informasjon fra italienske aviser er definitivt Giornali.it, som ikke bare fungerer som en nettbasert nyhetsaggregator, men som også har en stor del av forsidene til utgavene til salgs i kiosker. Som en aggregator kan nettstedet også tilpasses, noe som gir muligheten til å lage en oppslagstavle der du kan inkludere favorittaviser å lese nyhetene fra.

De som vil lese i stedet forsidene til avisenesiden Avis den fungerer bra og har god dekning av italienske aviser, slik at du alltid kan lese forsiden til hver avis.

Konklusjoner

Alle nettstedene og appene som anbefales i dette lar deg gjøre det samle nyheter, forsider, overskrifter og aviser i en enkelt nettleserskjerm eller i en enkelt appfor å få et bredt bilde av verdensnyhetene, les de ulike synspunktene og redaksjonelle indikasjonene til enkeltaviser og dermed få et fullstendig bilde av hver enkelt nyhet.

For ytterligere informasjon kan vi fortsette å lese i artiklene ai beste avissider uten Paywall og kl app for å få dagens nyheter på smarttelefonen.

Index
  1. 1) Google Nyheter
  2. 2) Microsoft Start
  3. 3) Flippbrett
  4. 4) Matig
  5. 5) Telegram
  6. 6) Andre nettsteder for å lese nyheter
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up