De beste Android-appene du ikke finner på iPhone

Det er Android-apper som ikke finnes på iPhone, noe som gjør dem unike. La oss oppdage dem sammen

Alle teknologientusiaster vet at en app av alle slag kan lastes ned fra både Google Play Store og Apple App Store. Noen utviklere bestemmer seg imidlertid for å støtte kun Android som operativsystem, på grunn av de "mindre restriktive" funksjonene og den større friheten som tilbys brukerne.

I den følgende guiden vil vi vise deg i detalj hva de er de beste Android-appene som ikke finnes på iPhoneslik at vi kan få en ide om hva vi ikke kan laste ned hvis vi kjøper en ny iPhone i stedet for Android-telefonen som er brukt så langt.

1) Tasker

En av de beste Android-appene som ikke kan finnes på iPhone er Taskeretilgjengelig for nedlasting fra Google Play Butikk.

Denne appen lar deg lage rutiner basert på telefonens sensorer og GPS-posisjon, for å automatisere aktivering av Wi-Fi, Bluetooth, ikke forstyrr-modus og stille under visse omstendigheter eller når du kommer til bestemte steder.

Det beste gratisalternativet til Tasker det er uten tvil Automatiserersom er vanskeligere å sette opp for de fleste brukere.

På Tasker kan vi lese vår guide til beste appene for å utløse automatiske handlinger på Android.

2) Nova Launcher

En annen Android-app som ikke finnes på iPhone er Nova Launcherkjent appstarter som er svært tilpassbar og kan lastes ned gratis fra Google Play Butikk.

Nova lar deg integrere alle de siste estetiske og funksjonelle nyvinningene til Google Pixel på hvilken som helst telefon, og tilbyr støtte for de nye ikonpakkene og bevegelsene, i tillegg til å tilby praktiske knapper for å endre størrelsen og arrangementet av ikonene og widgetene.

For mer informasjon kan vi lese våre guider alternativer for å endre i Nova Launcher og ai beste launchers for Android.

3) Google Files

En av de beste filbehandlerne som kan lastes ned eksklusivt på Android er Google filerogså tilgjengelig gratis fra Google Play Butikk.

Googles filbehandler kan vise alle filene og mappene i internminnet, frigjøre plass fra ubrukelige filer og dupliserte filer, vise filene som tar mest plass og lar deg raskt overføre filer fra en telefon til en annen, uten noe spesielt konfigurasjon.

I denne forbindelse inviterer vi deg til å lese vår innsikt om hvordan du bruker Google Files på Android kom igjen hvordan du raskt overfører bilder og dokumenter med Google Files.

4) Sov som Android

De som har problemer med å sove om natten kan prøve en unik Android-app som Sov som Androidkan lastes ned fra Google Play Butikk.

Den aktuelle appen tilbyr gyldig hjelp for alle som har problemer med å sove, spore søvn om natten (takket være ultralyd), overvåke snorking og prat under søvn og lage en liste med statistikk og tips for å sove bedre, og gir også en smart vekkerklokke som vil vekke oss bare på det beste tidspunktet, ved hjelp av en gradvis og konfigurerbar alarm.

5) Poweramp

Alle som lytter til mye musikk i MP3-format vil sikkert sette pris på grensesnittet og funksjonene som tilbys av Powerampden beste musikkspilleren for Android tilgjengelig i Google Play Butikk.

Denne spilleren har raske og effektive kontroller, en tilpassbar equalizer, en kanalmikser, forskjellige lydeffekter som kan brukes for forskjellige sanger og et bredt utvalg av temaer og skall, for å tilpasse spilleren til enhver musikalsk smak.

Andre lignende musikkspillere kan sees i veiledningen beste apper for å lytte til musikk på Android.

6) Parallell app

Alle som vil bruke to WhatsApp-numre samtidig på samme telefon, må nødvendigvis bruke en app som Parallell appkan lastes ned gratis fra Google Play Butikk.

Den aktuelle appen lager et virtuelt rom hvor du kan installere apper som er helt atskilt fra de offisielle appene (som WhatsApp-appen); «dupliserte»-appene vil kunne startes fra startprogrammet og vil kunne fungere sammen på samme telefon, slik at du kan administrere to separate WhatsApp-linjer eller chatter uten å måtte kjøpe en ny telefon.

For mer informasjon kan vi lese artiklene våre om hvordan du logger på apper med to forskjellige kontoer kom igjen hvordan du bruker to WhatsApp-numre på samme telefon.

7) F-Droid

Fans av apper med åpen kildekode kan installere en alternativ og trygg appbutikk som F-Droid på enheten sin, tilgjengelig som APK siden offisiell side.

Etter å ha installert denne butikken hvordan app APK vi vil være i stand til å installere de beste open source-appene på enheten vår, slik som de som er sett i guiden vår beste gratis åpen kildekode-apper for Android.

Konklusjoner

Noen apper vil vi aldri kunne laste ned på iPhone på grunn av Androids gratis natur: på sistnevnte system kan vi tilpasse alt, installere apper med automatiske handlinger, bruke kraftige og effektive filbehandlere, lage dupliserte apper for å administrere to separate kontoer og mye mer.

Hvis vi ser etter apper for rotfestede enheter (en annen Android-eksklusiv), kan vi lese artiklene våre om hvordan roote android og på beste apper for Android med Root.

Index
  1. 1) Tasker
  2. 2) Nova Launcher
  3. 3) Google Files
  4. 4) Sov som Android
  5. 5) Poweramp
  6. 6) Parallell app
  7. 7) F-Droid
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up