Beste skannerapper å skanne fra telefonen din (Android og iPhone)

Beste gratis apper for Android og iPhone for å skanne dokumenter til PDF og gjøre telefonens kamera om til en skanner

Hvis skanneren eller skriveren vår er ute av drift eller ikke fungerer som den skal, kan vi bruke telefonens kamera til å lage den digitale versjonen av dokumenter og bøker skrevet på papirark, som om det var en digital skanner.

Det er mange tilgjengelige apper som fanger opp dokumenter som en skanner gjørdra nytte av kameraet på mobiltelefonen og konvertere bilder til digitale filer, PDF eller redigerbare filer (med OCR-teknologi).

I den følgende guiden vil vi vise deg beste apper for å skanne eller skanne dokumenter og bilder, gratis, på iPhone og for Androidfor å forvandle ethvert dokument eller papirark som utveksles på jobb eller på skolen til digitalt.

LES OGSÅ: Gjenkjenne og trekke ut tekst fra bilde med OCR-apper

Beste apper for å skanne dokumenter med kamera

1) Google Disk er den beste appen for å skanne dokumenter fra telefonen din, ved å bruke skyplassen til å lagre det skannede dokumentet (som alltid vil være tilgjengelig online). Denne appen integrerer en utmerket OCR for å skanne skriftlige dokumenter og papirark for å gjengi dem redigerbar fra telefonen. For å starte oppkjøpet trykker du bare på +-knappen øverst og velger å opprette en nytt dokument fra et bilde.
Filen konverteres til et Google-dokument, og hvis bildet er lesbart og gjenkjennelig av Google Drive OCR-motoren, vil papirarket være synlig på nettet i Google Docs konvertert til en digital fil for nedlasting i PDF.
For ytterligere informasjon kan vi også lese veiledningen på Slik skanner du riktig med telefonen.

2) Appen Filer på iPhone inkluderer dokumentskanningsfunksjon, uten å måtte installere tredjepartsapper for formålet. For å bruke skanneren på iPhone, åpne deretter Filer-appen og trykk deretter på det horisontale ellipseikonet (tre prikker) i øvre høyre hjørne for å finne Skann dokumenter. Fotograferte dokumenter lagres i PDF-formater. Som nevnt, også Notes-appen til iPhone den har skannerfunksjonen som du finner ved å trykke på kameraikonet.

3) Google Keep kan brukes til å transkribere fotograferte tekster effektivt. Respect Google Drive lar deg lagre skannede dokumenter som om de var notater, slik at du raskt kan gjenbruke dem når du er ved PC-en. Google Keep lar deg også dele notatene og tekstbildene dine med andre brukere med en Google-konto.

4) Microsoft Lens det er blant de beste appene vi kan bruke til å transformere et hvilket som helst skrevet ark til et Word-dokument eller et PowerPoint-dokument, og umiddelbart fange opp dokumentene i et format som er lett å redigere. Microsoft Lens er sannsynligvis den beste appen for å skanne dokumenter fra telefonen din, og den er helt gratis.

5) Adobe Scantilgjengelig for android og for iPhones er en veldig effektiv gratis app for å skanne dokumenter fra smarttelefonen din, ved å bruke Adobe-teknologi for å lage PDF-dokumenter fra skannede tekstark på farten.
For å bruke Adobe Scan trenger du bare å registrere deg for en Adobe-konto og deretter fotografere et papirdokument og konvertere det til et PDF-dokument. Tekst gjøres automatisk redigerbar og søkbar ved hjelp av optisk tegngjenkjenning (OCR). Dokumentene som skannes og konverteres til PDF lagres online på Adobe-skyen og kan selvfølgelig sendes via e-post eller Whatsapp.

6) TapScannerkun nedlastbar for android, er en av de mest populære appene for å skanne dokumenter med kamera, for å generere høykvalitets PDF. TapScanner oppdager automatisk dokumentkantene til et skannet dokument og har flere filtre for å få det beste bildet. Den støtter også OCR for konvertering av tekst til andre språk.

7) Genius skanningtilgjengelig for android Og iPhones er en enkel skannerapp som lar deg ta bilder av dokumenter og papirark for å umiddelbart gjøre dem om til PDF-filer med et enkelt trykk. Applikasjonen fremhever tekst og gjør den mer fremtredende i det endelige bildet ved å optimalisere skanningen. Genius Scan fungerer også veldig bra for å skanne gamle bilder og bringe dem til datamaskinen.

8) hurtigskanninggratis å laste ned for android Og iPhones, fungerer veldig bra for å skanne nesten alt fra dokumenter til skilt til tavler til visittkort, og lagrer skanninger som JPG eller PDF. Du kan skanne flersidige dokumenter, redigere og kommentere elementer og forbedre bilder med farger og filtre.

9) Rask skanner Til android Og for iPhones er en veldig populær gratis app som gjør en hvilken som helst mobil enhet til en skanner for dokumenter, kvitteringer, notater, fakturaer, visittkort, tavler og andre stykker papir, for å lagre dem i digitalt format i PDF eller JPG.

10) ScanWritr er en enkel og kraftig applikasjon for Android som forvandler smarttelefonkameraet til en skanner og lar deg fotografere dokumenter for å transformere dem til PDF-filer. Bildet av et papirark er optimalisert og kan omarbeides for å gjøre den skrevne teksten lett lesbar.

11) ClearScan er en gratis Android-app som kan gi en bærbar skanner på alle Android-smarttelefoner. Denne appen lar deg konvertere filer til PDF-format, legge til merknader, synkronisere og arkivere fakturaer, kontrakter, kontoutskrifter og alle dokumenter. fungerer med alle typer dokumenter på kontoret ditt, bilder, fakturaer, kvitteringer, bøker, blader, klassenotater og mer som umiddelbart kan konverteres til PDF- eller JPEG-format.

12) Doc Scankun tilgjengelig for for iPhonesgir et verktøy som forvandler telefonens kamera til en profesjonell dokumentskanner, med utmerket bildegjengivelse og lesbarhet av skrevne tekster, i stand til å lagre hvert dokument i PDF og laste det opp online til Dropbox, Facebook, Google Drive eller andre lagringstjenester.

1. 3) Scanner Proannen app kun tilgjengelig for iPhones, er en eksepsjonell og komplett dokumentskanner (gratis i en mer begrenset versjon), for å skanne ark og dokumenter med iPhone eller iPad og lagre dem i skyen eller sende dem via e-post. Appen bruker avansert bildebehandling for automatiske korrigeringer, tilbyr fargestempler og signaturer, gjenkjenner over 25 språk ved hjelp av OCR, og lar deg til og med skrive ut eller fakse dokumenter.

14) PDF-dokumentskannerkun tilgjengelig for for Android, er en app som ligner på CamScanner, som gir avanserte verktøy for å fremheve teksten i skannede dokumenter, slik at selv dokumenter med svært små fonter eller feil utskrevne tegn kan leses. Appens skanninger lagres i PDF-format, noe som gjør den perfekt kompatibel med alle PDF-apper.

15) Evernotesen av de mest populære notatappene for Android og iPhone, støtter skanning av tekster via appen Kan skannes, en flott app (bare iPhone) som effektivt kan skanne alle papirdokumenter. Alternativt kan vi også bruke Evernote direkte til anskaffelsen, og lagre dokumentene som et bilde i utklippstavlen.

16) Doc-skannertilgjengelig for Androider en annen gyldig app som forvandler mobiltelefonen til en skanner for å lagre dokumenter i PDF digitalt format, for å kunne skanne et stort antall ark ved å ta bilder i rekkefølge.

17) filskanner er en gratis app tilgjengelig for android og for iPhones veldig funksjonsrik. Denne appen gir effektiv OCR (tekstgjenkjenning) og et avansert redigeringssystem. Denne appen skanner PDF-dokumenter og lagrer dem i telefonens minne raskt og enkelt.

18) CamScanner for Android Og for iPhones er et utmerket program for å skanne sider av bøker eller ark med dokumenter og lage en PDF fra telefonen din, som gjør smarttelefonen din til en ekte skanner med flere redigeringsmuligheter for å tilpasse utseendet til skannede dokumenter som kvitteringer eller kvitteringer.

Konklusjoner

En telefon kan bli en gyldig nødskanner om nødvendig: Alt vi trenger å gjøre er å bruke bakkameraet til ram inn arket og dra nytte av de avanserte OCR-systemene (sett i guideappene) for å lage en digital kopi av papirarket.
De rapporterte appene lar deg skanne fra telefonen når som helst på dagen, og så snart det digitale dokumentet er klart, kan vi dele det med kolleger eller venner eller lagre det i den private skyen.

For å lære mer, anbefaler vi deg å lese våre guider om hvordan skann bilder med Googles Fotoscan for Android og iPhone og på hva er beste programmene for å bruke skanneren med Windows PC.

Index
  1. Beste apper for å skanne dokumenter med kamera
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up