Beste trådløse hodetelefoner for PC og TV

Vi vet ikke hvilke trådløse hodetelefoner vi skal velge til TV eller PC? La oss hjelpe deg med forslagene i denne veiledningen

Å høre på musikk eller se en film har en helt annen effekt med et par hodetelefoner, spesielt hvis de er trådløse (med trådløs teknologi).

Takket være fraværet av ledningen vil vi ikke lenger være bundet til å være i nærheten av PC-en eller TV-en, vi vil kunne lytte til hva som helst uten å forstyrre de i huset eller nabolaget, og nyte overlegen lydkvalitet sammenlignet med enkle høyttalere eller høyttalere integrert i TV-en eller koblet til din PC.

I denne guiden vil vi vise deg hvilke trådløse hodetelefoner for TV å kjøpe basert på bruksscenarioet, slik at kun hodetelefoner som er egnet for det tiltenkte formålet vises.

LES OGSÅ: Hvordan forbedre lyden til trådløse hodetelefoner (PC og smarttelefon)

1) Hvordan velge trådløse hodetelefoner

For å velge riktig modell av trådløse hodetelefoner må vi nødvendigvis ta en titt på de tekniske egenskapene. Siden det kan være mange parametere, her er de du bør ta i betraktning når du velger et par trådløse hodetelefoner.

Trådløs teknologi

Den trådløse teknologien som brukes er viktig for å kunne koble de valgte hodetelefonene til avspillingsenheten uten problemer. Den mest brukte teknologien er uten tvil Bluetoothsom lar deg koble hodetelefonene til en hvilken som helst moderne smarttelefon eller nettbrett, til din PC (via Bluetooth-adapter) og til noen TV-er utstyrt med Bluetooth-teknologi.

Alternativt brukes RF (Radio Frequency), ofte forbundet med en uavhengig overføringsbase som skal kobles til TV-en eller avspillingsenheten via lydjackkabel eller optisk lydkabel. WiFi Direct kan også brukes som et overføringssystem, men det er lite utbredt og vil ikke bli tatt i betraktning.

Trådløs signaldekning

Maksimal dekning av hodetelefonene avhenger av typen trådløs teknologi som brukes og lytteavstanden. Hvis hodetelefonene du velger adopterer Bluetooth-teknologi vil vi få maksimal kvalitet og fravær av interferens innen de første 3-4 meterne, med signalet avta raskt etter 5 meter (spesielt i nærvær av hindringer eller andre trådløse bølger).

Så Bluetooth-hodetelefoner er utmerkede hvis de brukes nær nok til kilden, mens de kanskje ikke kan brukes over middels avstander (som TV-sofa, hvor 10 meter avstand kan utgjøre forskjellen).

Hodetelefoner som bruker radiofrekvenser (RF) har absolutt større dekning med optimale resultater oppnåelig opptil 15 metermen de lider spesielt av forstyrrelser med andre radiobølgeenheter (FM-stereo, klokkeradio, hjemmealarmer, automatisk portfjernkontroll osv.), så lydkvaliteten er kanskje ikke perfekt selv om vi er nærme nok (vi kan høre forstyrrelser som når vi hører på FM-radioen er støyende).

For å løse denne typen problemer tilbyr trådløse RF-hodetelefoner ofte flere tuning-kanaler, slik at du uavhengig kan velge den beste forstyrrelsesfrie kanalen.

Støyreduksjon (ND)

Denne funksjonen, kun tilgjengelig på hodetelefoner av høy kvalitetlar deg redusere lydene som kommer fra omgivelsene til null, og dermed tillate overlegen lydytelsespesielt når vi ser filmer og TV-serier i strømming.

Selv om mange ser etter denne funksjonen på hodetelefoner for å bruke til smart-TV, minner vi deg om det enhver tilleggsfunksjon som er aktiv vil forbruke batterinoe som reduserer varigheten av lytting foran TV-en betydelig (vi vil nesten alltid måtte lade dem etter intens bruk).

Overføringssikkerhet

Bluetooth-tilkoblingen er kryptertså ingen andre vil kunne høre hva vi overfører til hodetelefonene (med mindre de bestemmer seg for å også koble til samme kilde). Radioforbindelsen er imidlertid ukryptertså (fra et teoretisk synspunkt) kan hvem som helst fange opp radiofrekvensen vi bruker for hodetelefoner og lytte til alt vi sender.

Det er ikke uvanlig å "avlytte" andre radiosendinger også, som spilles av gjennom hodetelefonene, noe som forstyrrer lyttingen. Selv om denne parameteren kanskje ikke er viktig i de fleste scenarier, kan den bli viktig hvis vi bor i et område der radiobølger ofte brukes til å kommunisere eller fjernstyre kjøretøy (radiostasjoner for amatørradio, rullebaner for modellfly, militær- eller luftvåpenbrakke etc.).

Lydoptimaliseringssystemer

De dyrere modellene av trådløse hodetelefoner lar deg oppnå høyere kvalitet når du lytter ved å bruke uavhengige equalizere, som støtter proprietære lydkomprimeringsprotokoller (APT-X, AAC, CSR eller A2DP) eller ved å montere en brikke dedikert til lydkonvertering (DAC).

Modeller med disse funksjonene tilbyr krystallklar, ren lyd med kraftige volumer ved enhver lyttefrekvens, for en virkelig unik opplevelse.

2) Bruksscenario

De dyreste hodetelefonene er ikke nødvendigvis gode for alle bruksscenarier! For eksempel hvis vi ser etter trådløse hodetelefoner til lytte til TV i stua uten å forstyrreden beste løsningen er radiobølge (RF) hodetelefoner, som er praktiske å sette opp og har god kvalitet (uten forstyrrelser).

Hvis vi vil i stedet bruk trådløse hodetelefoner på din PC eller smarttelefon/nettbrettdet beste valget er uten tvil Bluetooth-hodetelefoner, som tilbyr maksimal kvalitet på kort avstand og kan også forbedre lydkvaliteten takket være forbedringene integrert på high-end-modellene.

3) Kjøpeveiledning for Bluetooth-hodetelefoner

Etter å ha sett egenskapene de må ha gode trådløse hodetelefonerla oss se sammen de beste modellene utstyrt med Bluetooth-teknologi.

JBL Tune 510BT

De beste billige hodetelefonene å bruke til PC-er og smart-TV-er er JBL Tune 510BTutstyrt med Bluetooth 5.0-teknologi, sammenleggbar design, integrert mikrofon, flerpunktstilkobling, stemmeassistent, autonomi på opptil 40 timer og hurtiglading.

Panasonic RB-M500BE-K

Utmerkede hodetelefoner for ethvert bruksscenario er Panasonic RB-M500BE-Ksom har en stor øreklokke, støtte for Bluetooth-teknologi, hurtigkobling, system med kraftig og klar bass, integrert mikrofon og hurtiglading.

Sennheiser HD 450Bt

I den høye enden av markedet finner vi Sennheiser HD 450Bt, blant de beste hodetelefonene for smart-TV og datamaskiner. Disse hodetelefonene har et blandet trådløst/Bluetooth-tilkoblingssystem, har et eksternt støyreduksjonssystem, integrert equalizer, hurtiglading og lydtilpasning via en dedikert app.

Sony WH-XB910N

Alltid i den høye enden av markedet kan vi også se hodetelefoner Sony WH-XB910N, et veldig passende valg for PC-spilling, lytting til musikk og se filmer og TV-serier. Disse hodetelefonene har et aktivt støyreduksjonssystem (Noise Cancelling), batterilevetid på opptil 30 timer, hurtigladesystem (10 min. for 4,5 timers avspilling), Multipoint-tilkobling, Extra Bass-system og kompatibilitet med Amazon-assistentene Alexa og Google Assistant .

Bose Quietcomfort 45

Toppen i kategorien er uten tvil hodetelefonene Bose Quietcomfort 45som har det akustiske støyreduksjonssystemet, balansert lyd med Active EQ, Bluetooth 5.1-tilkobling, 24 timers batterilevetid og equalizer- og funksjonskontroll via en dedikert Bose-app.

4) Kjøpeveiledning for trådløse RF-hodetelefoner

Etter å ha sett Bluetooth-hodetelefonene, la oss finne de beste sammen modeller av radiofrekvenshodetelefoner (RF) som vi kan kjøpe.

PHILIPS AUDIO SHC5200/10

De beste rimelige og klare til bruk RF-hodetelefonene er PHILIPS AUDIO SHC5200/10utstyrt med 32 mm drivere, FM trådløs overføring, automatisk justeringsstropp, lett design, oppladbare batterier og stasjon med to frekvenser å velge mellom (for alltid å finne den fri for forstyrrelser).

Meliconi HP Comfort

De vakreste RF-hodetelefonene vi kan installere i nærheten av TVen vår er Meliconi HP Comfortutstyrt med ladebase, justerbart hodebånd, 8 timers batterilevetid med oppladbare batterier, 3,5 mm analog tilkobling og Auto-Tuning-system.

Avantree Ensemble

Hvis vi ser etter universelle hodetelefoner som er kompatible med hvilken som helst TV, kan vi prøve dem Avantree Ensembleutstyrt med AUX-inngang, optisk inngang og Bluetooth-tilkobling, ladedokkingstasjon, opptil 35 timers batterilevetid og lav ventetid (som kansellerer enhver leppesynkroniseringsforsinkelse).

Sennheiser trådløse hodetelefoner RS ​​120-W

I den høye enden av markedet kan vi finne RF-hodetelefoner Sennheiser RS ​​120-Wsom kan skilte med 3 forskjellige lydmoduser, 120W lydutgangseffekt, volumkontrollsystem, signalrekkevidde opptil 60m, senderkombinasjon og baselader inkludert.

Konklusjoner

Som trådløse hodetelefoner vi kan velge både Bluetooth-hodetelefoner og radiofrekvenshodetelefonerorientere valget basert på TV-modellen vi har.

Hvis vi har mulighet til å bruke Bluetooth Det er best å få et par hodetelefoner som er kompatible med denne teknologien, også gitt muligheten til å dra nytte av støyreduksjon (som utgjør forskjellen når vi bruker smart-TVen); hvis i stedet vi vet ikke hvordan vi bruker Bluetoothvi har en gammel TV eller en der Bluetooth ikke fungerer det er verdt å fokusere på RF-hodetelefonerselv på bekostning av å gi opp noen innovative funksjoner.

Index
 1. 1) Hvordan velge trådløse hodetelefoner
  1. Trådløs teknologi
  2. Trådløs signaldekning
  3. Støyreduksjon (ND)
  4. Overføringssikkerhet
  5. Lydoptimaliseringssystemer
 2. 2) Bruksscenario
 3. 3) Kjøpeveiledning for Bluetooth-hodetelefoner
  1. JBL Tune 510BT
  2. Panasonic RB-M500BE-K
  3. Sennheiser HD 450Bt
  4. Sony WH-XB910N
  5. Bose Quietcomfort 45
 4. 4) Kjøpeveiledning for trådløse RF-hodetelefoner
  1. PHILIPS AUDIO SHC5200/10
  2. Meliconi HP Comfort
  3. Avantree Ensemble
  4. Sennheiser trådløse hodetelefoner RS ​​120-W
  5. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up