Beste turbaserte flerspillerstrategispill som ligner på Worms

Index
 1. 1) Hekk
 2. 2) OpenLieroX
 3. 3) Pocket Tanks
 4. 4) Blodbadskonkurranse
 5. 5) Warmux
 6. 6) Andre alternative turbaserte spill til Worms
  1. Konklusjoner

Spill som spilles etter tur, lik Worms, gratis og multiplayer, hvor du skyter én etter én og den som forblir i live vinner

Blant de mest populære spillene siden videospillenes begynnelse er det definitivt Worms, et turbasert spill med små ormer delt inn i to lag klare til å ødelegge hverandre.

Ormene er fullt bevæpnet med noen ganger "bisarre" våpen og spillet er delt inn i runder i den forstand at han først skyter den ene og prøver å treffe motstanderen, så skyter han den andre; under hver sving kan du flytte ormene på brettet, og før du skyter, bestemmer du banen til skuddet og ildkraften for å treffe målene.

Denne spillestilen har ikke forsvunnet, men har utviklet seg over tid, noe som førte til fødselen av nye versjoner av Worms og nye turbaserte spill hvor det er nødvendig å handle bare når vår tur kommer, og prøver å ikke gjøre noen feil.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste turbaserte flerspillerstrategispill som ligner på Wormsog anbefaler både spillene vi kan laste ned for PC og spillene som er tilgjengelig direkte på nettet, som kan brukes med en enkel nettleser.

LES OGSÅ -> Beste 20 gratis online rollespill på PC

1) Hekk

Hedgears er blant de beste alternativene til Worms, i kontinuerlig utvikling og utstyrt med et utmerket fellesskap av spillere for å utfordre online i rommene som spillet tilbyr.

Spillbarhetenkartdesignet, våpenutvalget, voiceovers og den generelle følelsen av spillet er bemerkelsesverdig lik det originale spillet, og leverer den samme spenningen og latteren som et ekte Worms-spill.

I Hedgewars består lagene av rosa pinnsvinlignende dyr, hver kledd forskjellig; Våpnene som leveres og lydene som sendes ut etter hvert kast er også veldig morsomme, uten å glemme animasjonene når et av lagmedlemmene blir eliminert.

Hedgewars er tilgjengelig for gratis nedlasting for Windows, Mac og Linux og er utgitt under en åpen kildekode-lisens, sistnevnte en funksjon som alltid blir verdsatt.

2) OpenLieroX

Et annet gyldig turbasert spill som ligner på Worms som vi kan prøve er OpenLieroX.

Grafikken til spillet er veldig nær den til de første Worms som ble utgitt på markedet: den vil garantert glede de som levde disse øyeblikkene og ønsker å gjenoppleve dem på de nye PC-ene også. Spillmekanikken er helt identisk med den til Worms: vi plasserer ormer, velger våpen, ett av kartene og vi er klare til å spille mot CPU eller online i flerspiller mot andre spillere.

Serverne til dette spillet er alltid fulle av spillere, det er mulig å lage et LAN-spillrom (ved å koble PC-er til en bryter og spille sammen offline), det er mange tilpasninger tilgjengelig, og det er også mulig å lage ditt eget spillkart: vanskelig å be om mer fra et Worms-basert spill!

Spillet er tilgjengelig på gratis nedlasting for Windows, Mac og Linux og har mange varianter og modsfor å gjøre spillet enda mer engasjerende eller vanskelig.

3) Pocket Tanks

Blant de beste spillene som ligner på Worms finner vi også Pocket Tanks.

I dette turbaserte spillet må vi kjøre stridsvogner i stedet for ormer, og fortsatt leke med spillmekanikk som ligner på alle versjoner av Worms: når det er vår tur kan vi flytte tanken og bruke brukergrensesnittet til å dirigere skuddkanonen, i håp om å forårsake mest mulig skade på motstanderen.

Dette spillet er tilgjengelig på Last ned for Windows og Mac men det kan også prøves på enheter Android kom igjen iPhone/iPad.

4) Blodbadskonkurranse

Et annet gyldig alternativ til Worms er Carnage konkurranseet turbasert spill hvor vi i stedet for ormer finner tilpassbare soldater med mange skinn.

Også i dette tilfellet er spillmekanikken veldig lik de man ser i Worms: vi har et kart, vi har to lag, og i svinger må vi prøve å treffe motstanderen med tradisjonelle våpen og veldig kraftige og "rare" våpen, og prøve for ikke å skade deg selv og teamet ditt.

Carnage Contest er tilgjengelig på gratis nedlasting for Windows, Mac og Linux og kan spilles mot CPU og mot andre spillere online eller i LAN-partier.

5) Warmux

Warmux Og et av spillene som ligner mest på Wormsså det er verdt å laste ned og spille med en gang.

I stedet for meitemark har karakterene som er tilstede i spillet blitt erstattet av avatarer og tilfeldige tegneserier (noen er maskotene til noen åpen kildekode-programmer som Gimp og Pidgin). Spillet er selvsagt turbasert, du skyter en etter en og du kan velge hvilket våpen du skal bruke mellom ulike typer.

For å spille online kan du enten konfigurere et LAN-nettverk eller spille online fra Wormux-serverne. Scenariene og slagmarkene er veldig fargerike og godt designet mens våpnene varierer fra pistoler og rifler til dynamittbomber og gjenstander som fotballer.

Målet er alltid det samme, å eliminere hele motstanderlaget mens du lar minst ett element i ditt eget lag være urørt.

Wormux er tilgjengelig gratis på Windows, Linux og Mac.

6) Andre alternative turbaserte spill til Worms

Spillene som er sett så langt er absolutt de beste gratis alternativer til Wormsmen vi kan prøve mange andre lignende spill, der vi må handle i svinger eller uten svinger (i sanntid) og der vi kjemper mot datamaskinen eller i flerspiller mot andre spillere.

 • Teeworlds det er en av de morsomste i sjangeren, et spill som er litt annerledes enn Worms, men du kjemper og beveger deg i sanntid uten svinger. Dette betyr at spillere kan flytte brikkene sine og skyte samtidig, uten å vente på at den andre skal fullføre! Målet er fortsatt det samme, eliminer motstanderlaget, men spillingen og våpnene er modifisert. Det er tre typer spillmoduser: Deathmatch, Team Deathmatch og Capture the Flag.
 • Flåtekriger det er et utmerket turbasert spill i full Worms-stil, med veldig fin grafikk å se på hvor hovedpersonene ikke er ormer, men babyer i bleier bevæpnet til (baby)tennene.
 • Kampvogner det er et spill der du spiller mot datamaskinen eller mot en annen person offline ved å kjøre en tank, og prøve å eliminere motstanderen først.
 • Atomtanker er et åpen kildekode-spill inspirert av Worms og veldig likt, hvor det i stedet for ormer er tanks. Spillet er helt gratis for Windows PC, også tilgjengelig i en bærbar versjon.

La oss prøve alle disse Worms-klonene, for å øke moronivået ved å spille alene eller i selskap.

Konklusjoner

Selv om de originale Worms kan kjøpes på Steam eller på mobilbutikker, kan vi spille lignende spill uten å bruke en krone, få de samme effektene og samme nivået av moro.

Hvis vi ønsker å spille andre gratis spill, foreslår vi at du leser våre ai-guider beste gratis RTS-strategispill for PC og ai beste gratis åpen kildekode-spill på Linux PC, Mac og Windows.

Hvis vi i stedet elsker mer seriøse krigsspill enn Worms, kan vi lese ai-artiklene våre gratis krigsspill: stridsvogner, skip og fly og ai krigs- og strategispill hvor du kommanderer hærer på slagmarken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up