Beste Windows 11 bærbare datamaskiner som kan konverteres til nettbrett

Er det verdt det å kjøpe en PC med berøringsskjerm? La oss se de beste Windows-bærbare datamaskinene som konverteres til nettbrett med flyttbart tastatur

Nettbrett har ikke hatt mye flaks, spesielt de som er født med Android: ofte trege og lite brukbare, spesielt av de som ønsker å kombinere fleksibiliteten ved å kunne ta med appene sine hvor som helst på en større skjerm eller de som i stedet ønsker å bruke et tastatur å skrive eller å jobbe.

I dette usikre panoramaet (bare Apple med sin iPad klarer fortsatt å selge) går de kraftig inn konvertible nettbrett, ellers kalt PC-er med flyttbart tastatursom ved å dra nytte av Windows 11 eller Windows 10 absolutt blir et fordelaktig valg både for de som ønsker å kjøpe et nettbrett som er i stand til å forvandle seg til en bærbar PC om nødvendig, og tar plassen til de som en gang var kjent som netbooks.

La oss se sammen beste nettbrett med Windows utstyrt med et flyttbart tastatur, for å ha enheter som kan fungere som nettbrett i fritidsøyeblikk og bli komfortable bærbare datamaskiner når vi skal jobbe eller skrive.

LES OGSÅ -> Beste 2 i 1 nettbrett med flyttbart tastatur

1) Hvorfor velge et konvertibelt nettbrett?

Grunnene til at vi kan fokusere på et konvertibelt nettbrett er mange:

 • vi kan finne en datamaskin som er i stand til å bli et nettbrett på en svært konkurransedyktig pris;
 • Windows 10-nettbrett de er virkelig guder 2-i-1 datamaskinerderfor støtter de alle programmene vi er vant til å bruke på stasjonær PC eller bærbar PC;
 • vi kan også finne apper som er optimalisert for berøringsskjermen, for å forbedre brukeropplevelsen når den brukes som et enkelt nettbrett;
 • autonomien er veldig god, gitt at vi ofte finner et ekstra batteri på tastaturet som gjør at vi kan doble timene med bruk av det konvertible nettbrettet.

En PC som kan konverteres til et nettbrett med Windows Den tilbyr derfor det beste fra begge verdener og blir et virkelig fordelaktig alternativ for de som vil ha det beste fra nettbrett og bærbare datamaskiner.

2) Hva er feilene til et konvertibelt nettbrett?

Dessverre er ikke alt rosenrødt når vi snakker om konvertible nettbrett, og vi må også vurdere ulempene de har eller som kan dukke opp igjen under bruk:

 • større ubehag når vi må skrive på et lite tastatur;
 • kortere batterilevetid i bare nettbrettmodus;
 • en kraft som ofte ikke er nok til å kjøre de mest krevende programmene, med mindre du fokuserer på avanserte Surface-modeller;
 • intern plass som går raskt tom og derfor tvinger oss til å bruke skyen mye for å lagre de viktigste filene og dokumentene.

Hvis til og med bare én av defektene du ser, tar motet fra deg, er det bedre å fokusere på en high-end bærbar PC eller på en MacBook, som helt sikkert vil kunne dekke våre behov når det gjelder datakraft.

3) Beste konvertible nettbrett

Hvis ikke engang defektene har tatt motet fra deg og faktisk vi vil ha et nettbrett med Windows og et flyttbart tastatur for enhver prisnedenfor finner vi de beste modellene på salg på Amazon, den beste nettbutikken hvor du kan kjøpe disse enhetene.

ALLDOCUBE iWork 20 Pro

Et godt billig konvertibelt nettbrett erALLDOCUBE iWork 20 Proutstyrt med en 10,5 tommers FHD IPS 1920x1280 piksler berøringsskjerm, Celeron N4120-prosessor, 8 GB RAM, 128 GB internt SSD-minne, Dual Band Wi-Fi-modul, Bluetooth-tilkobling, USB Type-C-tilkobling, HDMI-port og Windows-operativsystem 11 .

TECLAST F6 Air bærbar PC

En annen konvertibel bærbar PC som er økonomisk og tilgjengelig for alle er TECLAST F6 Air bærbar PCutstyrt med en 13,3 tommers 360 grader roterbar berøringsskjerm, FHD-skjermoppløsning 1920x1080 piksler, Intel N4100-prosessor (opptil 2,4GHz), 8GB RAM, 256GB utvidbart internminne, dual-band Wi-Fi-modul, USB Type-C-port og Windows 11 operativsystem.

HP - PC Pavilion x360 14

I det middels høye spekteret av markedet kan vi fokusere på et pålitelig produkt somHP - PC Pavilion x360 14som kan skryte av en 14-tommers Touch IPS FHD-skjerm, Intel i3-1125G4-prosessor, 8 GB DDR4 RAM, 256 GB internminne, Intel UHD-grafikkort, forbedret lydhøyttaler, berøringspenn inkludert og Windows 11 operativsystem.

Lenovo IdeaPad Flex 5

For de som ikke er fornøyd er det mulig å ta en titt på Lenovo IdeaPad Flex 5for øyeblikket beste konvertible nettbrettet på markedet takket være 14-tommers FullHD (1920x1080 piksler) berøringsskjerm, Intel Core i3-1115G4-prosessor, 256 GB SSD internminne, 8 GB RAM, integrert Intel UHD Graphics grafikkort, bakgrunnsbelyst tastatur og Windows 11 operativsystem.

Microsoft Surface Pro 8

Den ubestridte kongen av konvertible bærbare datamaskiner er uten tvil Microsoft Surface Pro 8som satte tonen for hele kategorien takket være 13-tommers Flow-type PixelSense-berøringsskjerm, 2880x1920 pikslers skjermoppløsning, Intel Core i5-1135G7-prosessor, USB 4.0-port, Surface Slim Pen 2 og Surface Pro Signature Keyboard.

Konklusjoner

Til tross for iPadens store dominans innen nettbrett kan vi finne andre gyldige modeller som er i stand til perfekt å erstatte en klassisk bærbar PC, spesielt i de operasjoner eller situasjoner der det kreves letthet og praktisk bruk av et nettbrett med programmene og potensialet til en bærbar PC med Windows. De beste produktene i denne forstand er åpenbart Microsoft Surfacemen vi kan fortsatt se andre interessante billigere modeller for å få et nettbrett med Windows 11 og tastatur inkludert.

I en annen guide viste vi deg hvordan velg den kraftige bærbare bærbare PC-en. Hvis vi derimot er interessert i klassiske nettbrett med Android-operativsystem, kan vi velge de beste modellene fra guiden vår Beste Android-nettbrett.

Index
 1. 1) Hvorfor velge et konvertibelt nettbrett?
 2. 2) Hva er feilene til et konvertibelt nettbrett?
 3. 3) Beste konvertible nettbrett
  1. ALLDOCUBE iWork 20 Pro
  2. TECLAST F6 Air bærbar PC
  3. HP - PC Pavilion x360 14
  4. Lenovo IdeaPad Flex 5
  5. Microsoft Surface Pro 8
  6. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up