Bruk Skype som telefon for å ringe og motta

Veiledning til å ringe med Skype for å kjøpe kreditt eller et abonnement og ringe fasttelefoner og mobilnumre fra hele verden

De fleste vet at du kan bruke Skype til å ringe gratis til andre Skype-brukere. Det mange glemmer er at det er mulig bruker også Skype til å ringe vanlige telefonerselv fra folk som ikke aner hva Skype er.

I den følgende guiden vil vi vise deg i detalj hvordan du bruker Skype som en nasjonal og internasjonal fasttelefonslik at du kan ringe og motta fra andre fasttelefonnumre eller mobiltelefoner, suten behov for SIM i smarttelefonen eller en telefonforbindelse hjemme eller på kontoret.

LES OGSÅ: Skype-guide til de mest nyttige alternativene

1) Hva vil det si å bruke Skype som telefon

For å bruke Skype i stedet for en fasttelefon har vi to måter: kjøp Skype-kredittideelt hvis du tror at Skype vil bli brukt sjelden og bare under visse omstendigheter (bare når du for eksempel reiser) eller med abonnement å ringe ubegrenset til hvem som helst, i et bestemt land, for en månedlig betaling.

Det eneste kravet er å ha en datamaskin med mikrofon eller nettbrett, iPad eller smarttelefon av enhver type, Android, iPhone eller andre, evt. til og med resirkulering av en gammel telefon som vi ikke lenger bruker.

2) Hvordan bruke Skype som telefon

For å bruke Skype må du registrere en konto på nettstedet Skype.com; Hvis du har en Windows- eller Outlook-konto, kan du få tilgang til Skype ved å bruke påloggings- og passordet for Microsoft-kontoen din.

Å bruke Skype er mulig bruk Windows-appen eller programmet eller til og medSkype-appengratis, for Android eller iPhone.

Når appen er installert, start den og logg på med vår Microsoft-konto; fra nå av vil appen alltid fortsette å "lytte" på telefonen vår, og hvis vi mottar en samtale eller videosamtale når vi er under data- eller Wi-Fi-nettverksdekning, vil vi kunne svare direkte fra den uten nødvendigvis å måtte starte en datamaskin.

3) Hvordan ringe på Skype

Etter å ha logget på Skype-appen kan vi betale et abonnement slik at du kan ringe til alle telefoner, inkludert mobiltelefoner. De eneste samtalene som ikke kan gjøres med Skype er gratisnumre og nødnumre.

Skype tilbyr ulike måter å kjøpe kreditten som trengs for å ringe:

 • Skype-kreditt: vi kan kjøpe pay-as-you-go-kreditt for korte samtaler til fasttelefoner og mobiltelefoner, med priser fra €5 (for 190 minutter) opp til €25 (for 960 minutter).
 • italiensk abonnement: Alternativt kan vi aktivere Italia-abonnementet, for å ringe alle italienske fasttelefoner og mobilnumre i opptil 400 minutter, til en fast pris fra €6,63 per måned (og 2 cents per minutt kostnad).
 • Ubegrenset italiensk abonnement: identisk med den forrige planen, men med ubegrensede minutter, med en pris fra €12,24 per måned.
 • Europa uten grenser: hvis vi ønsker å ringe fasttelefoner og mobilnumre i EU, kan vi registrere oss for dette abonnementet, gyldig for 25 destinasjoner og tilgjengelig fra €33,66 per måned.
 • Verden uten grenser: det komplette abonnementet, som lar deg ringe over 63 destinasjoner i verden fra €13,26 per måned.

Abonnementer for utlandet er slett ikke dårlige, spesielt hvis vi ofte ringer til utlandet utenfor EU; i alle fall er prisene veiledende, gitt at vi kun kan motta den sanne prisen når du registrerer deg for det valgte abonnementet.

For det italienske abonnementet er det mulig å dra nytte av et en måneds gratis prøveperiodefor å kunne teste den faktiske funksjonen til anropene i felten.

4) Hvordan motta samtaler på Skype

For å bruke Skype og gjøre datamaskinen eller nettbrettet eller VOIP-enheten om til en ekte telefon det ville også vært bra motta telefonsamtaler og dermed få et telefonnummer fra Skype for å motta anrop. Ja de kan motta gratis Skype-anrop fra andre Skype-brukere som kan starte samtaler eller videosamtaler ved å legge til vårt identifikasjonsnavn i kontaktlisten.

Hvis du ønsker å bli oppringt fra fasttelefoner eller mobiltelefoner, er det bare å aktivere Skype-nummersom lar deg motta et nytt telefonnummer knyttet til Skype-kontoen din, slik at du raskt kan motta anrop fra utlandet uten å måtte gå gjennom mobiloperatører.

dessverre denne tjenesten gir ikke italienske telefonnumremen ingenting hindrer oss i å opprette et nytt utenlandsk nummer (for eksempel fra Sveits) og motta anrop der, spesielt hvis vi har virksomhet eller virksomhet i landene som støttes av Skype.

For hver Skype-konto kan vi ha opptil 10 Skype-numre: Dette gjør tjenesten til et ideelt valg hvis vi regelmessig mottar anrop fra forskjellige land der vi har virksomhet. Vi kan velge et annet Skype-nummer for hvert land eller retningsnummer som vi regelmessig mottar anrop fra.

For å lære mer kan vi lese guidene våre om hvordan Få et Skype-telefonnummer for å ringe på PC-en og hvordan registrer et gratis italiensk fasttelefonnummer for å få noen til å ringe deg hjemme eller på mobiltelefonen din.

Aktiver viderekobling

Som nevnt i innledningen kan vi bli alltid tilgjengelig på Skype ved å aktivere viderekobling: kontaktene våre vil kunne ringe oss gratis mens vi, hvis vi har et Skype-abonnement eller kreditt å bruke, betaler for viderekobling til nummeret vårt som om vi ringer, med standardpriser. Fordelen er at av aldri gå glipp av telefonsamtaler mottatt via Skypeog dermed få muligheten til motta anrop fra hvem som helst uten å gi dem nummeret vårtmen ganske enkelt ved å legge ham til som en kontakt på Skype-kontoen vår.

For å aktivere automatisk viderekobling fra Skype til ditt mobilnummer (eller til og med på et fast nummer) åpner viSkype-appen på smarttelefonen, trykk ned på menyen Samtalertrykker vi på det numeriske tastaturikonet, vi trykker på girknappen for å åpne innstillingerla oss trykke på Viderekobling og telefonsvareraktiverer vi bryteren og velger å viderekoble Skype-anrop til det tildelte mobiltelefonnummeret.

Vi kan også sette en ventetid før vi starter videresendingen, slik at vi alltid kan svare via Skype-appen uten å måtte betale (6 sekunder er greit).

Fra PC-enkan du åpne innstillingene ved å gå til Skype-sidehvor du kan trykke på knappen med tre prikker for å åpne innstillinger > Anrophvor du finner bryteren som aktiverer den viderekobling eller viderekobling.

I Alternativer for viderekoblingmå du sjekke "Videresend mine anrop til" og skriv deretter, i tekstboksen, telefonnummeret du vil viderekoble Skype-anrop til. Blant alternativene er det også mulig å viderekoble anrop til en annen Skype-konto eller til telefonsvareren, for å lytte til meldinger som er lagt igjen av de som finner oss ikke på nettet.

5) Hvordan bruke Skype med Alexa

Blant de viktigste funksjonene finner vi også muligheten for ringe med Skype ved hjelp av Amazon Echo og Alexa. I Alexa-appen Innstillinger på Android eller iPhone, åpne Kommunikasjonsdelen for å legge til Skype-kontoen din; du vil kunne ringe med Skype og Alexa ved å si fraser som Alexa, ring mamma med Skype eller lignende kunngjøringer.

Hvis du installererAlexa-appen på smarttelefonen dindet er mulig, i Innstillingerunder Kommunikasjon, legg til Skype-kontoen din. Når du kobler Skype til Alexa, kan du ikke bare ringe med Skype, men også motta anrop fra andre brukere som bruker Echo- eller Alexa-enheter (i henhold til Skype-tariffer).

Alltid på samtaler via Alexa kan vi lese vår guide på hvordan ringe gratis med Alexa.

Konklusjoner

Hvis du har tenkt til det ringe med Skype og motta samtaler (de fra Skype-brukere er alltid gratis og mulig fra hele verden) og du vil ikke ha datamaskinen eller nettbrettet på hele dagen, kan du kjøpe en Android-telefon for å dedikere til Skypeslik at du kan bruke internettforbindelsen din til å ringe over hele verden til rimelige priser.

Skype er ikke det eneste alternativet til å ringe fra datamaskinen, som vi har sett i våre guider om hvordan foreta gratis VOIP-anrop fra internett, fra PC til telefon kom igjen hvordan ringe Whatsapp og videosamtaler fra PC.

Index
 1. 1) Hva vil det si å bruke Skype som telefon
 2. 2) Hvordan bruke Skype som telefon
 3. 3) Hvordan ringe på Skype
 4. 4) Hvordan motta samtaler på Skype
  1. Aktiver viderekobling
 5. 5) Hvordan bruke Skype med Alexa
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up