Finn ut hvem som blokkerte deg på WhatsApp

Hvordan finne ut om en venn har blokkert deg på Whatsapp, slik at du ikke kan sende meldinger

Det er absolutt en av de mest brukte funksjonene til WhatsApp blokkering av uvelkomne menneskernyttig for å blokkere irriterende personer eller personer som alltid sjekker om vi er på nett.

Siden det er så enkelt å blokkere en person på WhatsApp, kan det være interessant å vite hva effektene av denne handlingen er hva kan vi gjøre hvis vi er de som har blitt blokkert av noen uten åpenbar grunn.

Dessverre er det ikke noe lignende internt alternativ for å finne ut hvem som har blokkert oss på WhatsApp, men ved å analysere effektene forårsaket av de forskjellige WhatsApp personverninnstillinger og gjør noen test på personen som ikke lenger svarer på meldingene vårekan man imidlertid ha en rimelig sikkerhet for å vite hvis vi har blitt blokkert på WhatsApp.

LES OGSÅ: Blokker ukjente numre på WhatsApp

1) Sjekk siste pålogging

Sist sett tidspunkt vises under kontaktens navn når du åpner en chat med vedkommende. Denne siste tilgangen er ikke angitt i følgende tilfeller:

 • Vi eller chat-brukeren har valgt å skjule denne siste tiden i personverninnstillingene.
 • Kontakten har valgt å vise siste tilgangstid kun til sine kontakter i adresseboken og har ikke vårt nummer i adresseboken.
 • Brukeren har blokkert visningen av online-status (ved innstilling Ingen i den dedikerte menyen, som vi vil se i neste kapittel).
 • Vi har blitt blokkert på WhatsApp.

Når en kontakt blokkerer oss på WhatsApp, vil vi ikke lenger kunne se siste gang de var online. Hvis du ikke lenger kan se når den personen sist koblet til WhatsApp-chatten din, kan de ha blokkert deg eller brukt alternativet til å skjule forrige gang på nettet.

Hvor lett å forstå denne sjekken gir oss ingen sikkerhet men den presenterer allerede en alarmklokke, et godt utgangspunkt for å forstå om vi virkelig har blitt blokkert eller bare vi står overfor en bruker som har hevet personvernnivået sitt til det maksimale.

La oss ikke glemme at hvis vi har skjult den siste tilgangen for alle, vil vi følgelig ikke kunne se andres siste tilgang.

2) Gjenopprett WhatsApp online-status

Hvis vi av personvernhensyn har fjernet siste påloggingstidspunkt og nettstatusvisning, vi vil ikke kunne se påloggingstiden og online-statusen til andre brukere.

Før du fortsetter med resten av veiledningen, er det verdt å gjøre et forsøk ved å gjenopprette visningen av WhatsApp-tid og online-status, for å forstå om problemet er vårt eller om vi virkelig har blitt blokkert på WhatsApp.

For å fortsette åpner vi WhatsApp-appen, trykk på Innstillinger (tre prikker øverst til høyre på Android, nederst til høyre på iPhone), la oss gå til menyen Personvernåpner vi menyen Sist sett og online og la oss aktivere stemmene Alle være i felten Hvem kan se min sist sett enn i felten Hvem kan se når jeg er online.

Nå gjenstår det bare å åpne den fornærmende chatten og sjekke om tilgangstiden vises eller om vi, ved å se chatten til forskjellige tider, ser ordet vises før eller siden på nett under kontaktnavnet. Hvis ingenting vises tvil om å ha blitt blokkert på WhatsApp økerselv om han godt kan ha personvernet satt til maksimalt.

3) Send en melding og sjekk om den ble levert

Ved å sende en melding til kontakten du tror kan ha blokkert degvil vi ha en annen verdifull ledetråd: du kan faktisk se om en dobbel hake vises på meldingen vår, den som identifiserer mottak av en melding på den andre mobiltelefonen, bevis på at vi ikke har blitt blokkert.

Hvis bare ett hakemerke vises, er det tre tilfeller: enten har kontakten endret mobilnummer, eller mobiltelefonen er slått av eller de har blokkert oss. Hvis hver melding vi sender bare har én V ved siden av, kan vi ha blitt blokkert og nummeret vårt er svartelistet.

Problemet med denne testen er at det er en triks for å lese meldinger uten å bli sett på nettet og til og med uten å få den andre personen til å se dobbeltmerket; men nå har vi allerede to ledetråder, vi har absolutt mer enn én mistenkt og vi har nesten helt sikkert blitt blokkert, selv om dette på grunn av en rekke tilfeldigheter kanskje ikke er tilfelle.

Hvis vi finner ut at hver melding som sendes bare har ett hakemerke og vi kan se det sist sett tidspunktet som er senere enn tidspunktet for meldingen vår, så har vi blitt blokkert.

4) Sjekk om det er noen status- eller bildeendringer i profilen

En annen ledetråd kan være en kontakt hvem hvis du tidligere ofte endret profilbilde eller statusnå forblir det alltid med det samme bildet.

Denne tilstanden av immobilitet kan være normal for mange mennesker, men det kan være rart for andre som liker å bytte bilder eller skrive statusmeldinger ofte. Hvis du er blokkert, vil du ikke se profilbildet ditt endres eller din nye status.

Kontaktens profilbilde vil være usynlig for brukeren, da det kanskje ikke vises i følgende tilfeller:

 • Den mistenkelige kontakten har skjult profilbildet sitt fra personverninnstillingene.
 • Synligheten til profilbildet er bare begrenset til kontakter i adresseboken, og nummeret vårt er ikke lagret i kontaktene til den mistenkelige personen.
 • Nummeret vårt er blokkert.
 • Den mistenkelige kontakten har ikke angitt noe profilbilde.

Dette er derfor en svært svak ledetrådmed mindre du har en felles venn. Takket være denne vennen kunne vi enkelt finne ut om profilbildet eller statusen har endret seg for ham, men ikke for oss.

5) Ring med WhatsApp

Prøver å ring via WhatsApp til en person, hvis denne personen aldri svarer, kan det være at vi har blitt blokkert; faktisk, hvis en kontakt har blokkert oss, vil vi ikke kunne starte noen samtaler med ham.

Det kan selvfølgelig også være at denne personen aldri vil svare oss eller denne personen ender opp med å blokkere oss nettopp på grunn av de kontinuerlige, irriterende, anropstestene vi gjør, så det er bedre å prøve bare en eller to ganger for å gå fra "irriterende brukere" til "blokkerte brukere".

6) Legg til kontakten i en gruppe

Hvis vi tror at en kontakt har blokkert oss, kan vi gjøre en veldig nyttig test: vi kan opprette en falsk gruppe, med en intetanende tittel og prøve å legge den til. Hvis vi har blitt blokkert, vil du motta en automatisk melding som sier "Kan ikke legge til kontakt"eller"Kunne ikke legge til".

Ulempen her er at hvis vi ikke har blitt blokkert, så må vi rettferdiggjøre å legge oss til denne gruppen og så finne på en unnskyldning eller noe, men som en ledetråd er det veldig gyldig: en bruker som har blokkert oss kan ikke legges til våre grupper, derfor i tilfelle feil vi er praktisk talt sikre på at vi har blitt blokkert.

7) Spør en felles venn om hjelp

Hvis vi har en venn til felles med personen som sannsynligvis blokkerte oss på WhatsAppdet er veldig enkelt å ha definitive bevis: la oss prøve å be denne personen sende en melding eller sjekke statusen til WhatsApp-profilen på våre vegne.

Hvis meldingene sendt av vennen kommer eller profilen er tilgjengelig det betyr at vi faktisk har blitt blokkert og ikke lenger kan kontakte den personen.

8) Hvordan fjerne blokkerte oss på WhatsApp?

Per i dag kan vi ikke fjerne blokkeringen av det blokkerte nummeret vårt på WhatsApp ved å bruke triks, snarveier eller hacks. Hvis du ønsker å bli blokkert, vil det beste alternativet være å kontakte den personen ved å bruke alternative plattformer som Facebook, Telegram eller Twitterspør direkte om årsaken til blokkeringen.

Du kan også ringe vedkommende på mobil- eller fasttelefonnummeret om nødvendig. Ellers, la oss komme over det og fortsette livet med kontaktene vi har igjen, og glemme kontakten som blokkerte nummeret vårt på WhatsApp.

Konklusjoner

Til slutt for å finne ut om vi har blitt blokkert på WhatsApp av en personkan du gjøre følgende kontroller:

 • hvis du ikke ser klokkeslettet og datoen for siste gang på nettet for en kontakt;
 • hvis meldingene som sendes til ham ikke ser ut til å bli mottatt fordi den doble varslingshaken mangler; vil bli levert til mottakeren;
 • hvis du ikke ser endringer i status eller profilbilde;
 • Deretter kan du prøve å ringe og, hvis ingen svarer, prøve 9-pekeren ved å legge dem til i en gruppe, som definitivt vil fortelle oss om denne personen virkelig har blokkert oss fra chatten sin.

Med alle disse ledetrådene vil vi kunne forstå umiddelbart hvis vi har blitt blokkert på WhatsApp eller vi har snublet over en enkel dømmekraft.

Hvis du befinner deg på den andre siden av gjerdet og absolutt ønsker å blokkere en eller flere kontakter, inviterer vi deg til å lese vår guide om hvordan Blokker anrop fra uønskede numre og uønskede SMS.

Hvis vi imidlertid ønsket å oppdage alle triksene og hemmelighetene til WhatsApp som vi ennå ikke vet, inviterer vi deg til å fortsette å lese artikkelen WhatsApp: Chattriks og hemmeligheter på Android og iPhone.

Index
 1. 1) Sjekk siste pålogging
 2. 2) Gjenopprett WhatsApp online-status
 3. 3) Send en melding og sjekk om den ble levert
 4. 4) Sjekk om det er noen status- eller bildeendringer i profilen
 5. 5) Ring med WhatsApp
 6. 6) Legg til kontakten i en gruppe
 7. 7) Spør en felles venn om hjelp
 8. 8) Hvordan fjerne blokkerte oss på WhatsApp?
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up