Skjul eller endre bakgrunnen på Zoom, Meet og videosamtaler

Du kan skjule, endre eller uskarpe bakgrunnen i videosamtaler og videokonferanser med Skype, Microsoft Teams, Zoom og et hvilket som helst annet program

Å jobbe hjemmefra er ganske enkelt, men det er ikke alltid rosenrødt: det kan være vanskelig å konsentrere seg og forbli profesjonell under bedriftsvideokonferanser, spesielt hvis vi er på soverommet eller stuen og viser alt effektivt. hva som er bak i bakgrunnen.

Hvis vi vil opprettholde et minimum av personvern om hva som skjer inne i hjemmet og fremstå så profesjonelle vi kan skjule bakgrunnen heltaltså det som ligger bak oss mens vi filmes fra webkameraet eller videokameraet.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan sette inn en virtuell bakgrunn på videosamtaler eller alternativt hvordan gjøre bakgrunnen uskarpslik at du egentlig ikke forstår hva som ligger bak, og fremstår dermed som ekstremt profesjonell.

LES OGSÅ -> Hvordan ringe gruppevideosamtaler gratis uten begrensninger

1) Endre bakgrunn på Zoom

Blant videokonferanseprogrammene dedikert til fjernarbeid Zoom det er absolutt en av de mest brukte i verden.

For å aktivere funksjonaliteten til virtuell bakgrunn under en videosamtale trykker du bare ned på ikonet Innstillingertrykk på menyen Bakgrunn og velg om du vil bruke en uskarp bakgrunn eller en av de tilgjengelige virtuelle bakgrunnene.

Alternativt kan vi angi et tilpasset bakgrunnsbilde ved å trykke på +-ikonet ved siden av Velg bakgrunn-elementet og velge det beste bildet; det er det er noen nettsteder hvor last ned gratis bakgrunnsbilder til bruk for videosamtalerallerede optimalisert og perfekt egnet: Unplash Og Canva de tilbyr et stort utvalg av bakgrunner for videosamtaler.

For mer informasjon kan vi lese vår guide på som å se deg selv i en oppslukende virtuell scene som er lik for alle.

2) Endre bakgrunn på Google Meet

Google Meet vi kan endre bakgrunnen i videosamtaler, videokonferanser og online leksjoner og skjule det som er bak oss ekstremt enkelt.

Etter å ha startet et videomøte, trykk på knappen med tre prikker nederst og trykk på stemmen Bruk visuelle effekter og vi velger mellom en av de bakgrunnsbilder tilgjengelig eller bruk alternativet spesifikt for gjør bakgrunnen uskarp.

På Google Meet kan vi også last opp et av våre personlige bilder som arbeidsbakgrunn åpne den samme menyen Bruk visuelle effekter sett for en liten stund siden, ved å trykke på Last opp et bakgrunnsbilde og velge bakgrunnen som skal brukes for videosamtalene fra databehandlingssystemet.

3) Uskarp bakgrunn på Microsoft Teams

Hvis du bruker Microsoft Teams for videokonferanser og møter vi kan bakgrunnen med en uskarp effekt eller med en av de tilgjengelige virtuelle bakgrunnene.

For å bruke den virtuelle bakgrunnen, trykk på knappen øverst til høyre Andre handlingertrykker vi på Bruk bakgrunnseffekter og vi velger mellom Uklarhet eller en av de andre tilgjengelige bakgrunnsbilder. Det er ikke mulig å bruke en tilpasset bakgrunn på Teams.

4) Uskarp bakgrunn på Skype

Selv på Skype er det mulig å skjule eller endre bakgrunnen direkte fra applikasjonsinnstillingene.

For å endre bakgrunn, trykk på tre prikker øverst til venstre (ved siden av brukernavnet vårt), trykk på Innstillingerklikker vi på Lyd og video så la oss komme til delen Bytt bakgrunnslik at du kan velge mellom den uskarpe bakgrunnen, den tilpassede bakgrunnen fra Bing-søkemotoren og en av de virtuelle bakgrunnene som allerede er tilgjengelige.

For å velge andre bakgrunner eller legge til nye, trykk ganske enkelt på bakgrunnen med de tre prikkene og velg en av bakgrunnene i seksjonen I forgrunnen og eller trykk på boksen i seksjonen Personlige bakgrunnsbilder for å velge ett av bildene som er lagret på PC-en.

5) Skjul bakgrunnen med ChromaCam

For ethvert annet videosamtaleprogram eller -tjeneste kan vi skjule bakgrunnen ved å bruke ChromaCamKompatibel med Skype, Webex, Zoom, XSplit, OBS og andre.

Dette programmet lar deg fjerne bakgrunnen ved å gjøre den grønn, men vi kan også bruke den til å uskarpe bakgrunnen, legge til bilder bak oss eller til og med videostrømmeeffekter, egendefinerte logoer eller en PowerPoint-presentasjon som bakgrunn (men bare i den betalte versjonen).

6) Spesialeffekter på videosamtaler

For å endre bakgrunnen til videosamtaler med spesialeffekter og morsomme endringer kan vi bruke Snap Camlaget av de samme skaperne av Snapchats spesialkamera.

Denne appen lar deg ikke bare bruke forskjellige bakgrunnsbilder, men også å bruke AR-effekter på webkamera for virtuelle ansiktstransformasjonerfor å endre ansiktet vårt og få morsomme og latterlige ansikter i sanntid.

Programmet Loomie Live tillater i stedet vises som en personlig avatar i videokonferanser.

Konklusjoner

Nesten alle apper for videosamtaler lar deg gjøre det bruk virtuelle bakgrunner under møter eller uskarp bakgrunnen, for ikke å avsløre hva som ligger bak oss. Disse funksjonene er veldig nyttige hvis vi jobber smart og ønsker å forhindre at samtalepartnere våre ser hva som er i rommet vårt.

For mer informasjon kan vi lese guidene våre de beste funksjonene i Zoom og triks for perfekte videomøter kom igjen hvordan du bruker Google Meet: bedre funksjoner og alternativer for å endre.

Index
  1. 1) Endre bakgrunn på Zoom
  2. 2) Endre bakgrunn på Google Meet
  3. 3) Uskarp bakgrunn på Microsoft Teams
  4. 4) Uskarp bakgrunn på Skype
  5. 5) Skjul bakgrunnen med ChromaCam
  6. 6) Spesialeffekter på videosamtaler
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up