Gratis nettsteder for å forbedre digitale ferdigheter og kompetanser

Liste over gratis nettsteder som er nyttige for alle for å forbedre digitale ferdigheter til bruk på jobb og i nettmarkedsføring

Å gjenoppstå i det moderne arbeidsmarkedet er veldig vanskelig, gitt at det krever ferdigheter og evner som bare noen få mennesker i verden har. For å øke sjansene for suksess på jobben eller for å finne en ny jobb kan det være veldig nyttig å lære nye ferdigheter og kompetanser innen markedsføring, reklamegrafikk og mental prosessledelsealt som kreves i de best betalende jobbtilbudene.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste gratis nettsteder for å forbedre personlige ferdigheter til bruk på jobben, men ikke barefor raskt å samle erfaring og legge til den grunnleggende delen til curriculum vitae som skal sendes til større selskaper.

1) Canva

Innen markedsføring og reklamegrafikk er det ingenting som slår nettstedet Canvaet sant referansepunkt for de som ønsker å skaffe klare til bruk reklamebilder, som kan slippe løs fantasien og ferdighetene våre.

Selvfølgelig trenger vi ikke å sende malene som allerede finnes på nettstedet, men vi må lære å endre dem og gjøre dem personlige: vi åpner alle malene som tilbys og bruker verktøyene som er tilgjengelig for lage vår reklamekampanje eller omslaget vårtsom sendes til selskaper som leter etter reklamedesignere eller markedssjefer.

I reklame er det grunnleggende viktig å vite hvordan man "treffer" med et bilde og noen få linjer: vi bruker Canva så mye som mulig og modifiserer minst 100 bilder, for å kunne tilegne oss ferdighetene som er nødvendige for å lage en enkel reklame kampanje.

Andre nettsteder som ligner på Canva kan sees i vår flyguide gratis alternative nettsteder til Canva for grafiske prosjekter og design.

2) Drible

En annen god side å lære er Drible. På denne siden finner vi tusenvis av eksperter innen markedsføring og grafisk design som kan hjelpe oss å finne veien i annonsemarkedet.

Med Dribbble kan vi lære med samme effektivitet som på Canva: vi laster opp en av de prosjekter tilgjengelig gratis og vi bruker de ønskede endringene fra design- eller tegningssynspunkt, til vi får den kjennskapen som er nødvendig for å lage svært effektive reklamebilder.

I tillegg til å kunne modifisere de gratis prosjektene, er det mulig å be en av ekspertene om å lage et reklamebudskap eller en plakat for oss, slik at vi kan ha et grunnlag for å begynne å lage markedsføringskampanjer for å knytte til vår CV eller vårt presentasjonsbrev.

3) Vekst.design

Markedsføring krever også mentale ferdigheter: det er ikke lett å lage en effektiv reklamekampanje for å selge et enkelt produkt eller en tjeneste. Fra dette synspunktet kan vi forbedre våre mentale ferdigheter ved å bruke et nettsted som vekst.design.

Ved å skrive inn en e-postadresse og trykke på Få umiddelbar tilgang vi vil ha tilgang til en rekke kurs og psykologitimer for å "forstå produktet", for å kunne lage en effektiv markedsføringskampanje.

På slutten av kurset vil vi være i stand til å lære om kognitive skjevheter og bruke psykologi til å lage bedre markedsføringskampanjer, og dermed nå de fastsatte målene på kortest mulig tid.

4) Markedsføringseksempler

Et nettsted som umiddelbart kan inkluderes i favorittene dine hvis vi jobber med reklamekampanjer Markedsføringseksempelen konsentrasjon av ideer og reklamekampanjer som vi kan bruke som inspirasjon eller som grunnlag for å arbeide ut fra.

Inne på siden kan vi finne ideer for å lage landingssiderfor å gjennomføre effektiv rebranding, for å annonsere en kampanje på sosiale medier på riktig måte og mye annet innhold for å lese eller studere nøye for å forbedre markedsføringsferdighetene helt gratis.

5) Forestilling

I markedsføringsbransjen gir det sjelden fordeler å jobbe alene, spesielt på lang sikt. Markedsføringssektoren egner seg veldig godt til idédugnad og deling av prosjekter og ideer; for å tydelig fikse alle ideene til våre kolleger eller samarbeidspartnere kan det være svært nyttig å bruke en delt plattform som f.eks. Forestilling.

Med Notion kan vi organisere aktiviteten til hvert medlem av gruppenorganiser møter, planlegg en rebrand eller en ny markedsføringside, lag arbeidskart (veikart) og del alle ideer på ett sted, for å forbedre markedsføringsevnen til hvert teammedlem.

Om samme tema kan vi lese våre guider til apper og verktøy for gruppearbeid, chat, kommunikasjon og prosjektdeling og ai programmer for fjernarbeid og nettbasert gruppesamarbeid.

6) Andre nettsteder for å forbedre markedsføringen

I tillegg til nettstedene som er sett så langt, må en god medarbeider ha følgende verktøy for hånden, alle svært nyttige for å utvikle effektive markedsføringsstrategier på sosiale medier eller på nettet:

 • Hootsuite: nyttig side for å øke virksomheten ved å dele det samme innholdet på alle sosiale medier som støttes av selskapet.
 • Buffer: et annet gyldig nettsted for å øke antall kontakter og visninger på alle sosiale nettverk (inkludert nye generasjoner).
 • Google Analytics: Hvis vi jobber på et nettsted, er det viktig å analysere trafikken som genereres av selve nettstedet, for å kjenne publikummet ditt og kun lage skreddersydd reklameinnhold.
 • Unsprett: blant de beste verktøyene for å lage effektive landingssider, bruke kunstig intelligens for å forutse trender og lage virkelig effektive nettsteder.
 • HubSpot: et komplett nettsted for å lage effektive markedsføringskampanjer, men også for å administrere salg, administrere nettsteder og levere personlige tjenester til kunder.

De fleste nettsteder tilbyr en gratis prøveversjon eller en demokonto, slik at du kan velge den som passer best til den typen arbeid du gjør eller typen kampanje du vil lage.

Konklusjoner

Å vokse innen markedsføring og tilegne seg nye ferdigheter er av grunnleggende betydning for følge med i tiden: Det som fungerer i dag er kanskje ikke lenger effektivt i morgen, og krever derfor stor tilpasningsevne og en stor dose kreativitet fra vår side: vi kan både forbedre dem med en serie gratis nettsteder og en samling verktøy som kan brukes hver dag til markedsføringskampanjer.

For mer informasjon kan vi lese guidene våre beste applikasjoner for å redigere og tilpasse Facebook-sider og hvordan lage gratis nettsteder med online nettstedbyggere.

Index
 1. 1) Canva
 2. 2) Drible
 3. 3) Vekst.design
 4. 4) Markedsføringseksempler
 5. 5) Forestilling
 6. 6) Andre nettsteder for å forbedre markedsføringen
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up