Hva er Bsod Stop Code DPC Watchdog Violation?

Hva er Bsod Stop Code DPC Watchdog Violation (BSOD Stop Code DPC Watchdog Violation) på Windows 8? Denne feilen kan forårsake betydelig skade på systemet ditt og kan til og med låse deg helt ute, noe som potensielt kan gjøre hele datamaskinen ubrukelig.

Feil er forårsaket av interaksjon mellom to funksjoner i Windows OS: DPC og Watchdog.

Fører til

A Blue Screen of Death (BSoD) er et alt for kjent syn på Windows-datamaskiner og indikerer at en kritisk komponent har feilet og må startes på nytt umiddelbart.

DPC-vakthund-bruddsfeil er blant de mer irriterende årsakene til Blue Screen of Deaths (BSoDs), som låser PC-en din og forhindrer den i å starte opp i Windows. Men det finnes måter å løse dem på og få PC-en til å fungere igjen.

Til å begynne med er det viktig at du identifiserer hva et DPC-vakthundbrudd er og kilden på systemet ditt for å vurdere og fikse det raskt og forhindre tap av data.

DPC står for Deferred Procedure Call i Microsoft Windows-systemer og lar høyprioriterte oppgaver utsettes til senere utførelse, og påskynder dermed vesentlige og kritiske oppgaver. Dette kan forbedre ferdigstillelsen betydelig.

Symptomer

Symptomer på bsod stop code dpc watchdog bruddfeil ligner på andre blue screen of death-feil: datamaskinen din kan slå seg av uventet og starte på nytt uten forvarsel, eller potensielt miste alle ulagrede data fullstendig.

BSOD-er vises når Windows prøver å forhindre systemskader og viser mange tekniske detaljer som kan være skremmende for noen mennesker.

Vanlige årsaker til Blue Screen of Death-feil inkluderer diskproblemer, programvarekonflikter og maskinvareproblemer. For å fikse dem, tilbakestill disk, oppdater drivere eller bruk tredjepartsprogramvare for skanning kan hjelpe.

Stoppkode DPC Watchdog Violation Error er vanligvis forårsaket av utdaterte enhetsdrivere som trenger oppdatering; enten manuelt eller med et automatisert driveroppdateringsverktøy.

Løsning

DPC Watchdog Violation-feil oppstår når feilkontrolleren eller vakthunden din blir overveldet på grunn av Deferred Procedure Call (DPC) som kjører for lenge eller systemet ditt sitter fast på et avbruddsforespørselsnivå eller høyere.

Uregelmessig avslutning av datamaskinen kan føre til plutselig tap av data eller ødelagte filer som forstyrrer produktiviteten, og skaper en irriterende opplevelse som forstyrrer arbeidsdagen.

Det finnes ulike løsninger som kan bidra til å løse dette problemet.

1. Avinstaller alle programmer som kan være årsaken til feilen.

For å finne ut hvilket program som forårsaker en feil, er den beste måten å avinstallere og installere på nytt. Dette bør løse problemet permanent.

Konklusjon

A Blue Screen of Death, mer kjent under akronymet BSOD, er mer enn bare en estetisk skjerm på datamaskinens skjerm; disse meldingene fungerer som forebyggende varsler utformet for å stoppe kjørende prosesser for å unngå skade eller korrupsjon av kritiske filer.

Blue Screen of Death kan være forårsaket av både programvare- og maskinvareproblemer; en av de hyppigere årsakene er en feilfungerende harddiskkontroller.

En annen potensiell årsak kan være nye applikasjoner som ikke samsvarer med operativsystemet ditt eller kolliderer med eksisterende programvare på maskinen din. Du kan enkelt overvåke dette problemet ved å gå til kontrollpanelet og slå opp alle nylig installerte programmer på systemet ditt.

Den beste måten å raskt identifisere kilden til BSoDs er gjennom å utføre en uttømmende diagnostikktest. Dette kan hjelpe med å finne mistenkte komponenter og fjerne dem fra systemet ditt – BlueScreenView er et utmerket gratisverktøy som skanner etter minidump-filer som Windows genererer etter krasj, noe som kan hjelpe med å finne potensielle gjerningsmenn.

Visninger av innlegg: 51

Index
  1. Fører til
  2. Symptomer
  3. Løsning
  4. Konklusjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up