Hvordan dele det samme Netflix-abonnementet for å betale mindre

Index
  1. Hvordan opprette en delt Netflix-konto
  2. Hvordan dele abonnement med fremmede
    1. Konklusjoner

Du kan dele utgiftene for et Netflix-abonnement ved å dele en enkelt konto i 2 eller til og med 4 ved å betale halvparten eller en fjerdedel

Netflix er den beste tjenesten for streame filmer og TV-serierogså gitt den høye lyd- og videokvaliteten innholdet tilbyr, spesielt hvis vi aktiverer det dyrere abonnementet (som låser opp 4K med HDR, en utenkelig kvalitet for en strømmestrøm via Internett).

Netflix-abonnementskostnadene varierer fra €7,99 til €17,99 per måned, basert på kvaliteten vi ønsker å oppnå og antall enheter vi ønsker å aktivere samtidig visning på. Hvis det billigere abonnementet (SD-oppløsning og kun én tilkoblet enhet) kan være et godt valg for de som ønsker å se strømmeinnhold uten å tenke på kvalitet, medfører det dyrere abonnementet (4K HDR og opptil 4 enheter samtidig) utgiften månedlig for €18, en figur som også kan deles med venner eller slektninger ved å bruke enheter som er aktivert for samtidig visning.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan dele det samme Netflix-abonnementet blant venner for å betale mindreog tar hensyn til noen enkle regler, gitt at Netflix nå har endret strategien fullstendig og vil gjøre alt for å forhindre at kontoen deles utenfor hjemmet.

LES OGSÅ -> Slik kansellerer du Netflix-abonnementet og kansellerer kontoen din

Hvordan opprette en delt Netflix-konto

For å opprette en delt konto blant flere personer må vi bruke en e-postadresse, kanskje velge e-postadressen til gruppeadministratoren (som tar seg av å samle inn de nødvendige pengene og regelmessig betale Netflix-abonnementet) eller lage en ny e-post bare for formålet; for å være på den sikre siden anbefaler vi deg å lage en ny Gmail-postkassekun for delt Netflix.

Etter å ha opprettet e-postkontoen, la oss gå til Netflix-sidesett inn e-postadressen i feltet midt på siden og trykk deretter på knappen Start.
I det nye skjermbildet som vises, velg det dyreste abonnementet og oppgi en gyldig betalingsmetode for å knytte til den nye kontoen. Gruppeadministratoren kan bruke enten en PayPal-konto til formålet eller en forhåndsbetalt kort (som en PostePay), ta vare på ikke bruk betalingsmåter som allerede er knyttet til andre Netflix-kontoer (også brukt tidligere minst én gang).

Etter å ha aktivert vårt Netflix-abonnement, la oss gå til menyen Administrer profiler på startskjermen eller på Netflix-nettsiden (fra menyen øverst til høyre), for å lage profiler for alle deltakerne i gruppen (gitt begrensningene til det dyrere abonnementet gruppen vil bestå av 3 personer pluss administrator). Opprettelsen av Netflix-profiler er avgjørende, slik at hver deltaker i gruppen vil ha sine favoritter og sitt allerede sett innhold knyttet til profilen hans.

Til slutt må administratoren gi Netflix e-postadresse og passord til alle brukere som deltar i å dele abonnementet, slik at alle kan få tilgang til profilen deres og se innholdet de foretrekker. Vi unngår også å dele passordet til e-postadressen som brukes for den delte kontoen: det er viktig for å endre sikkerhetsinnstillingene på Netflix (som påloggingspassordet) og vil hindre de smarte i å dra nytte av det.

For å holde oversikt over pengene og fornye det delte Netflix-abonnementet, kan du lese vår guide til app for å samle inn penger til samlinger, gaver og for å dele utgifter.

Hvordan dele abonnement med fremmede

I tillegg til å dele Netflix-kontoen din med venner og familie, kan du dele kontoen din med helt fremmede ved å bruke en dedikert tjeneste som Netflix Pris sammen.
Together Price tilbyr en administrasjonsplattform for delte kontoer og, på bekostning av kun 4€ per måned, lar deg få tilgang til det dyreste abonnementet på Netflix ved å dele utgiften med andre lidenskapelige mennesker. Pengene vil bli administrert direkte av plattformen og sikkerhetssystemet vil beskytte brukere mot svindel.

Vi snakket også om dette nettstedet i vår guide om hvordan dele kostnadene for Netflix eller andre betalte nettsteder.

Konklusjoner

Hvis €18 i måneden for å se Netflix i 4K HDR er for mye, kan vi velge et rimeligere abonnement eller dele kostnadene med venner og slektninger. ved å opprette en dedikert konto med en e-postadresse og passord som deles mellom alle gruppemedlemmer (som åpenbart vil måtte dele utgiften i like deler).

Dessverre de siste årene Netflix har lansert en reell kampanje for å blokkere kontodeling (etter å ha brukt de første årene av tjenestens liv på å tolerere denne praksisen), integrering av IP- og tilgangskontrollsystemer og blokkering av kontoer som mistenkes for å deles mellom flere brukere. Mot denne typen blokkering kan vi ikke gjøre noe, gitt at Netflix bare prøver å beskytte inntektene sine (gått ned i siste periode også på grunn av kontodeling, samt prisøkninger).

For å lære mer, inviterer vi deg til å lese våre guider om hvordan ha Netflix på hver TV Hei beste Netflix-triks, med hemmelige funksjoner og innstillinger å vite.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up