Hvordan lage en NFT for å selge unike gjenstander

Har vi et unikt bilde eller bilde og ønsker å tjene penger ved å selge det videre? La oss finne ut hvordan NFT-er fungerer og hvordan du lager en.

Blant de raskt voksende teknologiene innen teknologi- og informasjonsfeltet finner vi NFT-erekte unike tokens som lar deg bekrefte besittelse av alt som er digitalt. Dette tokenet brukes til å selge bilder, bilder, bilder, memer, klistremerker, men også andre typer digitalt innhold som MP3-er, album, digitale malerier, virtuelle konsertbilletter og mye mer. Den raske økningen av NFT-er har fått flere og flere til å undre seg hva som må gjøres for å lage en NFThvor mye det koster å lage en og hvordan det er mulig å selge den videre til høystbydende, for å tjene noe.

Selv om emnet er svært komplekst og vanskelig å oppsummere på noen få linjer, vil vi i den følgende guiden vise deg på en enkel og tilgjengelig måte hvordan lage en NFT av et digitalt innholdhvordan du legger den ut for salg og hvordan du mottar betaling for tokenoverføringen.

Siden vi snakker om kryptovalutaer og e-lommebøker (derfor med sannsynlig tap av penger), fraskriver Navigaweb.net seg alt ansvar for eventuelle tap som skyldes bruk eller misbruk av plattformene og systemene som anbefales i denne veiledningen. Handle på eget ansvar!

Hva er en NFT

NFT (forkortelse for Non-Fungible Token) er en token som fungerer som en slags digital sertifisering. Dette sertifikatet er utstedt for å bekrefte originaliteten og autentisiteten til et digitalt innhold, som faktisk kan endre verdi (øke eller redusere) hver gang det bytter hender (derav konseptet om ikke-fungibilitet av token).

For eksempel, hvis vi bruker en NFT på en tegning vi har laget, bekrefter vi at det ikke finnes andre kopier som ligner på den, og at du er den eneste eieren av det verket. Ved å legge NFT ut for salg kan eieren av verket endre seg, og dermed flytte eierskapet til den unike filen fra en person til en annen.

NFT fungerer veldig bra med innhold som memes, klistremerker, digitale malerier, unike fotografier, men det genereres også ofte for MP3-sanger, for digitale videoer, for hele musikkalbum og for unike skins og våpen i nettspill.

Faktisk hver digitalt multimediainnhold kan gjøres unikt og sertifiseres som NFTgenererer en unik ikke-erstattbar streng (derfor er det ikke nok å bruke modifikasjonsprogrammer for å prøve å videreselge en fil som allerede er solgt, gitt at eierskiftet ikke endrer hashen som genereres for den spesifikke NFT).

Hvor oppbevares NFT-ene?

NFT er en av tokens som støttes av Ethereum blockchain-nettverk, som fungerer som et slags distribuert informasjonslager. Når vi velger å sertifisere et bestemt digitalt innhold, vil et token bli generert på Ethereum-nettverket ved å betale en viss sum (nødvendig for å kompensere for den nødvendige datakraften); symbolet vi fikk på slutten av generasjonen det er faktisk en kryptovaluta og må oppbevares på en e-lommebok.

For å videreselge den, kan vi ganske enkelt bruke en av de mange kryptovaluta-utvekslingsplattformene eller en av NFT-salgstjenestene, for å kunne få en sum penger (i euro, dollar eller andre kryptovalutaer) som er høyere enn summen brukt for å lage tokenet.

Velge den digitale lommeboken

Først av alt må vi velge en god digital lommebok (e-lommebok) som er i stand til å lagre våre NFT-er; denne lommeboken er uunnværlig både hvis vi ønsker å lage våre NFT-er og hvis vi ønsker å kjøpe NFT-ene som allerede er på markedet.

En av de beste e-lommebøkene vi kan bruke til å lagre NFT-er er MetaMasktilgjengelig fra offisiell side og via app for android Og iPhones.

Med MetaMask kan vi administrere alle NFT-ene som vi har klart å lage eller som vi har kjøpt i butikkene. Fra appskjermen dedikert til Ethereum-tokens (inkludert NFT-er) kan vi bestemme om vi skal selge, sende, motta eller bytte dem mot andre kryptovalutaer eller andre NFT-er.

Selv om MetaMask på alle måter er en av de beste lommebøker å bruke for NFT-er, kan vi også bruke andre kjente e-lommebøker som:

Etter å ha registrert deg for din foretrukne e-lommebok, er vi klare til å lage, selge eller kjøpe NFT-er.

Hvordan lage en NFT

Nå som vi har en digital lommebok, kan vi starte reisen med NFT-er ved umiddelbart å gå til det beste nettstedet for å administrere denne typen token, dvs. Åpent hav.

For å opprette en NFT umiddelbart, trykk på knappen Skape, velger vi den digitale lommeboken som vi har laget for anledningen, for å få tilgang til vår dedikerte profil. Uten å kaste bort mer tid, la oss trykke opp på menyen Skapefor å åpne siden dedikert til opprettelsen av NFT-er.

På denne siden kan vi laste opp filene som skal sertifiseres i format JPG, PNG, GIF, SVG, MP4, WEBM, MP3, OGG, WAV og 3D-modeller i GLB- og GLTF-format. Nettstedet pålegger en maksimal grense for hver enkelt fil, lik 100 MB. Etter å ha lastet opp arbeidet vårt, fyller vi ut de nødvendige feltene for navn og beskrivelse, gir (om nødvendig) en ekstern lenke for ressursen og trykker til slutt på Blockchain, for å lage selve NFT.

I vinduet Blokkkjeder vi velger Polygon og trykk på knappen Skape for å bekrefte opprettelsen. I denne fasen vil systemet generere NFT gratis (frem til salget), og på slutten av prosessen kan vi legge det ut for salg på samme side.

Hvordan selge eller kjøpe en NFT

Etter å ha opprettet NFT, lar OpenSea-siden deg umiddelbart lage salgskunngjøringen, slik at du ikke trenger å bruke andre plattformer. Trykk på på skjermen som er relatert til den opprettede NFT-en selgefyll ut alle de obligatoriske feltene og bekreft auksjonen av vår NFT, og velg en gratis pris (i Ethereum).

Vi sjekker gjeldende skatter og avgifter og bekrefter Komplett liste. Etter bekreftelse, trykk på låse opp (for den første transaksjonen) eller videre MR å legge NFT ut for salg. På OpenSea vil gebyrene og provisjonene som kreves for NFT bare bli betalt hvis vi faktisk selger NFT: Inntil da er auksjonen gratis.

På OpenSeas hjemmeside kan vi også kjøpe NFT-ene som allerede er lagt ut for salgved å trykke på tasten Utforske eller ved å bruke søkefeltet ovenfor. For betalinger vil vi alltid bruke e-lommeboken, som må være utstyrt med det beløpet som er nødvendig for kjøpet (vi kan bruke både ekte penger og kryptovalutaer).

Når betalingen er fullført, vil NFT bli overført til e-lommeboken vår, hvor vi kan beholde den for innsamling og videreselge den senere (ideelt når den går opp i verdi).

Konklusjoner

NFT-er kan ha revolusjonert måten du selger unike gjenstander av verdi på eller noe som vi har en samleverdi i den digitale verdenen! Selv om alt ser ut som gull, må vi alltid være oppmerksomme på hva vi selger og hvilken pris vi setter for salget: risikoen for å bruke mer penger på å lage NFT enn å selge den er høy og bare noe digitalt innhold kan kreve retten til å være virkelig unikt og ugjentakelig.

Om temaet kryptovaluta og blokkjede kan vi også lese hvordan lage (mine) Bitcoin: nødvendige datamaskiner og programmer.

Index
  1. Hva er en NFT
  2. Hvor oppbevares NFT-ene?
  3. Velge den digitale lommeboken
  4. Hvordan lage en NFT
  5. Hvordan selge eller kjøpe en NFT
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up