Lag collager av bilder og bilder: de beste programmene og nettappene

Beste programmer og nettapper for å lage fotokollasjer for å sette dem alle på samme bilde, med forskjellige arrangementer

Fotokollasjer lar deg slå sammen flere bilder på en kreativ og morsom måte, for et svært effektivt resultat enten de deles på sosiale medier eller skrives ut på fotopapir.

En collage kan være en fin idé som er nyttig for å lage personlige gratulasjonskort for å samle viktige øyeblikk av en ferie, en begivenhet eller for å komponere en historie.

I denne guiden vil vi vise degbeste programmer og nettsteder for å lage collager raskt, og dermed tilfredsstille alles behov: de som ønsker et tradisjonelt program kan installere det på PC-en; mens de som ikke ønsker å bruke programmer, vil vi vise deg nettapplikasjoner som du kan bruke til å lage høyskolen av bilder og bilder kun ved å bruke nettleseren.

LES OGSÅ: Beste apper for å lage fotokollasjer på Android og iPhone

Index
 1. 1) Collagerator
 2. 2) Shape Collage
 3. 3) Gratis Photo Collage Creator
 4. 4) Canva (nett)
 5. 5) Photovisi (nett)
 6. 6) Fotor (nett)
 7. 7) Andre programmer og nettsteder for å lage collager
  1. Konklusjoner

1) Collagerator

Et av de beste programmene for å lage fotokollasjer er Collageratortilgjengelig gratis for Windows og Mac.

Med den vil vi kunne lage fantastiske fotokollasjer med utgangspunkt i forhåndsdefinerte maler eller de som er lastet opp av brukeren, som bare trenger å legge til bildene i de ulike boksene som tilbys og lagre resultatet på disk. I tillegg til den enkle opprettingen av collager, lar den deg også endre noen parametere for bildebakgrunnen, for å gi et snev av tilpasning.

2) Shape Collage

Et annet veldig bra program for å lage collager av bilder og bilder er Shape Collagetilgjengelig for Windows, Mac og Linux.

Shape Collage kan brukes til å lage den klassiske collagen eller til å lage en mosaikk sammensatt av ulike former som hjerter, sirkler eller rektangler, eller innenfor tilpassede former som skrevne tekster eller tegninger. Ytterligere alternativer inkluderer å tilpasse bakgrunnen som kan være en enkelt farge, en gjennomsiktig effekt, en gradientfarge eller et valgt bilde.

Blant andre alternativer kan du lage rammer rundt fotokollasjen din, tilpassede rammer, velge en størrelse for det endelige bildet, velge størrelsen på et bilde, velge antall bilder du vil bruke og definere avstanden mellom bildene.

3) Gratis Photo Collage Creator

Hvis vi ser etter et gyldig alternativ til programmene som er nevnt så langt, kan vi også prøve Gratis Photo Collage Creatortilgjengelig gratis for Windows.

Fra dette programmet vil vi kunne velge alle aspekter av collagen vår, fra bakgrunnen (en enkelt farge eller med et personlig bilde) opp til antall bilder som skal settes inn i, med mulighet for å endre størrelsen på hver boks.

4) Canva (nett)

Det første nettstedet vi anbefaler at du besøker er Canvakan brukes gratis ved gratis registrering.

For å starte kollasjene, trykk på øverst Modellersøker vi etter Collage og krysser av for Photo Collage-elementet på venstre side, slik at vi kan bruke en av malene som tilbys av nettstedet til å lage en vakker collage eller mosaikk av bilder, med mulighet for å utføre raske fotoredigeringsoperasjoner.

Når vi har laget collagen vår, kan vi velge om vi vil dele den på sosiale medier eller laste den ned til en PC som en bildefil for utskrift.

5) Photovisi (nett)

Hvis vi ser etter et nettsted dedikert til collager vi kan stole på Photovisikan brukes uten konto og uten registrering.

Denne siden er flott for å lage collager raskt og med fin grafisk kvalitet uten å laste ned noe; for å bruke den bare trykk på Begynn å lage og velg fra de mange malene som allerede er tilgjengelige for å lage nye bildekollasjer og mosaikker.

Vi har også snakket i dybden om denne siden i vår guide for lage online fotoalbum.

6) Fotor (nett)

Fotor det er en av de beste nettapplikasjonene noensinne for å redigere bilder og lage nye collager; webappen kan også installeres som app for Windows).

Bilder er en utmerket webbilderedigerer, men tilbyr en dedikert seksjon (Collage) For lage fotoalbum og collager på en enkel og intuitiv måte, uten behov for registrering. Ved å åpne siden og trykke på Lag en collage editoren som er optimalisert for collager åpnes, med mulighet for å velge mellom ulike maler og fylle dem med egne bilder.

På Fotor kan vi også lese vår guide på Fotor, den beste avanserte fotoredigeringsappen på Windows, Android og iOS.

7) Andre programmer og nettsteder for å lage collager

Andre nyttige programmer for å lage foto- og bildekollasjer kan sees fra følgende liste:

 • CollageIt: Lett og brukervennlig applikasjon, lar deg lage fotokollasjer umiddelbart i bare tre trinn.
 • Rask Collage Maker: relativt enkelt program som lar deg lage collager på PC-en og kombinere opptil 10 bilder med 100 forskjellige forhåndsdefinerte oppsett.
 • Fotolandskap: program for å kombinere bilder og lage fotokollasjer fra datamaskinen din som jeg dedikerte en spesiell artikkel til.
 • Collaizer: Det er det vanskeligste collageprogrammet å bruke, siden det har et mer komplekst grensesnitt.
 • Fotovegg: et enkelt åpen kildekode-program hvor du kan kombinere flere bilder sammen på en side ved hjelp av musen.
 • Bilde collage: En praktisk, brukervennlig Windows 10-app som gir forhåndslagde maler for å lage en vakker collage uten anstrengelse.
 • Fototastisk collage lar deg gruppere opptil 25 bilder i samme collage.
 • Atlantas tilbyr to collage-oppsett: Smart layout, med færre alternativer og veldig raske, og Avansert layout, med mange flere alternativer.
 • PhotoJoinerden enkleste applikasjonen der du bare velger bildene og lager collagen.

Hvis vi vil prøve andre nettsteder og nettapper for å lage fotokollasjer, kan vi prøve de som er angitt i listen nedenfor:

 • webGobbler er et lite program for Windows PC, Mac og Linux, spesialisert på kunstneriske collager. Faktisk kan du lage fotomosaikker med forskjellige effekter som blander bildene sammen selv uten noen spesiell rekkefølge og med mange nyanser.
 • Fotojet er et annet veldig kraftig og gratis nettsted, spesialisert i Collage, allerede nevnt for lage fotokort, designprosjekter og grafikk.
 • Google Foto Den tilbyr også blant annet funksjonen for å lage en collage som består av flere bilder.
 • Ribbet er en brukervennlig og svært estetisk tiltalende nettapp som lager fotokollasjer ved å plassere bilder på en enkelt side.
 • Fotojoiner er et nettsted for å lage collager og bildehistorier med en enkel å bruke, fullskjermredigerer, med store knapper og et klart og intuitivt grensesnitt.
 • PicsArtogså tilgjengelig som app for Windowser en kraftig kollasjprodusent med tre moduser: Rutenett, Ramme og Bakgrunn.
 • BeFunky det er et av de enkleste og mest umiddelbare nettstedene for å lage fotokollasjer, som kan brukes umiddelbart uten registrering og med mange redigerings- og tilpasningsmuligheter.

Vi velger programmet eller nettsiden vi liker best og begynner å lage vakre collager for å skrive ut eller dele med slektninger og venner.

Konklusjoner

Det er absolutt ingen mangel på apper og nettsteder for å lage gratis bilde- og bildekollasjer og kan brukes uten tidsbegrensninger og ofte uten engang å måtte registrere en konto. De som ønsker å handle utenfor Internett kan prøve et av programmene anbefalt ovenfor eller i den endelige listen, men for å lage de vakreste collagene vi anbefaler deg å alltid teste nettsidenesom gir de vakreste og mest trendy malene for å lage collager.

For å lære mer kan vi lese veiledningene ovenfor hvordan lage en fotomosaikk og på måter å dele bilder privat med venner og familie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up