Last ned Photoshop gratis på PC og Mac

Photoshop kan lastes ned gratis på prøvebasis ved å installere fullversjonen eller med den gamle fullversjonen av Photoshop CS2

Adobe Photoshop er utvilsomt beste redigeringsverktøy for bilder og bilderbedre enn noe annet profesjonelt program eller suite.

Photoshop er et enormt program som brukes av profesjonelle fotografer og grafiske designere, som krever måneder eller til og med år med studier før du kan bli ekspert, med hundrevis av alternativer og funksjoner. Åpenbart det er et betalt program med en betydelig pris, ikke innen rekkevidde for de som bare vil prøve det eller lære å bruke det til å jobbe med det og bli en profesjonell innen fotoredigering.

Som kan sees i

LES OGSÅ -> De 10 beste programmene for å redigere bilder og bilder (gratis)

1) Gratis prøveversjon av Adobe Photoshop

Adobe tilbyr sine brukere en gratis prøveversjon av Photoshop som er gyldig i 30 dager, utmerket for å evaluere funksjonene til programvaren, for å teste funksjonene og for å redigere noen bilder på farten uten å måtte bruke andre bilderedigeringsprogrammer.

For å fortsette med den gratis prøveversjonen, åpne lenken til Photoshop gratis prøveversjonklikker vi på Prøv det gratis i 30 dagerskriv inn en e-postadresse for å opprette kontoen (eller for å gjenopprette tilgang til en eksisterende Adobe-konto), bekreft ønsket betalingsmåte og start den gratis prøveperioden ved å bekrefte det månedlige eller årlige abonnementet.

Det vil vi altså ha muligheten til Last ned offisiell Adobe Photoshop, uten virus og uten overraskelser; for å unngå å betale beløpet som Adobe har bedt om, bare gå til Adobes personlige nettsted og kansellerer abonnementet ditt før du faktisk blir belastet (dvs. før prøveperioden på 30 dager).

2) Adobe Photoshop Express

PC-eiere med Windows 11 og Windows 10 kan også laste ned Adobe Photoshop Express direkte fra Microsoft Store.

Denne reduserte versjonen av Photoshop er tilgjengelig gratis for alltid og vil tillate oss å endre alle aspekter av bilder og bilder med et forenklet grensesnitt, tilgjengelig selv for brukere som er nybegynnere med bilderedigering: rotasjon, hurtigvalg, endring av lysstyrke og kontrast, påføring av effekter og filtre og fjerning av røde øyne.

Selv om dette programmet ikke har de samme funksjonene som den fullstendige betalte versjonen av Photoshop, er det fortsatt et utmerket gratisalternativ for å prøve Adobes redigeringsverktøy uten å bruke en krone.

3) Adobe Express Online

Et utmerket alternativ til Photoshops installerbare programmer er Adobe Express Onlinenettversjonen av Adobe Photoshop Express som kan kjøres på alle nettlesere.

Denne versjonen er flott for å redigere et hvilket som helst bilde eller bilde mens du bruker de mest populære redigeringsverktøyene (kontrast, lysstyrke, metning og farger) og også tilgang til et stort utvalg av filtre, effekter og rammer.

Nettstedet lar deg få tilgang til alle verktøyene og katalogen over filtre ved å bruke en Adobe-konto: for å få mest mulig ut av det anbefaler vi at du klikker på Logg Inn og bruke en eksisterende Adobe-konto; alternativt kan vi også logge inn med en hurtigkonto (Google, Facebook, Apple ID og Twitter).

4) Last ned Photoshop gratis (gammel versjon)

For å laste ned Photoshop CS2 gratis, gå til denne siden (Adobe har fjernet siden) og se etter den engelske versjonen av Photoshop CS2, tilgjengelig for henholdsvis Mac og Windows, i de to filene PhSp_CS2_English.dmg.bin Og PhSp_CS2_English.exe .
Ved siden av filnavnet er det serienummeret som vil bli oppgitt under installasjonen.
Photoshop CS2 er versjon 9 av dette programmet og dateres tilbake for 10 år siden. Adobe tilbyr ikke lenger en aktiveringsserver for dette produktet, og etter å ha avsluttet støtten (det vil ikke være noen oppdateringer for CS2), lar den deg fortsatt laste ned fullversjonen ved å oppgi det originale serienummeret. Det eneste problemet, foruten at det er en gammel versjon, er at den kun kan installeres gratis på engelsk.
Det originale Photoshop-programmet gjenstår imidlertid, som ikke bare kan brukes til bilderedigering, men fremfor alt til å begynne å lære det, og så kanskje kjøpe den nyere versjonen, hvis du bestemmer deg for å gjøre denne jobben som grafisk designer eller fotograf.

Konklusjoner

vi kan virkelig prøve Photoshop gratis på vår PC eller Mac, uten å måtte laste ned piratkopier eller kopier fulle av aktivatorer og virus, som ofte krasjer eller blokkerer PC-en eller utsetter den for hackere.

Fullversjonen er tilgjengelig som en gratis prøveversjon i 30 dagermen vi kan alltid bruke Adobe Photoshop Express eller Adobe Express Online som raske fotoredigerere eller bilder på PC-en din, uten å bruke noe.

La oss imidlertid huske på at Photoshop ikke er det eneste programmet for bilderedigering på datamaskinene våre. I en annen artikkel har vi listet opp flere Gratis og utmerkede alternative grafikkprogrammer til Photoshopsom er verdt å prøve og som kan bli en virkelig god erstatning for Photoshop.

Index
  1. 1) Gratis prøveversjon av Adobe Photoshop
  2. 2) Adobe Photoshop Express
  3. 3) Adobe Express Online
  4. 4) Last ned Photoshop gratis (gammel versjon)
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up