Nettsteder med gratis spill for barn å lære og ha det gøy

Beste nettsteder for barn med pedagogiske spill og apper for å tegne, fargelegge, lære tall, utforske verdensrommet, alfabetet, forbedre hukommelsen

Kapittelet for nettspill i dag er dedikert til yngre barnsom internett er fullt av morsomme, lærerike og interaktive spill, som er trygge og kanskje også har et pedagogisk formål, og utøver logiske og oppfinnsomme ferdigheter. Nedenfor finner vi de beste nettstedene for å finne spill for barn, med spesiell oppmerksomhet til noen spill for barn under 13 år som kan betraktes som de beste innen sjangeren og de mest populære.

Blant nettstedene som er rapportert, alle gratis og av høy standard, er det noen laget veldig bra som også kan tilby fra pedagogisk støtte til foreldre av et lite barn og til lærere i barnehage og grunnskole. Dessverre, selv i denne sektoren, barndom og undervisning for barn, er nettsteder på engelsk ofte å foretrekke fremfor de på italiensk.

LES OGSÅ: Beste nettsteder for barn å fargelegge tegninger

Beste nettsteder med gratis spill for barn

1) Nasa barneklubb er en del av det offisielle NASA-nettstedet dedikert til barn som kan finne spill satt i verdensrommet, for å lære og ha det gøy. Det er for eksempel mulig å se jorden fra verdensrommet eller prøve å kjøre den lille roboten som ble sendt til Mars.

2) Den Cartoon Network, siden til den populære barne-TV-kanalen, har mange fullskjermspill, som er virkelig vakre. Blant disse er det verdt å nevne Eple og løk roter rundt hvor huset må settes i stand.

3) FunBrain er en svært godt vedlikeholdt og oppdatert pedagogisk nettspillside for barn. Siden har flere matematikk- og lesespill, den inneholder også bøker og tegneserier på engelsk.

4) PBS barnespill er en pedagogisk side med veldig enkle, fargerike og morsomme nettspill for barn. Noen av spillene på siden er også flotte for å lære nye ting. Blant spillene på denne siden kan vi fremheve den for tilbered kaken Og Sesame gate

5) Sesame gate Det er en vakker side med mange spill dedikert til barn mellom 3 og 7 år. På den fargerike hjemmesiden, designet spesielt for å stimulere den lilles nysgjerrighet og oppdagelse, uten å kjede ham.

6) Stjernefall er en av de beste pedagogiske sidene for små barn, hvor det er bokstavgjenkjenningsspill, matematiske spill, musikalske spill som er veldig lærerike, men enkle og morsomme.

7) Kids National Geographic er barneavdelingen i det viktigste dokumentarnettverket, hvor du kan lære mange interessante fakta om dyr, se på bilder av naturen, lære om forskjellige land og prøve vitenskapelige eksperimenter.

8) Nickjr er et nettsted for barn også på italiensk, hvor du kan finne videoer, spill og fargeleggingssider som skildrer de mange heltene i tegneserier for barn, inkludert Paw Patrol, Shimmer And Shine, Alvin, Nazboo og flere andre.

9) CBC spill er en barneside med mange på nett for små barn, morsom, lett å lære og som åpner i fullskjerm. Blant disse har vi Prinsesse Goldblade og det farlige vannetet plattformspill i Mario Bros-stil, og så også Alfabedrefor å lære engelsk

10) Den bgames er en side med gratis online spill å spille for PC.

11) Bartolomeo.education er en av de beste italienske nettstedene for barn hvor du kan finne pedagogiske spill om forskjellige emner, dedikert til barneskolebarn. Grafikken og animasjonene på siden er virkelig vakre å se på.

12) ABCya er en annen side med tallspill for barnehagebarn. Siden er på engelsk, så selv historiene og bokstavspillene kan ikke spilles.

13) Den italiensk side Spill for inneholder et stort utvalg spill for barn, alle organisert etter alder. De er ikke pedagogiske spill, for det meste er de morsomme tidsfordriv.

14) På nettstedet classicsforkids.com det er en musikalsk spill dedikert til barn å lage musikk på datamaskinen som er så gøy at det blir et spill for alle aldre som får oss til å spille musikk kombinere notater enkelt.

15) På Fisher Price-nettstedet kan du finne Thomas the Tank Engine-spill for barn.

16) Musikkskaper er et av spillene på siden for barn Knebouncers å velge ved å klikke på ikonet med pianolaen tegnet. På høyre side kan du velge trommer, piano, gitar og spille. Sangvalget er til venstre, og derfra er det bare å trykke på en knapp for å spille den valgte sangen med de valgte instrumentene. For pianoet kan du også flytte markøren over tangentene for å spille.

17) Nettstedet for barn New York Philharmonic KidZone gjør flere tilgjengelige musikalske komposisjonsspill: en hvor du blir orkesterdirigenter og du velger verktøyene for spille viss klassisk musikk. Det andre spillet heter Minuet Maker og lar deg lage en Mozart-sang ved å kombinere ulike musikkstykker med hverandre med et valg av musikkinstrument.

18) Tre spill beskrevet i en annen artikkel, også egnet for babyer i de første månedenelar deg gjøre dem spill ved å skrive tilfeldig på PC-tastaturet.

19) Mathika det er et nettsted på italiensk med matematikkøvelser delt inn etter klasse, fra første klasse til åttende klasse. De er ikke pedagogiske kort som skal skrives ut, men operasjoner, beregninger og matematiske spill egnet for læring, som skal gjøres direkte på datamaskinen eller nettbrettet.

20) Tate Paint det er i stedet nettapplikasjonen foreslått av Tate Gallery i New York for barn. Med ren grafikk som ligner et malers lerret og et nettsted som åpner fullskjerm uten reklame, lar det deg male med musen på dataskjermen.

21) Smithsonian-nettstedet er et nettsted fullt av aktiviteter for barn for å utforske felt som vitenskap, historie, natur og musikk. Dessverre er alt på engelsk og det vil være nødvendig med inngripen fra en voksen for å starte de ulike aktivitetene.

22) IlGufoBoo.com Det er et nettsted fullt av spill, egnet for yngre barn. Nettstedet tilbyr spill å spille ved å trykke på knapper, spill å spille med kun musen og spill der du må klikke, for å tilpasse seg enhver alder på barnet.

23) MaestraAgnese.com er en annen god side hvor du kan finne interaktive og morsomme spill designet for læring. Faktisk finner vi spill for italiensk, matematikk, geografi, historie, naturfag og engelsk, pluss en hel seksjon med spill for de minste.

24) Giochibambini.it er en side som virkelig samler mange morsomme spill, som kan spilles direkte i nettleseren. Vi kan velge en bestemt kategori spill (for eksempel tog, hester, biler og tegneseriefigurer).

Ved å bruke alle sidene på denne siden vil vi være i stand til å la barna våre leke foran PC-en eller foran et nettbrett, kun ved å bruke sikre nettsteder designet for at de skal ha det gøy og lære. Rådet er å kjøre alle spill på en sikker og privat nettleser som f.eks Firefox.

Index
  1. Beste nettsteder med gratis spill for barn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up