Nettsteder og apper for å ramme inn et bilde i kanter, konturer og bakgrunner

Index
 1. 1) Pixlr
 2. 2) Canva
 3. 3) Adobe Express
 4. 4) Picsart
 5. 5) Fotor
 6. Andre nettsteder og apper for innramming av et bilde
  1. Konklusjoner

Beste gratis nettsteder eller apper for å lage bilder med fotomontasjer laget av rammer, bilder i bilder og fargerike bakgrunner

Den enkleste bilderedigeringen vi kan gjøre fra en PC og en telefon innebærer sett inn et av bildene våre i personlige rammer, konturer og bakgrunner.

Det er mange nettsider og telefonapper som kan hjelpe oss med dette formålet, slik at vi kan lage kreative og originale bilder å dele med venner og slektninger, samt dele dem på sosiale medier eller i de mest kjente meldingsappene (som f.eks. WhatsApp for eksempel).

I den følgende guiden vil vi vise deg i detalj beste nettsteder og apper for å ramme inn et bilde i rammer, konturer og bakgrunner, utmerket for å gjøre bildene som er tatt vakrere og mer engasjerende. For guiden vil vi kun bruke gratissider og apper, slik at vi ikke trenger å bruke en eneste krone for å flytte bildet vårt til den valgte rammen.

LES OGSÅ -> Ansiktsskjønnhetsapp i bilder og for å korrigere defekter

1) Pixlr

Blant de beste nettstedene vi kan bruke til å ramme inn bilder vi finner Pixlrtilgjengelig online uten registrering.

Ved å laste opp bildet til denne siden får vi tilgang til en rekke rammer, konturer og bakgrunner for å pynte bildet med: etter å ha lagt til er alt vi trenger å gjøre å trykke på siden Legg til element/bilde og trykk på filteret Grensetilstede rett under søkefeltet.

Vi vil kunne velge mellom en rekke modeller av rammer, konturer og bakgrunner for å pynte bildet vårt med, hvorav mange er temaer for høytider, bursdager og kjærlighet.

I tillegg til siden kan vi ramme inn bilder direkte fra telefonen ved å laste ned Pixlr-appen direkte fra Google Play Butikk og fra'Apple App Store.

2) Canva

Når det gjelder grafiske prosjekter er det beste nettstedet å henvende seg til Canvasom alltid har vært et referansepunkt for den store mengden materiale som er tilgjengelig.

For å begynne å ramme inn bilder, åpne siden, trykk på Logg inn øverst til høyre og bruk en av de anbefalte kontoene for å logge raskt på (vi kan bruke Google eller Facebook til dette formålet).

Etter pålogging, trykk på øverst til høyre Lag et prosjektvi velger Fotocollage og i det nye vinduet som åpnes velger vi en av de foreslåtte modellene. Etter å ha valgt modell trykker vi på boksene for å legge til våre personlige bilder.

Ønsker vi mer tradisjonelle rammer ser vi Rammer eller Grenser i søkemotoren på venstre side, for å kunne gi et mer tradisjonelt preg på bildene vi rammer inn.

Canva er også tilgjengelig som en gratis app for Android og for iPhone/iPadslik at vi kan ramme inn bildene vi tar med telefonens kamera.

3) Adobe Express

Hvis vi ser etter et nettsted fullt av maler for å ramme inn et bilde i rammer, konturer og bakgrunner, kan vi prøve Adobe Express.

Ved å åpne siden og trykke på Skaff deg Adobe Express gratis du kan bruke en av de tilgjengelige hurtigkontoene (som Google, Facebook eller Adobe ID) for å få tilgang til tusenvis av ramme- og konturmaler, klare til å bli redigert med våre egendefinerte bilder.

Etter å ha tilgang til tjenesten anbefaler vi at du bruker disse som søkeord fotorammer eller collage, for å være sikker på å åpne de riktige modellene for å ramme inn bildene våre; Deretter vil vi kunne endre den valgte modellen ved å legge til bildene som finnes på vår PC.

Adobe Express er tilgjengelig som en gratis mobilapp for Android og for iPhone/iPad.

4) Picsart

Et annet gyldig nettsted for innramming av et bilde i rammer, konturer og bakgrunner er Picsartsom har en seksjon reservert for plakater, men egnet for å sette inn bilder i rammer.

For å fortsette åpner vi lenken som er angitt ovenfor, velger modellen som skal brukes til å ramme inn bildene våre, og trykker på knappen Redigere på den valgte malen, og i selve redigeringsprogrammet høyreklikker vi på boksen eller omrisset for å fylle ut og trykker på Erstatt bilde for å legge til et nytt bilde.

For å endre rammemodell, bare skriv rammer i søkemotoren øverst til venstre, slik at du umiddelbart kan ombestemme deg og prøve nye konturer og bakgrunner for bildene våre.

Picsart kan lastes ned som en gratis app fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

5) Fotor

Blant de vakreste og mest komplette nettstedene vi kan besøke for å ramme inn et bilde vi finner Fotortilgjengelig gratis uten registrering.

Trykk på for å få rask tilgang til fotorammene Lag en collage fra nettstedets hjemmeside, trykk på venstre side på Maler og vi laster opp en av malene på nettstedet for å ramme inn dine personlige bilder.

Etter å ha lastet inn en av malene, trykk på boksene på den (der bildene er plassert) og trykk på knappen Endre Foto for å plassere bildene eller fotografiene våre innenfor den valgte rammen, rammen eller bakgrunnen.

Fotor kan også brukes fra telefon og nettbrett, bare last ned den spesifikke appen Android og for iPhone/iPad.

Andre nettsteder og apper for innramming av et bilde

Siden det aldri er nok apper og sider for å ramme inn bilder, har vi nedenfor samlet andre gode sider og apper som vi kan prøve gratis.

 • Skrapee: gratis og uten registrering, det er en automatisk fotomonteringsside hvor du kan laste opp bilder av ansiktet ditt eller fotografier av slektninger og venner, ved hjelp av ulike ramme- eller kantmodeller. Den rikeste delen er den av "Rammer"som faktisk er utformede og fargede rammer der du kan vise ditt eget bilde.
 • BigHugeLabs: en annen gyldig side hvor vi kan ramme inn bildet vårt ved å velge mellom forskjellige morsomme rammer inspirert av frimerker eller hyggelige border.
 • FACEI HUL: blant de morsomste sidene, der vi kan sette ansiktet vårt innenfor rammer, bakgrunner, rammer, men også forskjellige kropper.
 • VSCO (Android Og iPhone/iPad): utmerket fotoredigeringsapp også utstyrt med rammer og rammer for å legge til bildene våre tatt med telefonkameraet.
 • PicCollage (Android Og iPhone/iPad): god app for å lage rammer og sette inn bilder i tilpassbare konturer, collager og bakgrunner.
 • Snapseed (Android Og iPhone/iPad): Googles fotoredigering, utstyrt med en rekke effekter og filtre; lar deg sette inn vakre rammer og bakgrunner for bilder raskt og innen alles rekkevidde.

For de som ønsker å gjøre bildene sine så vakre som mulig, kan du også lese artiklene våre om de beste sidene for lag glitterbilder og skrifter med glitrende effekter på bilder, animerte og fargerike og hvordan legge til grafiske effekter på bilder og bilder.

Konklusjoner

Til ramme inn et bilde innenfor rammer, konturer og bakgrunner vi kan bruke forskjellige gratis nettsteder og apper, alle veldig enkle å bruke og i stand til å gi frie tøyler til kreativiteten vår. Neste gang vi trenger en ramme eller kant til bildene våre bare få tilgang til denne artikkelen og bruk favorittsiden eller appen din.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan lage myke kanter til bilder på Android og iPhone og til de beste nettsteder for å gjøre endringer i bilder raskt uten registrering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up