Programmer for å fjerne bakgrunnen fra bilder og bilder

PC-programmer for raskt å fjerne bakgrunnen fra et bilde for å få et objekt til å skille seg ut eller for å lage gjennomsiktige bilder uten bakgrunn

Å fjerne bakgrunnen fra et fotografi for å fremheve en figur, et ansikt eller en person som er portrettert på bildet er en veldig enkel operasjon, spesielt for brukere som øver på bilderedigering hver dag.

Hvis vi er nye i en verden av bilderedigering og frykter at vi ikke er i stand til oppgaven, trenger vi ikke bekymre oss: med de riktige programmene kan vi fjern bakgrunn fra bilder og bildermed resultater som er svært like de som kan oppnås av profesjonelle fotoredigerere.

I denne guiden vil vi derfor peke på hva de er beste programmer og nettsteder for å fjerne bakgrunn raskt og enkelt. På denne måten vil vi kunne gjøre bildene våre unike, og vi vil også kunne lage morsomme fotomontasjer ved å gjenopprette ansiktet til en venn eller slektning.

LES OGSÅ -> App for å endre eller fjerne bakgrunnen i bilder

1) Fjern bakgrunnen med GIMP

Uten å måtte bruke penger på å kjøpe Photoshop kan vi fjerne bakgrunnen fra bilder og bilder ved hjelp av gratisprogrammet GIMP.

Etter å ha installert programmet på PC-en, åpne GIMP fra Start-menyen, dra bildet eller bildet som vi vil fjerne bakgrunnen fra inn i programmet, trykk på øverst i menyen Plukke ut og vi trykker på elementet Bytt hurtigmaske.

Et rødt filter vil bli brukt på bildet, nyttig for nøyaktig valg; for å fortsette trykker vi på siden av instrumentet Verktøy for stier og vi tegner banen (punkt for punkt) ved siden av den delen av bildet vi ønsker å lagre.

Etter å ha stengt banen, trykk på øverst i menyen Plukke uttrykker vi Bytt hurtigmaske og deretter på stemmen Fra banen for å skissere delen av bildet som skal lagres; nå gjenstår det bare å fjerne bakgrunnen ved å trykke på toppen igjen Plukke utved å klikke på Omvendt og til slutt trykke på knappen SLETT eller AV på tastaturet.

For å kopiere den intakte delen av bildet, trykk på elementet igjen Omvendt (fra menyen Plukke ut) og vi bruker CTRL+C å ha en kopi av det kuttede bildet på utklippstavlen; alternativt kan vi lagre en kopi av bildet uten bakgrunn ved å trykke på menyen Fil og trykk på menyen Eksporter som.

2) Instant-programmer for å fjerne bakgrunn

GIMP er det beste gratisprogrammet for å fjerne bakgrunnen fra et hvilket som helst bilde, men det kan fortsatt være vanskelig for de som aldri har brukt et bilderedigeringsprogram før (selv om prosedyren alt i alt er veldig enkel).

Hvis du virkelig ikke vil bruke GIMP, vil vi nedenfor vise deg de beste gratisprogrammene for Windows som kan fjern automatisk bakgrunn fra bilder.

InstantMask

Et av de beste programmene for å fjerne bakgrunnen til et bilde ved å fremheve et bestemt objekt er InstantMask.
Programmet er veldig enkelt å bruke: vi velger med den grønne børsten omrisset av bildet vi vil trekke ut eller ansiktet som skal lagres; med den røde børsten velger vi i stedet kanten på bildet, slik at alt bak det blir slettet.

Til slutt, etter å ha valgt konturene med musen (og en stødig og presis hånd), vil vi kunne få utdraget av bildet uten mer bakgrunn.

Bildeutskjæringsguide

Et annet gyldig program for å fjerne bakgrunnen fra bilder er Bildeutskjæringsguide.
Dette programmet tilbyr et enkelt grensesnitt for fjern bakgrunnen til et fotografi og trekk ut bildet som interesserer.

Trykk på knappen for å fortsette Bred kant for å aktivere beskjæringsfunksjonen med musen. Etter å ha avgrenset kanten, trykker vi på knappen Skille for å danne et smalt utvalg av det valgte bildet; på dette tidspunktet kan du bruke høyre museknapp for å gjøre små korrigeringer i bildet.

Til slutt, presser på Effekter bakgrunnen eliminert og kan erstattes med en farget tekstur, en vegg eller en annen type bilde.

Gratis klonestempelverktøy

Gratis klonestempelverktøy er et enkelt bilderedigeringsprogram som også lar deg fjerne uønskede elementer fra et bilde.
Programmet er også flott for å duplisere objekter, fjerne defekter, riper og flekker i et bilde.

For å fjerne bakgrunnen, handler du på samme måte som Photoshop: du må velge området ved å bruke ALT-tasten og bruke området til å lage en klone av det, kopiere det til et annet område.

3) Nettsteder for å fjerne bakgrunn

Dersom vi ikke ønsker å bruke programmer på en PC eller datamaskinen som er i bruk kun har nettleseren som arbeidsverktøy, kan vi bruke gyldige nettapplikasjoner for å fjerne bakgrunnen fra bilder og bilder uten å måtte installere noe på datamaskinen vår.

Klippmagi

Den beste nettsiden vi kan bruke til formålet er definitivt Klippmagi.
Med Clipping Magic vil vi ha en nettapplikasjon tilgjengelig for enkelt å fjerne bakgrunnen fra ethvert bilde eller bilde, noe som gjør det gjennomsiktig.

For å bruke tjenesten, last bare opp bildet, merk delen som skal beholdes i grønt og delen som skal slettes i rødt, og siden fortsetter automatisk med fjerning av bakgrunnen, og forbedrer motivet vi har valgt å beholde.

Remove.bg

Remove.bg er en annen gyldig gratis online tjeneste dedikert til å eliminere bakgrunnen fra ethvert bilde.
Remove.bg behandler det valgte bildet automatisk og på kort tid, fjerner all bakgrunnen og får personen eller motivet i forgrunnen til å skille seg ut.

Bakgrunnsfjerning fungerer veldig bra fordi alt som ikke er en menneskelig figur fjernes fra bildet.

Rediger bilder gratis

Rediger bilder gratis er et annet nettsted hvor du kan laste opp bildet ditt for å fjerne bakgrunnen på en ekstremt profesjonell måte.
Nettstedet starter med å analysere bildet og presenterer deretter alternativene for å fjerne bakgrunnen bak hovedmotivet, for å velge den beste løsningen; du kan også flytte markøren for å inkludere eller ekskludere visse deler fra bildet.

Etter hvert vil vi kunne lagre det nye bildet uten bakgrunn også som PNG-format.

Vance AI

Vance AI Bakgrunnsfjerner bruker kunstig intelligens og dyp læring for å fjerne alt som vises i bakgrunnen på bilder, automatisk og presist.
Du kan bruke det gratis og alt på nettet, laste opp bildet til nettstedet fra PC-en din og deretter få det behandlet for å laste ned det samme bildet på nytt uten bakgrunn.

Fotosaks

Fotosaksen nettapplikasjon som brukes uten å installere noe, har en spesiell funksjon i menyen kalt "Geek" med tittelen "Smart CutOut".
Operasjonen er identisk med InstantMask sett tidligere: vi må bruke den røde og grønne børsten for å tegne konturene og fjerne objekter og bakgrunn for å trekke ut en del av bildet fra et bilde.

Konklusjoner

Som vi har sett, er løsningene for automatisk fjerning av bakgrunnen fra bilder og bilder virkelig mange, vi må bare velge hvilken plattform vi skal handle på og om vi vil bruke noe mer umiddelbart eller noe mer profesjonelt og presist (som GIMP) .

I en annen guide så vi hvordan forstørre bilder uten å miste kvalitet; hvis vi ønsker å gå dypere inn i de viktigste aspektene ved bilderedigering, anbefaler vi at du leser våre guider for fremhev en farge ved å gjøre bildet om til svart-hvitt og for gjør bildet uskarpt for å markere en del av bildet mens du lar resten stå i bakgrunnen.

Index
 1. 1) Fjern bakgrunnen med GIMP
 2. 2) Instant-programmer for å fjerne bakgrunn
  1. InstantMask
  2. Bildeutskjæringsguide
  3. Gratis klonestempelverktøy
 3. 3) Nettsteder for å fjerne bakgrunn
  1. Klippmagi
  2. Remove.bg
  3. Rediger bilder gratis
  4. Vance AI
  5. Fotosaks
  6. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up