Skjulte Facebook-funksjoner du kan bruke med en gang

14 mest nyttige og nesten skjulte funksjoner å bruke for å bli Facebook-eksperter

Facebook er fortsatt et av de mest brukte sosiale nettverkene i dag, og i løpet av årene har det blitt lagt til så mange funksjoner at brukerne ofte ikke ser dem eller ikke bruker dem, og går ofte glipp av veldig interessante triks.

I den følgende guiden vil vi vise deg Skjulte Facebook-funksjoner og hemmelige triks du kan bruke med en gang for å forbedre administrasjonen av kontoen vår, kontakte nye venner, dele bilder og videoer riktig og umiddelbart oppnå et misunnelsesverdig nivå av sikkerhet og personvern.

LES OGSÅ: Beste Facebook-triks

1) Se bilder i fullskjerm

Facebooks bildeviser har blitt endret flere ganger tidligere fra den faste siden med i kommentarer nederst i popup-vinduet med svart bakgrunn og kommentarer på siden. Det er derfor mulig å bla gjennom bildene av et Facebook-album i fullskjermmodus.

I et album klikker du på et bilde og holder musepekeren over bildet til en meny vises nederst i bildet. Klikk på "Alternativer"og trykk deretter på"Se fullskjerm". For å gå tilbake til normal modus trykker du bare på Esc-tasten eller "X" øverst til høyre.

2) Skjul applikasjoner

De nye Facebook-applikasjonene de samhandler på dagboken ved å publisere informasjon om hva som er gjort eller lest. Hvis du ikke vil dele aktiviteten din på sosiale applikasjoner, må du justere noen innstillinger.

For å fortsette, klikk på profilbildet øverst til høyre og ta oss til stien Innstillinger og personvern -> Innstillinger -> Apper og nettsteder og trykk på Deaktiver-knappen for å deaktivere de tilknyttede applikasjonene fullstendig.

3) Lag en liste basert på interesser

Facebooks nyhets-"lister" (også kalt Innmatinger) er en ny innovasjon som lar deg gruppere nyheter fra bestemte sider eller personer basert på emnet.

Så det er mulig lage en liste over oppskrifter hvis du følger oppdateringer fra blogger eller kokker, teknologinyheter, aktuelle saker og så videre. For å fortsette, alt vi trenger å gjøre er å åpne Facebook-siden, trykke på knappen sidelengs Innmatinger og organisere alle nyheter, nettsteder, sider og kilder som vi allerede har kontaktet eller som vi følger på Facebook.

4) Søk på Facebook

Facebook-søk lar deg søk etter nye personer, nye sider, nye grupper og nye kilder til nyheter eller informasjon, uten å måtte gå gjennom Google eller vente på at den riktige historien skal vises på feeden.

For å lære mer kan vi lese veiledningene ovenfor hvordan søke etter innlegg og bilder av venner gjennom tidene på Facebook og hvordan se private profiler på Facebook.

5) Plasser bildene på nytt i dagboken

Hver gang du legger ut et bilde på Facebook, dukker det opp forhåndsvist i dagboken i en sentrert posisjon; hvis bildet er stort, kan du velge hvilken del av bildet du vil forhåndsvise.

Klikk på blyanten øverst til høyre ("-knappenrediger eller fjern") av bildet som skal omorganiseres som vises i dagboken og velg "Flytt bildetVed å bruke musen kan du dra bildet til venstre eller høyre for å finne den beste posisjonen.

6) Skjuler seg fra venner på chat

På Facebook Messenger vi kan gå offline for alle eller gjemme oss bare for noen venner som vi ikke vil snakke med. For å unngå å bli oppringt kan du gjemme deg ved å gå offline.

For å gjøre dette må du klikke på de tre prikkene ved siden av delen Kontakter til høyre for det sosiale nettverket, klikk på Aktivitetsstatus og slå av de riktige bryterne; vi kan slå av aktiviteten for alle venner, vise aktiviteten bare til noen venner eller være offline bare for noen venner, for å tilpasse oss personvernbehovene våre.

7) Sjekk og godkjenn tagger

For hvert merke som er plassert av en venn på et bilde eller i et innlegg, før den publiseres, må den godkjennes av den som er nevnt.

La oss ta veien for å justere dette elementet Innstillinger og personvern -> Innstillinger -> Profil og tagging og aktiver bryteren ved siden av oppføringene Sjekk innleggene de tagger deg i før innlegget vises på profilen din Og Vil du kontrollere taggene folk legger til innleggene dine før disse taggene vises på Facebook?

For å lære mer kan vi lese veiledningen til tag kontroll i Facebook.

8) Skjul uønsket innhold fra hjemmesiden

Det som vises i Facebooks nyhetsfeed kan kontrolleres, til en viss grad. Fra hjemmesiden klikker du på blyantikonet som vises når du holder musepekeren over "Nyheter" i venstre kolonne og endre innstillingene.

Fra det lille vinduet er det mulig å skjule meldinger fra noen personer fra den sentrale nyhetsstrømmen og også noen applikasjoner og noen sideoppdateringer.

Om hvordan sortere nyheter på Facebook og hvordan skjule det vi ikke bryr oss om og rydde opp på Facebook Jeg har skrevet to enkle og dedikerte guider.

9) Opprett en hemmelig gruppe

Du kan opprette en gruppe "hemmelig" av Facebook som bare grunnleggeren og vennene hans kan se. Den hemmelige gruppen er en morsom måte å lage et privat forum på, en krets der du bare kan dele innhold med noen få utvalgte.

For å starte den hemmelige gruppen, klikk på "Lag gruppe"fra seksjonen"Grupper" i venstre kolonne på hjemmesiden. Etter å ha gitt gruppen et navn, velg ikonet fra rullegardinmenyen, legg til venner og velg deretter "hemmelig".

10) Last opp bilder av høy kvalitet

Når du laster opp et bilde til Facebook, som standard har den ikke høy oppløsning og er nedskalert.

Hvis du vil publisere bildene dine i best mulig kvalitet, må du opprette et nytt album, laste opp bildene dine og velge alternativet nedenfor "Høy kvalitet".

11) Forsvinner midlertidig fra Facebook

Når som helst er det mulig deaktiver Facebook og forsvinn som om kontoen og profilen aldri hadde eksistert, for å suspendere all aktivitet, bare midlertidig.

Bare logg på kontoen din for å gjenopprette alt og gå tilbake til hvordan du forlot det.

12) Del fargerike innlegg

Hvis vi guder har lagt merke til det også fargerike innlegg med stor skrift på Facebookde genereres av Facebook-appen på mobil.

13) Angi personvern for profilen

Alle som bryr seg om personvern når de legger ut eller deler noe på Facebook har rett til sjekk personverninnstillingene dinederfor velger du å vise innholdet bare til noen personer, bare til venner eller til en liten gruppe betrodde venner.

For mer informasjon kan vi lese Facebooks personvernguide kom igjen hvordan lage forskjellige lister over Facebook-venner med ulik synlighet.

14) Forhindre hackerangrep

Facebook er fortsatt et av nettstedene som er mest angrepet av hackere i dagsom prøver å stjele tilgang til profiler for å utgi seg som oss og kopiere vennelister, dele upassende ting eller bruke profilen vår til å sende nettsøppel til nettsteder og produkter.

For å unngå tyveri av Facebook-profilen din Det er svært viktig å aktivere tofaktorautentisering og tilgangsovervåking fra nye lokasjoneralle viktige verktøy når du bruker et sosialt nettverk som Facebook.

Om dette emnet inviterer vi deg til å lese artiklene om hvordan aktivere Facebook-pålogging med sikkerhetskode og tilgangsgodkjenning kom igjen hvordan unngå hacket konto på Facebook.

Konklusjoner

Alle disse triksene er kanskje allerede kjent for Facebook-eksperter eller for de som alltid følger de siste nyhetene og oppdateringene, men mange brukere vet ikke engang eksistensen av alle disse funksjonenebruker derfor Facebook med redusert kapasitet (eller med en konto som er lett utsatt for hackere og svindel).

Hvis vi mottar en kontosperring eller ikke lenger kan logge inn på grunn av en hacker, foreslår vi at du leser våre guider på hvordan gjenopprette tapt, stjålet eller kompromittert Facebook-konto kom igjen hvordan logge på Facebook uten passord hvis kontoen din har blitt hacket.

Index
 1. 1) Se bilder i fullskjerm
 2. 2) Skjul applikasjoner
 3. 3) Lag en liste basert på interesser
 4. 4) Søk på Facebook
 5. 5) Plasser bildene på nytt i dagboken
 6. 6) Skjuler seg fra venner på chat
 7. 7) Sjekk og godkjenn tagger
 8. 8) Skjul uønsket innhold fra hjemmesiden
 9. 9) Opprett en hemmelig gruppe
 10. 10) Last opp bilder av høy kvalitet
 11. 11) Forsvinner midlertidig fra Facebook
 12. 12) Del fargerike innlegg
 13. 13) Angi personvern for profilen
 14. 14) Forhindre hackerangrep
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up