Slik åpner du RAR- og ZIP-filer på telefonen

Beste apper for iPhone, iPad og Android for å åpne ZIP, RAR og andre arkivtyper, trekke ut, dekomprimere og lage dem

Hvis vi finner oss selv med en komprimert fil av RAR, ZIP eller annet format på telefonen vår, vet vi ofte ikke hva vi skal gjøre, gitt at denne typen filer er mye mer populær på PCer enn på smarttelefoner. Heldigvis kan vi fortsatt administrere dem på telefonen og trekke ut innholdet uten å måtte sende filen til datamaskinen.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste appene for å åpne RAR- og ZIP-filer på telefonenslik at du kan trekke ut filer fra arkiver, få tilgang til filer delt inn i deler og trekke ut innhold fra dem passordbeskyttede arkiver.

LES OGSÅ -> Hvordan øke hastigheten på utvinningen av ZIP- og RAR-filer

1) Google Files (Android)

For å trekke ut ZIP-filer på en Android-telefon kan vi stole på en sikker app som Google filertilgjengelig gratis fra Google Play Butikk.

Denne enkle filbehandleren kan raskt trekke ut filer fra komprimerte arkiver i ZIP-format, i tillegg til å ha mange andre nyttige funksjoner for telefonen.

For å pakke ut ZIP-filene åpner vi appen, trykk på nederst i menyen Bla gjennomla oss gå til mappen der den komprimerte filen er til stede (for eksempel Nedlastinger), klikk på ZIP-filen og trykk til slutt på knappen Ekstrakt for å trekke ut innholdet i filen til samme mappe.

2) Mi File Manager (Android)

For å åpne en hvilken som helst type komprimert fil i ZIP- og RAR-format anbefaler vi at du prøver Mi filbehandlingfilbehandleren integrert i Xiaomi, men kan lastes ned for alle enheter fra Google Play Butikk.

For å effektivt bruke denne appen til å trekke ut filer, åpne den på enheten vår og trykk på hurtigmenyen Arkiv (presenteres som en knapp øverst) for å se alle de komprimerte filene på telefonen, og så snart vi identifiserer arkivet som skal trekkes ut, trykker vi på det, klikker på Pakk ut fil tilvelg mappen du vil lagre filene i og trykk på Pakk ut-knappen nederst for å starte utpakkingsprosessen.

3) iPhone-filer

På iPhone kan vi raskt trekke ut innholdet i komprimerte filer i ZIP-format ved hjelp av appen Filfilbehandleren integrert i iPhone og umiddelbart tilgjengelig.

Alle som har en iPhone og mottar et e-postvedlegg som inneholder en ZIP-fil, kan trekke den ut ved å åpne appen Fil, tar oss til nedlastingsmappen eller til mappen som inneholder den komprimerte filen og trykker på den for raskt å pakke den ut som en mappe; inne vil vi finne filene som finnes i arkivet, klare til å leses eller endres.

4) iZip (iPhone)

Hvis vi trenger å trekke ut både ZIP-filer og RAR-filer på vår iPhone, kan vi stole på en gratis app som iZiptilgjengelig for nedlasting fraApple App Store.

Å bruke appen er veldig enkel: etter å ha åpnet den, gå til telefonmappen der det er ZIP- eller RAR-filer, klikk på den og velg hvor du vil pakke ut eller kopiere mappene og filene i den. Alternativt kan vi også sende ZIP-filer fra Filer-appen, ved å velge iZip som destinasjonsappen for komprimerte filer.

5) X-Plore File Manager (Android)

X-Plore File Manager anses av mange brukere for å være beste filbehandler for Androidsom du også kan åpne og dekomprimere RAR og ZIP med.

For å pakke ut en komprimert fil effektivt, åpne appen, gå til nedlastingsmappen eller mappen der de komprimerte filene er plassert, trykk på ZIP-filen og velg å åpne den med Zip Viewer for deretter å trekke ut filene inne ved å velge dem, trykke på knappen nederst og velge målmappen.

6) Andre apper for å åpne RAR- og ZIP-filer på telefonen

I tillegg til appene som er sett så langt, kan du også laste dem ned ZArchiver, gratis og perfekt i enhver oppgave som kreves. ZArchiver har et veldig enkelt grensesnitt som viser alle filene og mappene på smarttelefonen eller nettbrettet. Med den kan du også se inne i SD-kortet via rullegardinmenyen øverst. Applikasjonen støtter, i tillegg til 7z (7zip) og zip, også bzip2 (bz2), gzip (gz), XZ og TAR. Du kan også velge flere mapper for å lage en enkelt arkivfil.

RAR er for de som leter etter en enkel og gratis filkomprimeringsapp for Android-smarttelefoner. Det er i utgangspunktet en zip-arkivprodusent og RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7Z, ISO, ARJ komprimert filuttrekker.

WinZip er den offisielle appen for å lage og åpne ZIP-filer, som også støtter ZIP, 7Zip, 7X, RAR og CBZ-arkiver. Det mest nyttige er at WinZip også har muligheten til å finne zip-filer som er lagret på skylagring som Google drive og OneDrive. Denne appen er også tilgjengelig for iPhone.

ALZip er en annen av de beste filbehandlingsappene, gratis, som fungerer som en ressursutforsker og lar deg komprimere filer i ZIP-formater og trekke ut zip, RAR, 7Z, TAR, etc.

Konklusjoner

De som bruker telefonen mye til jobb og mottar ofte komprimerte filer via e-post du kan absolutt ikke vente med å komme hjem eller til kontoret for å se innholdet i arkivet! Med appene sett ovenfor vil vi kunne åpne raskt en ZIP- eller RAR-fil fra telefonenviser innholdet umiddelbart.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på Hvordan zippe (komprimere) en mappe med filer kom igjen hvordan slå sammen RAR- eller ZIP-filer.

Index
  1. 1) Google Files (Android)
  2. 2) Mi File Manager (Android)
  3. 3) iPhone-filer
  4. 4) iZip (iPhone)
  5. 5) X-Plore File Manager (Android)
  6. 6) Andre apper for å åpne RAR- og ZIP-filer på telefonen
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up