Smarttelefon med kraftigere batteri som varer lenger

Beste smarttelefoner for batterilevetid, med større autonomi, som varer lenger for å ringe, surfe og se på videoer

I dagens teknologi holder telefonens batteri knapt på slutten av dagen, selv om telefonen brukes over lengre tid med skjermen slått på eller når du ringer.

Batterikraft uttrykkes i mAh (milliamp timer) og selv om det ikke er blant de første parametrene som annonseres på smarttelefoner, kan vi bruke det som utgangspunkt for å forstå telefonens totale batterilevetid (det er også andre faktorer å ta hensyn til Husk).

De beste telefonene har veldig store batteriermen hvis du ikke vil bruke for mye penger og autonomi er det vi bryr oss mest om, så kan du finne noen smarttelefon med kraftig batteri og superrask ladingfor å lade den så lite som mulig, og hvis vi virkelig trenger å lade den, må den være klar om noen minutter.

LES OGSÅ: Beste Android-smarttelefoner for kvalitet og pris

1) Motorola moto g82

Uten å bruke mye (vi er rundt 280 euro), men uten å gi opp å ha en utmerket smarttelefon, kan du vurdere Motorola Moto g82som takket være sitt 5000 mAh batteri, garanterer en full levetid på nesten to dager uten å måtte lade den.
Denne telefonen har en Amoled FHD-skjerm med 120 Hz-frekvens, utmerket for å se videoer og spille spill samtidig som den opprettholder den høyeste bildekvaliteten, den har også utmerket lyd for å lytte til musikk og filmer, en rask Qualcomm Snapdragon 695-prosessor og 6 GB RAM-minne. Det eneste litt svake punktet er kanskje kameraet, men til denne prisen er det alltid noe å ofre.

2) realme Narzo 50 5G

Hvis du vil ha en superbillig smarttelefon (130 euro), men med et batteri som varer i flere dager, så her er denne RealMe-modellen, Narzo 50som også har 5G-tilkobling og en 90 Hz Full HD+-skjerm, betydelig bedre enn skjermene på andre telefoner i samme prisklasse.

3) Samsung Galaxy M33 5G

En flott budsjetttelefon med stort batteri er Samsung Galaxy M33 5Gutstyrt med en 6,6 tommers FHD+ LCD-skjerm, Exynos 1280 octa-core prosessor, 6 GB RAM, 128 GB internminne, fire 50 MP bakkameraer, støtte for 5G-nettverk, 5000 mAh batteri, 25W hurtiglading og Android 12 operativsystem .

4) POCO F5 5G

Blant de beste telefonene vi kan kjøpe for autonomi og hurtiglading finner vi POCO F5 5Gsom kan skryte av en 6,67 tommers FHD+ POLED-skjerm, 120 Hz oppdateringsfrekvens, Snapdragon 7+ Gen 2-prosessor, 8 GB RAM, 256 GB internminne, 64 MP trippelt bakkamera med OIS, 5000 mAh batteri, 67W hurtiglading, 5 støtte, støtte for NFC-teknologi og MIUI-operativsystem (basert på Android 13).

5) realme GT NEO 3 80W

Hvis vi ser etter en telefon som lader veldig raskt og med rekordhøy batterilevetid, kan vi vurdere det realme GT NEO 3 80Wutstyrt med 6,7 tommers Super OLED-skjerm, 120Hz oppdateringsfrekvens, Dimensity 8100 5 nm prosessor, 8 GB RAM, 256 GB internminne, 50 MP trippelt bakkamera med OIS, 4880 mAh batteri, hurtiglading 80W SuperDart, 5G nettverksstøtte , NFC-støtte og Android 12 operativsystem.

6) OnePlus 10T 5G

Telefonen med monstrøs autonomi kombinert med veldig kraftig lading er den OnePlus 10T 5Gsom kan skryte av en 6,7 tommers FHD+ væskeskjerm, 120 Hz oppdateringsfrekvens, Snapdragon 8+ Gen 1-prosessor, 16 GB RAM, 256 GB internminne, 50 MP trippelkamera, 4800 mAh batteri, superladerask 150 W SUPERVOOC Endurance Edition, støtte for 5G-nettverk og Android 12 operativsystem.

7) Samsung Galaxy S23 Ultra

I toppen av utvalget finner vi Samsung Galaxy S23 Ultra som en telefon med kraftig batteri og superrask lading. Toppen av serien Samsung har en 6,8-tommers Dynamic AMOLED 2X-skjerm, Snapdragon 8 Gen 2-prosessor, 8 GB RAM, 256 GB internminne, 200 MP quad-bakkamera, integrert S Pen, Wi-Fi 6E-støtte, 5000 mAh, 45W hurtiglading, trådløs lading og Android 13 operativsystem.

8) Apple iPhone 14 Pro Max

Selv Apple har avhjulpet sin flerårige mangel på autonomi takket væreiPhone 14 Pro Max; denne telefonen har en alltid-på 6,7-tommers Super Retina 4323 mAh, hurtiglading og 15W trådløs lading og iOS-operativsystem.

Konklusjoner

I dag har alle telefoner nær 5000 mAh batteribetraktet som en slags "vegg" for den maksimale kapasiteten som kan oppnås med dagens litium (LiPo) teknologi og med den minste tykkelsen som kan oppnås med telefoner.

Gitt den kommersielle suksessen, prisen og populariteten nå oppnådd i løpet av 2021, blant de beste smarttelefonene med kraftigere batterier med lengre varighet og autonomi, kan ikke modellene ignoreres Samsung Galaxy M-serien, som sammenlignet med andre komfyrer i serien er de med lengst batterilevetid, og Xiaomi Poco med et 5000 mAh batteri. Andre kinesiske smarttelefoner, som ikke er nevnt her, som Oukitel, Doogie og Cubot, kan representere en god innsats for de som ønsker en smarttelefon som praktisk talt aldri går tom for batteri og som også er støtsikker, forsterket og vanntett.
Vær forsiktig med smarttelefoner med for mange batterier (selv 6000 mAh eller mer), siden de kan ha problemer med å opprettholde en lading hele dagen, kanskje fordi operativsystemet er dårlig optimalisert eller ikke er i stand til å administrere appene riktig (som forblir aktive i minnet , ved å bruke CPU selv med skjermen av).
la oss ikke bare stole på mAh-parameteren å umiddelbart avgjøre en smarttelefon som vinner fremfor en annen: overraskelser er rundt hjørnet. La oss ikke glemme at resten av maskinvaren også kan ha innvirkning: en veldig kraftig prosessor, en skjerm på over 6 tommer med høye oppløsninger, et dobbelt SIM-spor osv. Dette er alle funksjoner som kan redusere batterilevetiden selv på smarttelefoner med batterier med svært høy kapasitet, noe som resulterer i at de varer mindre enn svært billige smarttelefoner.
For å finne mer informasjon om levetiden til smarttelefonbatterier, på nettstedet GSMArena det er en oppdatert og fullstendig rangering (også kilden til estimatene sett ovenfor). Prøven satt sammenligne batterilevetiden til mange smarttelefonmodeller for tiden i salg over hele verden (selv om noen av dem ikke er tilgjengelige i Italia) og dreier seg om tre grunnleggende oppgaver: ringe, surfe og se videoer.
Samtalevarighetstesten måler hvor lang tid du kan bruke på telefonen med mobiltelefonen din før batteriet går tomt. I denne testen forblir skjermen av og alle applikasjoner lukkes. Den andre testen, på tiden du kan surfe på internett fra mobiltelefonen, gjøres ved å laste inn en nettside på nytt hvert 10. sekund, med skjermlysstyrke på 50 % og god Wifi-tilkobling. For å toppe det måler testen hvor lenge du kan se en video eller film før batteriet går tomt med opptil 10 %.
Skjermen holdes fortsatt på 50 % og telefonen er satt i flymodus, med alle tilkoblinger deaktivert. Til slutt får du en score i timer med autonomifor eksempel 40 timer, noe som betyr at du må lade telefonen helt hver 40. time hvis du gjorde én time med 3G-samtaler, én time med videoavspilling og én time med nettsurfing hver dag.
Rangeringen fremhever hvordan det fremfor alt er kinesiske smarttelefoner som varer lengst, og utstyrer telefonene med svært kraftige batterier.

Om dette emnet kan vi lese våre guider om hvordan du lader telefonen på minutter med hurtiglading kom igjen hvordan bruke trådløs lading på telefonen (uten kabler).

Index
  1. 1) Motorola moto g82
  2. 2) realme Narzo 50 5G
  3. 3) Samsung Galaxy M33 5G
  4. 4) POCO F5 5G
  5. 5) realme GT NEO 3 80W
  6. 6) OnePlus 10T 5G
  7. 7) Samsung Galaxy S23 Ultra
  8. 8) Apple iPhone 14 Pro Max
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up