Tren sjakk på PC

Vil vi spille sjakk mot PC-en? La oss sammen se hvilke programmer vi kan laste ned gratis for å trene og studere moves

Sjakk er blant de mest populære logikkspillene i verden, og flere og flere mennesker bestemmer seg for å bruke PC-en til å trene, lære nye trekk, studere fremdriften til et spill og sjekke ferdighetsnivået oppnådd etter å ha deltatt på noen kurstemaer .

Hvis vi ikke bruker PC-en ofte og ønsker å spille sjakk, har vi samlet i denne guiden beste programmer for å spille sjakk på datamaskinen gratis. De fleste av de rapporterte applikasjonene er tilgjengelige direkte fra Microsoft Storemen i siste kapittel vil vi også vise deg hvordan forvandle Chess.com-nettstedet til en PC-appsom er den mest kjente nettsjakksiden i verden.

1) Ekte sjakk på nett

Et av de beste sjakkspillene vi kan prøve er Ekte sjakk på nett.

Med dette spillet vil vi få veldig engasjerende 3D-grafikk, et klart og enkelt system for å forstå hvordan man flytter hver eneste brikke på sjakkbrettet og ulike vanskelighetsgrader mot PC-ens AI; hvis vi føler oss bra, kan vi også utfordre andre spillere på nett, for å samle ELO og bli stadig bedre.

2) Sjakken Lv.100

Blant de mest komplette programmene for å spille sjakk på PC finner vi Sjakken Lv.100kan brukes av enhver spiller (fra nybegynner til stormester).

Spillet lar deg justere datamaskinens ELO-opplevelse (fra 249 til 2600) og velge ferdighetsnivå også basert på den enkle nivåregelen: nivå 1 er veldig lett å slå og er veldig nyttig for å lære spillet, mens nivå 100 er effektivt a Virtuell sjakkstormesterekstremt vanskelig å slå selv for en ekspert og trent spiller.

På et grafisk nivå favoriserer spillet visning av informasjon fremfor grafisk gjengivelse, men dette kan være en stor fordel, spesielt hvis du spiller online mot andre spillere (der grafisk gjengivelse har betydning opp til et visst punkt).

3) 3D sjakkspill

Hvis vi derimot bryr oss mye om den grafiske ytelsen og ønsker et spill med et realistisk 3D-sjakkbrett, kan vi prøve det 3D sjakkspill.

Spillet er veldig fint å se på, med fine animasjoner når du flytter brikkene og et kamera som forsterker 3D-effekten til brettet.

3D Chess Game tilbyr muligheten til å organisere spill alene mot datamaskinen, mellom to datamaskiner og mellom oss og en annen ekte motstander, for å sammenligne eller studere PCens trekk (utfordringen mellom CPUer er veldig fin, der vi faktisk kan være vitne til en veldig hardt kjempet kamp).

4) Pro sjakkopplæring

For de som begynner å spille sjakk og raskt vil lære de beste trekkene kan vi laste ned applikasjonen Pro sjakkopplæringer.

Appen lar deg lære alle forestillingene om sjakk, viser hvordan du bruker de beste sjakktrekkene og lar deg bruke en AI-motor for å generere det beste trekket i enhver situasjon, slik at du enkelt kan få sjakkmatt selv mot de vanskeligste motstanderne. slå .

Pro Chess Tutorial støtter spill mot CPU (med variabel vanskelighetsgrad) og støtter også AR-simulering, slik at du i sanntid kan se hvilket trekk du skal gjøre på det virkelige sjakkbrettet ved å fotografere og laste opp et bilde av spillet som pågår.

5) Chess.com (nettapp)

Den beste siden for å spille sjakk er Chess.com og vi kan raskt gjøre den om til en PC-app ved hjelp av Google Chrome eller Microsoft Edge.

Hvis vi bruker Google Chrome, er alt vi trenger å gjøre å åpne det angitte nettstedet, trykke på de tre prikkene øverst til høyre og klikke Flere verktøy -> Lag snarveikryss av for elementet Åpne som vindu og trykk til slutt på Skape for å lage nettappen.

Hvis vi foretrekker å bruke Microsoft Edge, er alt vi trenger å gjøre å åpne nettleseren, åpne nettsiden til Chess.com, trykk på de tre prikkene øverst til høyre, velg App -> Installer nettstedet som en appbekreft navnet som vises og velg om du vil opprette snarveien på skrivebordet, i Start-menyen eller på oppgavelinjen.

Dette trikset kan brukes for alle andre sjakknettsteder: vi trenger ikke å installere noe på datamaskinen, men vi vil fortsatt dra nytte av de beste sjakksidene som om de var apper installert på PC-en.

6) Andre sjakksider

Hvis vi ønsker å gjøre andre sjakknettsteder om til nettapper, finner vi nedenfor en liste over de beste alternative sjakksidene til Chess.com:

 • Chess.org: kjent internasjonal sjakkside hvor du kan finne motstandere på alle nivåer.
 • Lichess.org: helt gratis, åpen kildekode og reklamefri sjakkserver hvor vi kan se de vakreste sjakkpartiene eller begynne å spille umiddelbart uten å vente.
 • SparkChess: en annen utmerket side på italiensk for å lære å spille sjakk, trene mot CPU eller møte motstandere online.
 • Sjakk 24: en utmerket side på italiensk hvor du kan utfordre den beste kunstige intelligensen og spille online mot andre utfordrere i spill som kan tilpasses.
 • Sjakktid: godt strukturert nettsted hvor vi kan utfordre både ekte spillere i tilpassbare spill og kunstig intelligens med ulike vanskelighetsgrader.

La oss prøve alle nettstedene og la oss gjøre dem om til nettapper på skrivebordetslik at du kan spille det når som helst på dagen.

Konklusjoner

Å spille sjakk vil definitivt gjøre oss smartere i det lange løp: alt vi trenger å gjøre er å prøve beste sjakkapplikasjoner på PCutfordre AI-motstandere regelmessig med økende vanskelighetsgrader og, når du er klar, prøv å utfordre noen ekte spillere direkte online, ved å bruke en av de mange gratis serverne som er tilgjengelige på nettet.

For å utvikle intelligens kan vi også lese våre flyguider Online spill basert på fysikk, balanse og tyngdekraft og ai Online puslespill og hjernetrim med gratis logikk og hjernetrimspill.

Index
 1. 1) Ekte sjakk på nett
 2. 2) Sjakken Lv.100
 3. 3) 3D sjakkspill
 4. 4) Pro sjakkopplæring
 5. 5) Chess.com (nettapp)
 6. 6) Andre sjakksider
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up