Alternativer til LinkedIn for å finne jobber på nettet

For å finne en jobb på nettet er det ikke bare LinkedIn. La oss sammen se hvilke tjenester vi skal bruke for å finne en ny jobb.

LinkedIn er et sosialt nettverk designet for å koble sammen ulike profesjonelle figurer: med det er det mulig finne en ny jobb lett (ved å kontakte selskaper direkte eller svare på annonser) eller men det er også utmerket for å bli kontaktet av nye selskaper (hvis profilen vår samsvarer med det de leter etter).

I tillegg til LinkedIn kan vi bruke ulike italienske og internasjonale nettsteder for enkelt å finne arbeidlaster inn curriculum vitae og gi all informasjon om vår studievei og vår tidligere arbeidserfaring.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvor enkelt det er å finne arbeid på alternative nettsteder til LinkedInfylle ut CVer og abonnere på tjenestene til pushvarsling for nye ledige stillinger eller ved å chatte direkte med HR-ledere.

1) Faktisk

Vi finner absolutt et av de beste alternativene til LinkedIn Faktisken komplett jobbsøkeportal som passer for alle typer søk (fra nyutdannet til nyutdannet videregående skole, til eksperten i sektoren som leter etter en ny jobbstilling).

For umiddelbart å laste opp CVen vår, gå til nettstedet fra hvilken som helst nettleser, klikk på elementet øverst Last opp din CV og vi logger inn på systemet ved hjelp av en hurtigpåloggingskonto (Google, Apple eller Facebook). I det nye vinduet som åpnes, laster vi opp et nylig bilde, legger inn alle personopplysninger og legger størst vekt på informasjonen som er lagt inn om utførte studier og tidligere arbeidserfaring, for å være mer synlige.

Alternativt kan vi søke direkte etter jobben vi ønsker ved å åpne hjemmesiden til nettstedet, skrive inn drømmejobben i feltet Hva og gå inn i byen eller regionen for å søke i feltet Hvor; Vi vil dermed få en fullstendig liste over stillinger som tilsvarer den søkte jobben, med mulighet for å kontakte den utlysningsansvarlige via epost eller telefonnummer.

Siden er veldig interessant Arbeidslønnsom lar deg sammenligne lønnen til de ulike stillingene som tilbys og umiddelbart fokusere på den med en høyere godtgjørelse.

2) Glassdør

Et annet veldig nyttig nettsted for å erstatte LinkedIn i søket etter en ny jobb er Glassdøret svært profesjonelt nettsted med bare ekte og verifiserte brukere, selskaper og HR-ledere.

For å kunne gå inn og For å se tilgjengelige annonser må du logge inn umiddelbart, bruker både hurtigtilgangskontoer og den klassiske kontoen med e-postadresse og passord. Etter å ha logget inn vil vi kunne søke etter drømmejobben vår ved å bruke søkefeltet eller bla gjennom de fremhevede tilbudene.

Ved å fylle ut brukerprofilen med nye detaljer og CV vi kan motta målrettede stillingsannonsernye jobbsøk og push-meldinger på nye stillinger, slik at du aldri går glipp av muligheten til å kontakte en ny arbeidsgiver på jakt etter vår profesjonelle figur.

3) Møter

For de som søker arbeid i Italia og i utlandet er det mulig å ta en titt på siden Møteret sosialt nettverk som spesialiserer seg på å opprette grupper for å se etter jobber i en bestemt by.

Ved å abonnere på denne tjenesten kan du bli en del av arbeidsgruppe, hvor du kan komme i kontakt med nye mennesker, foreslå din yrkeserfaring og sende CVer der det er nødvendig. For å øke sjansene for å finne arbeid, la oss registrere oss i flere grupper og bruke de ulike gruppekategoriene ved siden av oppføringen relaterte temaer.

4) TrovoLavoro

For å se etter arbeid i Italia eller i utlandet kan vi stole på nettstedet Jeg finner jobb, laget i samarbeid med Corriere della Sera. Denne siden fungerer som en ekte jobbsøkemotor: bare skriv inn jobben vi ser etter, skriv inn provinsen eller regionen der vi ønsker å jobbe og trykk til slutt på Nær.

Avmerkingsboksene som lar deg filtrere resultatene for nyutdannede og for jobber tilgjengelig i Italia og i utlandet er svært nyttige; for de mer krevende er det også mulig å åpne avansert søkesideslik at du kan angi flere søkeparametere og filtrere blant de tusenvis av ledige stillingsannonser.

5) Søk etter arbeid Repubblica.it

En annen interessant søkemotor for å lete etter arbeid i Italia og i utlandet er tilgjengelig på portalen Repubblica.it.

Ved å skrive inn favorittjobben din i feltet Nøkkelord vi kan umiddelbart starte et fullstendig søk; For å gjøre søk enda mer effektive kan vi velge et sted og et område, for å begrense antallet annonser som vises.

Å søke på en jobb er egentlig veldig enkelt: etter å ha funnet den rette annonsen trykker vi på knappen Kandidaterlaster vi opp CVen vår, oppgir kontaktinformasjon og bekrefter der det er nødvendig for å fortsette med søknaden.

Siden lar deg last opp LinkedIn-profilen din direkte for å fylle ut din CV: dette kan være til nytte for de som allerede har en LinkedIn-profil, siden vi ikke trenger å sende noe, men bare knytte profilen vår til ønsket annonse.

6) Jobsora

Blant de nyere sidene for å søke arbeid i stedet for LinkedIn finner vi Jobsoraen søkemotor som kan vise annonser for alle typer virksomhet, i Italia og i utlandet.

For å starte kan vi søke etter en ny jobb online ved å åpne siden og fylle ut feltene øverst: vi skriver inn jobben i feltet Oppdrag og gå inn i byen, provinsen eller regionen der vi ønsker å jobbe.

På samme side kan vi raskt laste opp vår CV ved å trykke på Last opp din CV, som vil være tilgjengelig for alle annonser vi reagerer på. For raskt å søke etter arbeid kan vi også bruke hurtigkategoriene som finnes i hjemmet, i den nedre delen av vinduet.

Alle som aldri har laget en CV før kan fortsette med å lage den ved å trykke på øverst Lag CVved å trykke på igjen Lag CV og legge inn alle nødvendige data.

Konklusjoner

LinkedIn er et av de mest effektive verktøyene for å finne arbeid på nett, men for å øke sjansene dine for å finne en jobb anbefaler vi last opp CV-en din og start et søk på nettstedene som anbefales i denne veiledningen, slik at du umiddelbart kan finne muligheten for en ny arbeidserfaring eller å bytte jobb (velge en bedre betalt).

For å lære mer kan vi lese guidene våre om hvordan publiser CV-en din på nettet for å søke jobb og få CV-en din funnet på Google Og hvordan du sender din CV og skriver din CV for å søke.

Fortsatt på LinkedIn-temaet kan vi lese guiden om hvordan opprette en profesjonell profil på Linkedin for å bli lagt merke til.

Index
  1. 1) Faktisk
  2. 2) Glassdør
  3. 3) Møter
  4. 4) TrovoLavoro
  5. 5) Søk etter arbeid Repubblica.it
  6. 6) Jobsora
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up