Hvordan sette rammer og kanteffekter til bildene dine med Photoshop i noen få trinn

I livet vårt er det mange minner, mange av dem har vi i bilder lagret både i fotoalbum når vi tar bildet med analoge kameraer og mange i mapper på PC-en vår, faktisk Det er tusenvis av grunner til at vi noen ganger ønsker å redigere bildene våre.

Enten vi ønsker å forbedre bildet eller bildet, eller vi ønsker å kutte ut, fjerne eller eliminere visse personer eller objekter som vises i dem, uansett årsak, er det alltid mer anbefalt bruk riktig redigeringsprogram.

Mange av oss vet det Photoshop er et av de beste verktøyene som finnes for bilderedigering. Siden den har mange alternativer og verktøy for redigering.

Men for folk som ikke kjenner denne applikasjonen grundig, har de ofte tvil og gå deg vill i så mange verktøy som programmet tilbyr. Uten å oppnå verdifulle resultater. Hvis det er ditt tilfelle, ikke bekymre deg, vi er her for å hjelpe deg.

Denne gangen vil vi lære deg hvordan du lager en utrolig ramme med noen få enkle trinn. I tillegg til noen tips og informasjon slik at du ikke går deg vill når som helst. Bli hos oss og oppdag hvordan lage en rammeeffekt i photoshop enkelt og raskt.

Index
 1. Hva er Adobe Photoshop?
 2. Hvordan legge til en kantlinje på alle bildene dine i Photoshop?
 3. Hvordan lage en ramme- og kanteffekt i Photoshop?
  1. Dupliser lag
  2. sted grensen
  3. Legg til farge og tilpass
  4. Lagre bilde

Hva er Adobe Photoshop?

photoshop er et nyttig grafikkredigeringsprogramopprettet av selskapet Adobe Systems Incorporated og er for tiden det foretrukne verktøyet for de fleste grafiske designere, fotografer eller bilderedigerere for å utføre arbeidet sitt, og gjør noen av kreasjonene deres til kunstverk.

Selv om dette programmet har utallige funksjoner som lar brukerne gjøre underverker på bilder de jobber med, i tillegg til å lage bildekollasjer, kan være uintuitive eller vanskelige å lære uten en veiledning eller bruksanvisning.

På grunn av denne spesifikke grunnen er denne steg-for-steg guiden laget der brukeren er forberedt på å kunne utvikle sine ferdigheter og samtidig du kan gjøre deg kjent med dette programmetspesielt om hvordan du plasserer rammer og rammer på bildene våre.

Hvordan legge til en kantlinje på alle bildene dine i Photoshop?

Hvis du vil endre et bilde du har på datamaskinen legge til en kantlinje ved hjelp av programmet fotoredigering Photoshop, må du først åpne det nevnte programmet ved å dobbeltklikke på ikonet.

Umiddelbart går vi til "Fil" -alternativet som ligger øverst til venstre i den, og vi vil velge alternativet som sier "Åpne", dette vil få et vindu til å dukke opp der vi vil utforske mappene våre søker etter bildet vi ønsker å legge til en ramme tilvil vi velge den ved å dobbeltklikke på den.

Med bildet vårt åpent i Photoshop må vi bestemme om vi vil en kant rundt hele bildet eller hvis vi vil at grensen skal omgi et spesifikt segment av den.

På denne måten, hvis preferansen vår faller på det først navngitte tilfellet, vil vi velge alternativet "Velg alle", (dette er vanligvis plassert på venstre side av verktøypanelet av programmet).

Mens for det andre alternativet må vi velge "Utvalg" og derfor, avgrensning som er segmentet til bildet at vi ønsker å grense.

Når plassen vi vil bruke en kantlinje på er valgt, går vi inn i "Velg" -menyen til delen som sier "Endre" og i sin tur til underalternativet "Border".

Dette vil generere en popup-boks, der vi kan bestemme og endre tykkelsen på kantlinjen vår ved hjelp av antall piksler det vil ta (Vi anbefaler på det sterkeste å prøve forskjellige mengder piksler for å finne ønsket størrelse.)

På samme måte vil vi velge kantfarger ved hjelp av fargepaletten plassert på venstre side av programmet vårt, og etter å ha valgt den foretrukne fargen, klikker vi på "OK"-knappen.

Nå, for å legge til en ekstra designberøring til kantlinjen, går vi til "Fyll"-alternativet i "Rediger"-menyen, i vinduet som vises, må du velg spesifikasjonene du vil bruke til den nye kanten av bildet ditt.

Igjen anbefaler vi det eksperimentere med de ulike alternativene som dette verktøyet presenterer for å oppnå ønsket resultat.

Når du har klart å få den fordelen du ønsket eller tilfredsstiller dine preferanser, er det bare å trekke fra lagre alt arbeidet som er gjort.

For dette må du gå igjen til "Fil"-menyen øverst til venstre i programmet og klikke på alternativet som sier "Lagre som", etter å ha gitt bildet et navn og velg hvor den skal lagres

Hvordan lage en ramme- og kanteffekt i Photoshop?

Her vil vi forklare mer detaljert med en trinnvis fremgangsmåte som skal følges forbedre eller redigere bildene.

For å begynne må vi ha, som vi allerede har sagt, Photoshop-programmet er installert i operativsystemet vårt, enten det er Windows eller macOS. I tilfelle du ikke har programmet, vi må laste ned og installere det.

Dupliser lag

Etter å ha hatt Photoshop på datamaskinen vår, vi fortsetter med å åpne programmet. Innenfor Photoshop må vi sette inn bildet som vi ønsker å plassere rammen.

Etter har det tilsvarende bildetmå vi velge med musen alternativet der det står "Lag i den første verktøylinjen.

Når dette alternativet er lokalisert, vil en undermeny vises hvor vi velger det andre alternativet hvor står det "Dupliser lag.

Et vindu åpnes der det gir oss flere alternativer. Hva endre navn og sted hvor vi ønsker å lagre for å fullføre og kunne duplisere laget.

sted grensen

For å fortsette, allerede i det nye laget, må vi velge hele bildet. Vi må gå til verktøylinjen og der det står "Utvalg klikk og velg alternativet "Alle". slik ville vi vært markerer hele omkretsen av bildet.

Igjen får vi tilgang til verktøyet "Utvalg duVi velger hvor det står «Endre»hvor en annen meny vises og vi velger inn "Kant…

Den vil vise oss en fane med navnet på "valggrensehvor kan vi angi bildebredde.

Vanligvis den er vanligvis plassert mellom 80 og 100 piksler, men hvis du vil ha den smalere eller bredere kan du gjøre det ved å senke eller heve pikslene.

Legg til farge og tilpass

Etter å ha valgt pikslene må vi gi etter "greit for å gjøre endringene. av der vi går til verktøylinjen igjen og velg alternativet for å redigere og fylle.

Et annet vindu vises med navnet på "Fylle. Her kan vi velge fargen vi ønsker på innfatningen vår, tillater andre alternativer som fargeblanding og gjennomsiktighet av det samme.

Det vil vise oss et vindu for å velge farge på en personlig måte, vi kan også velg fargene vi har lagret. Når vi har alt klart, klikk videre "greit.

Lagre bilde

Som du ser er bildet allerede i ønsket ramme, nå er det bare å lagre bildet. For å gjøre dette må vi gå til verktøylinjen og klikke på "Fil, Arkiv, flere alternativer vises og vi velger hvor det står "Lagre som.

Vi velger hvor vi vil lagre filen vår, og vi kan velge formatet. For å fullføre klikker vi på "Lagre" og det er det!! Du vil nå ha bildet ditt klart med sin skinnende nye kant!

Til slutt vil vi gjerne vite gjøredu finner Photoshop-applikasjonen interessant? Tror du det er nyttig for å lage rammer? Legg igjen din mening i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up