Retting av DPC Watchdog Violation Error på Windows 8.1 og Windows Server 2012 R2

Denne artikkelen beskriver et problem knyttet til maskinvare på Windows 8.1 eller Windows Server 2012 R2, der det er et problem oppdaget gjennom DPC-vakthund som kjører. Når dette skjer, overskrider enten ett langvarig utsatt prosedyrekall (DPC) tidsavbruddsperioden, eller en utvidet mengde tid ble brukt på et avbruddsforespørselsnivå (IRQL) på DISPATCH_LEVEL som førte til at denne hendelsen utløste.

Index
  1. Fører til
  2. Symptomer
  3. Løsning
  4. Konklusjon

Fører til

Blue Screen of Death (BSOD) er en av de hyppigste Windows-feilene brukere møter, vanligvis når noe går galt med maskinvare eller programvare på en datamaskin. Disse blå skjermene oppstår vanligvis når noe feiler på vei gjennom.

For å løse denne feilen, er det forskjellige løsninger du kan prøve, for eksempel å oppdatere enhetsdrivere, reparere korrupte systemfiler og koble fra nye eller unødvendige eksterne enheter.

Sjekk at alle strøm- og datakabler er sikkert koblet til PC-en, noe som ikke bør være for vanskelig selv for brukere som ikke er teknisk kunnskapsrike, og vil bidra til å sikre jevn funksjon av maskinen.

Hvis disse metodene ikke hjelper, kan det være et problem med enten SSD-fastvaren eller andre deler av PC-en. I en slik situasjon, oppdater den for å sikre kompatibilitet med Windows 10, for å forhåpentligvis unngå fremtidige feil og holde alt fungere som det skal være.

Symptomer

DPC Watchdog Violation er en blåskjerm-feil som kan oppstå på Windows-operativsystemer og forstyrre produktiviteten og kaste bort tid, så det er avgjørende at kilden identifiseres raskt.

Det finnes ulike løsninger for å rette opp denne feilen og få datamaskinen på nett igjen. Fortsett å lese for å få mer kunnskap om DPC Watchdog Violation og hvordan det kan løses.

En måte å løse dette problemet på er å sørge for at alle strøm- og datakabler er riktig koblet til hovedkortet. Selv om dette ikke krever mye arbeid eller tidsinvestering, er det av avgjørende betydning for sikkerheten og funksjonaliteten å sikre at PC-en forblir slått på.

Som en annen metode kan SFC (System File Checker)-verktøyet også brukes til å skanne og reparere systemfiler, og hjelpe til med å identifisere korrupte eller skadede filer som kan utløse DPC Watchdog Violation-feil på blå skjermer.

Løsning

Blue Screen of Death kan være ekstremt irriterende for brukere, og en feilkode som dpc_watchdog_violation kan dukke opp, noe som ofte forårsaker frustrasjon blant dem. Disse feilene kan skyldes korrupte systemfiler, programvarekonflikter eller maskinvarefeil; en eller flere kan forårsake det.

For det første, kjør en disksjekk (chkdsk) på harddisken for å identifisere eventuelle feil og løse dem raskt. Dette bør bidra til å finne ut hvor dette problemet ligger.

Reparer eventuelle korrupte filer for å fikse dpc_watchdog_violation-stoppkoden på Windows 10, og få tilbake tilgang til PC-en din.

Den mest sannsynlige kilden til BSOD-feil er utdaterte eller skadede enhetsdrivere som trenger oppdatering – enten manuelt eller automatisk med tredjeparts driveroppdateringsprogrammer.

Konklusjon

En av de mer frustrerende delene av å bruke en Windows-basert PC er når operativsystemet bestemmer seg for å endre ting på måter som gjør opplevelsen mindre enn ideell. Heldigvis finnes det verktøy og triks tilgjengelig som kan hjelpe deg raskt å komme i gang igjen; det første er å identifisere hvilken maskinvare maskinen din krever; etter at dette trinnet er fullført, bør du vurdere eventuelle programmer som kanskje ikke fungerer som planlagt og arbeide med dem til de fungerer som de skal.

Innleggsvisninger: 56

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up